- 22 Kasım 2022
- 1.568
- 1.622
- 63
canımkızlar ya doktorum bana kalp atışını söylemedi psikopat olduğumu bildiği içinnormal olduğunu bil yeter merak etme diyo 120 üstü olması yeterliymiş zaten 9. haftada ama hep aklımda şimdi de buna taktım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımkızlar ya doktorum bana kalp atışını söylemedi psikopat olduğumu bildiği içinnormal olduğunu bil yeter merak etme diyo 120 üstü olması yeterliymiş zaten 9. haftada ama hep aklımda şimdi de buna taktım
Ben de sabahtan beri sayfayı yeniliyorum yazdı mı diye. İnşallah her şey yolundadırUmarım herşey yolundadır. Çok sıkıntı çekti Allah müjdeyle dönmeyi nasip etsin ya
sizin de mi tek yumurta ikiziBenim de iki tane ben hamileliğime bile inanamıyorum.
ya ikiz bebek arabası ikiz anne yanı beşiği baktık dün Allahım sen büyüksün yardım et
herşeyden 2 tane
Olsun ben yine de çabayı takdir ediyorumYok kız km yapmamış ki sen kaçırmışsın. 8-10 km yakındaki bir restorana gitmiş, orda hazırlamışlar karpuzu, bide tanıdıklar görmüş onlarla oturmuş bişiler içmiş 1 saat. Karpuz 2 saat sonra geldi
bakıcı olayına da kesinlikle haklısın canım, hatta o kadar bile bekleyemeyiz nerdeee dediğin gibi iş güç beklemez. Başlayacak bebek dogduktan sonra, ama çevrenin verdiği akıldaki o imayı anlıyor insan.
Canım çok çokkk yaramazsa aileden isteyen birine sahiplendirebilirsin. Annemin de maltese cinsi bir köpeği var 6 yaşında, onun için canımızı veririz ama bebek küçükken götüremeyiz mesela. Çünkü korkunç derecede bebeklerin üzerine atlayıp gözlerini yalamaya çalışıyor havlıyor asla rahat bırakmıyor. Sokağa atmayıp makul güvenilir bi çözüm bulduktan sonra problem yok. onlar da bizim canımız çünkü allahın dilsiz kullarıArkadaşlar merhaba daha yeni gebe kaldım ve neredeyse 1-1.30 yıldır uğraşıyordum çok şükür doğal yolla gebeliğim gerçekleşti bu cuma doktor randevum var daha net şekilde İnşallah bebeğimin kalp atışlarını duyacağım ama benim asıl günlerdir içim içimi yiyen soru şu benim 5 aylık kedim var 3-4 ay önce sahiplendim fakat normal olarak küçük olduğu için çok hareketli Ve açıkçası biraz yaramaz bir kedi Tuvalet konusunda da eğitimi var Fakat her yer kum ne kadar her gün temizlesem de ben de birazcık temizlik takıntısı olan biriyim tüydür kıllıdır zaten onları saymıyorum şimdi asıl konumuz şu Ben tabii ki de elimden geldiğince temizliyorum ve özen gösteriyorum fakat çocuktan sonra az çok çocuk sahibi olanlar bilir gözün bile açamayacağım Hatta belki uyumak için bile fırsat bulamayacağım Bu yüzden onun bakımını ve temizliğini ihmal edeceğim E tabii ki de açıkçası bebeğime de bir şey olur mu diye korkum var bahsettiğim şey virüs vesaire değil kedim Çok hiperaktif olduğu için istemese de sürekli çiziyor ve çoğunlukla oyun şekli ısırmak ve ayaklara saldırmak Bu sebepten dolayı ileriyi de düşünerekten ne yapacağımı bilmiyorum sizce ne yapmam gerekiyor lütfen kendinizi benim yerime koyup öyle cevap verin linçlemeden önce
