Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Kral yıkılmamış ama bi sarsıntı geçiriyor belli😂😂 bende çok fenayım yaa, sabah doktorda bulantım çoktu, birazda lafı uzatır gibi oldu, hocam herşey tamamsa ben çıkayım dedi biraz kötüyüm böldüm adamı. Kusma poşeti vardı çantamda, onu açtım arabaya koştum🤷🏼‍♀️
Ah canım valla benimde doktor uzak cts gidicem ama nası gidicem bakalm arabada col tutuyor 🥲🥲🥲🥲🥲

Ay daha haber yok mu bende merak ettim baya

Yaa bana da uymuyor ama sonrasında çabuk ayaga kalkma olayının yüzü suyu hürmetine acaba vanijal doguma dayanabilirmiyim diye düşünüyorum. Benım 15 sene önce bir yumurtalıgım alındı aynı sezeryan usülü, agrıdan öldüm bir daha dünyaya geldim başka açıklaması olamaz😬😬
Doğuma bir girişim vardı birde cıkısım ahahahshsndjf hele ilk ayağa kalkış🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲 çat bayıldım zaten. Ama hiç oturmadm hep dolandım o ağrıya rağmen, hiç lıhusa yatagı yapmadm hep ayaktaydım öyle daha cabuk atlattm ben herkes şok olmustu, kendimden bende beklemezdm o performansı shdjdjdj

Canim cok gecmisler olsun ya🥹 dalga dalga geliyor su meretler, bazen superim dedigim gunun aksami allah belami vermis gibi kasigim filan agriyor ya da ogurup duruyorum ilaca ragmen ben de aidjdjdjdj. Keske izin alabilsen isten :(
Keşke kuşum ama zor ya müdürm hala alısamadı bu 2. Hamileliğe shdjdjf bi de keremde turp gibi olunca numara mı yapıyom sanıyolar axaba bilmem🤣

Mutfak kokusundan tiksiniyor insan sebebini anlamadım. Dün ben evde her mutfağa giriişimde öğürerek çıktım. Ama yeter da biraz normalleşelim gebişliğin tadını çıkaralım hadi ikinci trimesterrr :D
Bugun yine kasiklarim minik minik sizliyor kabak tadi verdi artik ajsjdjdjd
Esim de sagolsun cok bilimsel bir sey soyluyormus ben hic bilmiyormusum gibi bir edayla EH RAHMIN BUYUYOR NORMAL ASKIM yorumu yapti🤣🤣 dedim nasil akil edemedim ben bunu jinekolog gibi adamsin ajdjdjdjdjd allahim sabir ver

Keşke kuşum ama zor ya müdürm hala alısamadı bu 2. Hamileliğe shdjdjf bi de keremde turp gibi olunca numara mı yapıyom sanıyolar axaba bilmem🤣
Aski memnu nihal gibi ufak bayilma taklitleri isini cozer mi acaba hajddjdjfj

Bugun yine kasiklarim minik minik sizliyor kabak tadi verdi artik ajsjdjdjd
Esim de sagolsun cok bilimsel bir sey soyluyormus ben hic bilmiyormusum gibi bir edayla EH RAHMIN BUYUYOR NORMAL ASKIM yorumu yapti🤣🤣 dedim nasil akil edemedim ben bunu jinekolog gibi adamsin ajdjdjdjdjd allahim sabir ver
ooooooffff yemin ederim benimki de hep bu cevabı veriyor deliriyorum :D
uzun zaman sonra bugün bende kasık ağrısı oldu. öğlen yemek yedikten sonra çarşıda biraz dolanayım dedim ama yok gebeliğin ilk başlarındaki gibi sağlı sollu batar girme gibi ağrı oldu zor yürüdüm bankaya.
doktorum yine haklı çıktı adam söylemişti kasık ağrın olacak korkma diye

ooooooffff yemin ederim benimki de hep bu cevabı veriyor deliriyorum :D
uzun zaman sonra bugün bende kasık ağrısı oldu. öğlen yemek yedikten sonra çarşıda biraz dolanayım dedim ama yok gebeliğin ilk başlarındaki gibi sağlı sollu batar girme gibi ağrı oldu zor yürüdüm bankaya.
doktorum yine haklı çıktı adam söylemişti kasık ağrın olacak korkma diye
Benimki uyarmadi da ne sorsam normal diyor harika biri ahahahaha. Benim gibi psikopat hastayi boyle boyle terbiye edecek hekim modeli🤣 bak uc gundur kasiklarim agriyor bir kez aramadim adami HOCAM COK KOTUYUM KASIKLARIM diye. Bu da bi ilerleme 💅🏼💅🏼 ahshsjsj
Yani cekicez kusum benim dun pik yapti asiri cmt aksami baslamisti. Bugun cok daha az sukurler olsun ama ben burdayim diyor

Benimki uyarmadi da ne sorsam normal diyor harika biri ahahahaha. Benim gibi psikopat hastayi boyle boyle terbiye edecek hekim modeli🤣 bak uc gundur kasiklarim agriyor bir kez aramadim adami HOCAM COK KOTUYUM KASIKLARIM diye. Bu da bi ilerleme 💅🏼💅🏼 ahshsjsj
Yani cekicez kusum benim dun pik yapti asiri cmt aksami baslamisti. Bugun cok daha az sukurler olsun ama ben burdayim diyor
Olacak canikom bu haftalarda hızlı büyüme başlıyor artık. Gerçekten çok normal ben bile evham yapmadım düşün. DEmek herşey yolunda ve bebişlerimiz büyüyor ki biz de ağrı hissediyoruz :KK22:

Olacak canikom bu haftalarda hızlı büyüme başlıyor artık. Gerçekten çok normal ben bile evham yapmadım düşün. DEmek herşey yolunda ve bebişlerimiz büyüyor ki biz de ağrı hissediyoruz :KK22:
Oyyy analarinin poncikleri yaaaaaa😍 yavru kedi gorsem emzirecek kivama geldim bu aralar zaten dokunmayin cok fenayim ajdjdjdjdj

Benim de bugün kasıklarıma iğne batıyor az evi toparladım sırtım ağrımaya başladı sonra acıktım yemek yedim şimdi de uykum geldi 🤣

Kızlar benim kasıklar Nadir ağrıyor da benim beyin fonksiyonlarım pek yerinde değil kafam çalışmıyor IQ düştü djdjdjd
Onceki doktorum sey demisti 20 puan kadar dusuyor iq🤣 korkma dogumdan sonra iki ay icinde duzeliyor dedi

Benim de bugün kasıklarıma iğne batıyor az evi toparladım sırtım ağrımaya başladı sonra acıktım yemek yedim şimdi de uykum geldi 🤣
Ben 5 e dogru uyuyorum aksamustleri😍 gunluk uyku rutinim var bebekler gibi ajsjdj

Hızlı büyüme evresine geçtik kasıklarımız ağrıyacak telaşlanmayalım hiç. Şiddetli olmadğı sürece tabi
Ay ben de eve gidip yatmayı o kadar çok istiyorum ki şuan :D

Back
X