Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Hayırlı olsun. Dondurulmuş transfer süreci nasıl ilerliyor? Adetle gidiyoruz sonra ne sıklık, ilaçlar neydi? Ben de öyle devam edeceğim inşallah
Donduruldujtan sonra en az 1 ay rahim dinlendiriliyor. Sonra reglin ikinci gününde estrofem başladı ve tranfere 4-5 gün kala estrofemle birlikte progestan kapsül ve sabah akşam iğne verdi doktorum. Transfer süreci ztn birkaç dk sürüyor, 10 gün sonra da kan testi yaptıyorsunuz

Kızlar kalbim küt küt atıyor inşallah doğrudur eczaneden kaset test aldım novacheck diye bı marka ilk defa görüyorum bir bir buçuk saatlik idrarla öylesine yaptım çok silik çıktı ama çok erken transfer dahil 5 günüm test yanlış mıdır sizce 😢

Hadi inşallah canım Rabbim seni sevindirsin inşallah 🤲👼🫶
Testini atarsan bir bakalım 😊

Evet benimde 3.gun embriyolari transfer edildi. Yüksek kalite olunca 5.gunden farkı yok demişti doktorum.
Ben dr ile henüz görüşemedim ama sizin adınıza çok sevindim çift şansı daha yüksek diye duydum inşallah tutunmuştur bebekleriniz sağlıkla kucağınıza alırsınız benimde sizin gibi ilk denemem son olsun inşallah 🤲

Ilk kez duydum gerçekten mi bana yarına kadar umut oldu çok teşekkür ederim canım 🥰🥰
Öyle canim araştır istersen. 5. Gün embriyosu çok nadir ama 3. Gün embriyosu ikiz olabiliyor. Tutunma olasılığı da yüksek. Tabiki 5. Embriyosu ona göre yüksek ama 3. Gün embriyosunun da şansı yüksek. Yoksa neden transfer edilsin kuzum

Hemen cekseydim keşke ilk bikac DKK sonra çıktı pembemsi çok silikti şimdi kamerada görünmüyor gölge gibi oldu. Belkide yanlış ya hiç heveslenmiyim bu kadar zamanda çıkar mı üzülmek istemiyorum

Bazıların çıkıyor bazılarda çıkmıyor yani embriyonun ne zaman tutunduğuna bağlı gelişimine bağlı olarak belli olmaz inşallah mucizen seninledir Amin 🤲💕👼

Öyle canim araştır istersen. 5. Gün embriyosu çok nadir ama 3. Gün embriyosu ikiz olabiliyor. Tutunma olasılığı da yüksek. Tabiki 5. Embriyosu ona göre yüksek ama 3. Gün embriyosunun da şansı yüksek. Yoksa neden transfer edilsin kuzum
Bana tek kalınca 5.günde seçim için bekleniyor sizin tek seçim durumu yok dendi o yüzden iyi mi yumurtam nasıl fikrim yok 🤷‍♀️ ama araştıracağım çok teşekkür ederim 🥰

Amiiinnn ALLAH razı olsun canım 🤲
Anne acısı çok ağır zor bir acı ben yaşadım RABBIM başka kimseye yaşatmasın 🤲😭
Amin kuzum başın sağolsun🙏 Rabbim bu acini unutturmasin ins.🤲 Evlatin sana umut olsun ışık olsun merhem olsun🩵 bende bebeğimi ardindanda babami kaybettim ve 4,5 sene bidaha deneyemedim kendime gelemedim ne kadar zor çok iyi bilirim🥺

Back
X