Allah korusun canım asla zaten Sokağa atma gibi bir vicdansızlık yapmam o da benim bir parçam fakat Kayınvalidemin zaten bir kedisi var Ve hiç anlaşamıyorlar açıkçası Annem de zaten evde olmayan bir kadın ve bakacağını asla düşünmüyorum ben sahiplenirken bile bir sürü laf yemiş biriyim Onun dışında çevremdeki herkes zaten çok özür dilerim Ama s** s** kedi ile bebek aynı evde büyümez kafasında o yüzden çok güvenip onlara kedimi emanet edemem eşim de bu konuda sen bilirsin için nasıl rahat edecekse öyle davran dedi ama ben gitmesini istemem dedi fakat eşim çalışan biri olduğu için Hem bebekle Hem çocukla sorumlulukları ile ilgilenecek tek kişi ben olacağım o yüzden açıkçası ilk bebeğim de olacağı için Kafam bu kadar karışık zatenCanım çok çokkk yaramazsa aileden isteyen birine sahiplendirebilirsin. Annemin de maltese cinsi bir köpeği var 6 yaşında, onun için canımızı veririz ama bebek küçükken götüremeyiz mesela. Çünkü korkunç derecede bebeklerin üzerine atlayıp gözlerini yalamaya çalışıyor havlıyor asla rahat bırakmıyor. Sokağa atmayıp makul güvenilir bi çözüm bulduktan sonra problem yok. onlar da bizim canımız çünkü allahın dilsiz kulları
Canım kutum bitince dedim ama kutuda 12 günlük var daha. Aslında bana da iki hafta daha kullan dedi sonra 12 günlük hapım kaldığını söyleyince onları da kullan öyle geç dedi. Amin canım hepimizin yavrusunuherkes bu haftalarda folikleri bırakmış ya benimki 12.haftada bıraktıracakmış. her doktorun metodu farklı anacım ben anlamadım.
gözünaydın bu aradaaa bebişini görmüşsün allah nazardan saklasın![]()
![]()
Valla sırf bu yüzden evlendikten sonra evcil hayvan sahiplenmedim. Annemin köpüş bebek görünce kendini öyle kaybediyor ki onu bildiğimden dolayı önce bebek yapıp o büyüdükten sonra sahipleniriz dedik hep. Görümcem de geçen sene amerikada doğum yaptı, onlar türkiyeye gelmeden ben kedilerini traş ettirdim çünkü tüyünden biz bile nefes alamıyorduk bebeğe sakıncalı olur dediler. Ama o cins kedi ve hareketli değil, hiç yanaşmadı ne bebeğe ne misafirlere. Şimdi bebek 1 yaşında yeni yeni kaynaşıyorlar. Bilemedim valla canım en makul çözümü bulacaksınız mecbur. DAha küçük olduğu için güvenilir, mutlu olacağı bir aileye sahiplendirilebilir. Çalışmayan, 50 yaş üzeri hanımlar çok güzel bakıyorlarAllah korusun canım asla zaten Sokağa atma gibi bir vicdansızlık yapmam o da benim bir parçam fakat Kayınvalidemin zaten bir kedisi var Ve hiç anlaşamıyorlar açıkçası Annem de zaten evde olmayan bir kadın ve bakacağını asla düşünmüyorum ben sahiplenirken bile bir sürü laf yemiş biriyim Onun dışında çevremdeki herkes zaten çok özür dilerim Ama s** s** kedi ile bebek aynı evde büyümez kafasında o yüzden çok güvenip onlara kedimi emanet edemem eşim de bu konuda sen bilirsin için nasıl rahat edecekse öyle davran dedi ama ben gitmesini istemem dedi fakat eşim çalışan biri olduğu için Hem bebekle Hem çocukla sorumlulukları ile ilgilenecek tek kişi ben olacağım o yüzden açıkçası ilk bebeğim de olacağı için Kafam bu kadar karışık zaten
