Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
bi tane minik bebek eşyası al ya evde görmek insana o kadar iyi geliyor ki. kayınvalidemin bizim bebeğe aldığı cicileri oda oda gezdiriyoruz :D
Patiklere bakiyoruz gelip gidip oyyyy annem nidalari esliginde🤣🤣😍😍
Bir de buzdolabinin onu louvre muzesi gibi oldu, surekli kari koca karsisina gecip ultrason fotolarini kiyaslayip oyy annesi yesin oyy babasi totosunu isirir modundayiz🤣

Kızlar sabahtan beri surekli girip bakiyorum ama 1fafeyla 1fafeyla birsey yazmamış sanki. Off bir haber verseydi. Biliyorum hepimizin aklı onda. İnşallah olumsuz birsey yoktur 🙏

Ah canım valla benimde doktor uzak cts gidicem ama nası gidicem bakalm arabada col tutuyor 🥲🥲🥲🥲🥲
Bende yarın ofise gideceğim 40 km 🤭 ama ben bir şey keşfettim canım, bir ara miğdem bulanıyor diye araba kullanmayı tercih etmiyordum başkasının kullandığı arabada daha çok midem bulandıgını farkettim. Eğer araç kullanıyorsan bir dene derim, daha dikkatim dagiliyor ve odaklanmıyorum sanırım.

Ben hiç kalkmıyorum uyanık kaldığım 6 saat onun dışında hep uyuyorum ahaha
Ahahahaha ben de kanepenin hep ayni kosesinde hamile yastigimin tepesindeyim 🤣 fakat gunduz kusagini kesfettim 31 yasimda, kendimi alamiyorum izlemekten ajsjdjdj. Aralarda da kitap okuyup sizle sohbeting😍

Testin ne gun cikacagina bagli😁 bir de ille arkadaslarla ogrenelim dedigimiz icin bir kac gunde oyle bekleyecez mecbur biraraya gelene dek 🙈🤣
Ayyy cinsiyet partisi mi yapacaksın ee nasıl dayanacaksın kim öğrenecek cinsiyeti önceden 😂 sen öğren arkadaşlarına sürpriz olsun hahahahha
Ay canım evet çıktım😍 Sonra eve geçtim duş kahvaltı sonra işe geldiğim için bakamadım buraya. Çoook şükür boy, kalp atışı güzel🥰 Başta hareket etmedi, kahvaltısız gitmiştim ondan mı bilmiyorum acıkmayınca yiyemiyorum da ben. Uyuyo muydu napıyordu. Önceden çikolata yemediğime pişman olmak üzereydim😆 Sonra dr biraz itekledi bi şeyler yaptı eli kolu oynamaya başladı🥰 Elini kolunu ayrı ayrı görmek çok acayipti😍 Aklımdaki her şeyi de sordum, birkaç gün sonra Fetal için kan vereceğim. 10. hafta tam ama usg’de 9.6, bi güne düşmüş fark. Folik kutum bitince multivitamin başlıyoruz. Doktora doğurtma tarzını vs de sordum😆, iki hafta sonra tekrar gideceğim ikili test için.
Ohhh çok şükür sevindim canım herseyin yolunda olmasına biz seninle aynı gidiyoruz benim de geç dollenmeydi yakalamak üzere haftasını bende 1 mayısta gideceğim ikili test icin
Benim 4 günüm kaldııı🤩🤩
Amaninnnn senin de bu hafta mı 😍
tünaydın canlarr , buralarda yoktum sanmasınlarki kral öldü, kral geri döndü diyomsm hsldndfk
Giremedim buralara cunku masallah dediğim 3 gün yaşamaz , dün sabah cok iyiyim mükemmelm oh midem iyi kuyöak bile yedm derkeneeee , sonrasında mafoldum. Helak oldm tuvalaletten cıkamadm, bugunde devam etmekte. Devamlı istifra ediyorm🥲🥲🥲🥲imdattt
Geçmiş olsun canisi zor günler ama bir an önce geçer insallah 🙏

Ahahahaha ben de kanepenin hep ayni kosesinde hamile yastigimin tepesindeyim 🤣 fakat gunduz kusagini kesfettim 31 yasimda, kendimi alamiyorum izlemekten ajsjdjdj. Aralarda da kitap okuyup sizle sohbeting😍
İstanbullu gelin izliyorum sadece yemek ye ve uyu🤣

Patiklere bakiyoruz gelip gidip oyyyy annem nidalari esliginde🤣🤣😍😍
Bir de buzdolabinin onu louvre muzesi gibi oldu, surekli kari koca karsisina gecip ultrason fotolarini kiyaslayip oyy annesi yesin oyy babasi totosunu isirir modundayiz🤣
usg fotoları hele deli ediyor insanı :D ay yiycem ben bunu ya ne kadar tatlı bi bebek allahım

Ayyy cinsiyet partisi mi yapacaksın ee nasıl dayanacaksın kim öğrenecek cinsiyeti önceden 😂 sen öğren arkadaşlarına sürpriz olsun hahahahha

Ohhh çok şükür sevindim canım herseyin yolunda olmasına biz seninle aynı gidiyoruz benim de geç dollenmeydi yakalamak üzere haftasını bende 1 mayısta gideceğim ikili test icin

Amaninnnn senin de bu hafta mı 😍

Geçmiş olsun canisi zor günler ama bir an önce geçer insallah 🙏
Tabikii cinsiyet öğrenceem inşalllaaah

Test sonucumu doktorumun hemsiresi arkadasima soyleyecek kiz veya erkek diye. Bu kismi kurguladik 🤣 kizlar da ona gore pasta yaptiracakmis yemege gidicekmisiz 🤣 biz de pastaya kadehle dalicaz kismetse ajdjdjd
Ama haftaicine denk gelirse bulusamazsak filan cildirip soyleyin diye darlayabilirim ajsjdjdjd

Back
X