O belli olmaz kusum ya sonraki muayenelerde de hep oyle cikarsa doktorun bisileri azaltir belki kullandigin hani en olmadiAlsam mı diye düşündüm ama kız benim bebek iyice büyümesin bide onu da içincezaten öndeymiş iyice coşmasın
![]()
Canim cok gecmisler olsun yaMaalesef bebsm valla cok kötüyüm. İşede gelmek zorundayım, o yüzden geldim ama cok fenayım![]()
Folikten başka bişey kullanmıyorum aslında. Ya bunun sebebi ne biliyor musun ben harika besleniyorum normalde. Hergün et+3lü zeytinyağlı fix öğle yemeğimO belli olmaz kusum ya sonraki muayenelerde de hep oyle cikarsa doktorun bisileri azaltir belki kullandigin hani en olmadi![]()
Bana ilk defa 10.hafta muayenemde soyledi yalvardim resmen cunku ahsjdjdjkızlar ya doktorum bana kalp atışını söylemedi psikopat olduğumu bildiği içinnormal olduğunu bil yeter merak etme diyo 120 üstü olması yeterliymiş zaten 9. haftada ama hep aklımda şimdi de buna taktım
Ah ben de neler yaparim normalde soylemesi ayip elim de beceriklidir yemek konusunda, tum ailem ananemden el aldigimi soylerFolikten başka bişey kullanmıyorum aslında. Ya bunun sebebi ne biliyor musun ben harika besleniyorum normalde. Hergün et+3lü zeytinyağlı fix öğle yemeğimİzmirde tarihi kemeraltı çarşısı var duymuşsundur. İşyerim oraya yakın, ve buralar esnaf lokantalarıyla dolu
seç beğen ye hepsi sağlıklı. benim bebo ondan uçtu böyle hahahhahhjhjh
Heh konus kiz canim avukatimcanımsimlumina nın doktoru da söylemiyordu. bazı doktorlar her detayı paylaşmıyor bizi ilgilendirdiği kadarını söylüyor sadece. Emin ol normal olmasa normal demezdi zaten herşey yolunda rahat oll
Yemek yapma özelliklerimizi kaybettik ya bana o kadar zor geliyor ki anlatamam. Asla mutfağa girmek istemiyorum, girmiyorum daAh ben de neler yaparim normalde soylemesi ayip elim de beceriklidir yemek konusunda, tum ailem ananemden el aldigimi soylerama benim bulantilarim 5.haftada basladi daha
cok erken elendim yeme icme konusunda ajsjdjdj
Dun bari yemekleri ben isitiyim dedim annemin verdigi, allahim daha o asamada nasil balkon kapisiyla aspiratore ayni anda uzandim shsjdjdjdjdjd bogulucam sandimYemek yapma özelliklerimizi kaybettik ya bana o kadar zor geliyor ki anlatamam. Asla mutfağa girmek istemiyorum, girmiyorum da![]()
Regenesis Max kulanıyorum canım ben .14. Haftaya kadar kullanalım dedi doktor bana. normalde 12 haftalarda bıraktırılıyor.Benimde kafam karışık şuan 11+0 haftadayımKızlar benim biraz kafam karıştı, benim kullandığım folik asit en başından beri Ocean Mummy tarzı, yani takviye içinde olan bir folik asit. Sizler sanırım farklı kullanmışsınız. Doktorum vermemişti extra bir şey. Siz neler kullandınız?
Mutfak kokusundan tiksiniyor insan sebebini anlamadım. Dün ben evde her mutfağa giriişimde öğürerek çıktım. Ama yeter da biraz normalleşelim gebişliğin tadını çıkaralım hadi ikinci trimesterrrDun bari yemekleri ben isitiyim dedim annemin verdigi, allahim daha o asamada nasil balkon kapisiyla aspiratore ayni anda uzandim shsjdjdjdjdjd bogulucam sandim
Neyseki sonra yemegi yiyebildim kendimi mis gibi anne yemegi sapitma yok bisey filan diye motive etmem gerekti ama ahdhdhdhdhd