2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ay resmen aynı durumdayız. Benim de boynum göğüs bölgem su gibi oluyor yorgabı atıyorum bu sefer dediğin gibi üşüyorum en son ne zaman rahat uyudum bilmiyorum. Bi de sola yatmaya çabalıyorum ama yok olmuyor sağ tarafımda daha rahat ediyorum. Normalde hiç akşam falan uyumam bu aralar özellikle yemekten sonra bi uyku bastırıyor. Bir de nefes sıkıntım başladı. Konuşurken vs çok kesiliyorum. Bazen nefes alamıyor gibi hissediyorum..

Kızlar bugün 27+4 üm öğlen 2 de lavaboya girdim tuvaletimi yaptım kabız değilim gayet rahat yaptım afedersiniz peşinden çişimde geldi lavabom bitti tam kalkarken kan damlası düştü wcye bende peçeteyle sildim oda ne kan bildiğin bütün peçete kan oldu aklım çıktı. Apar topar özele acile gittik. Doğumhaneye çıkardılar beni çok korktuk eşimde ağladı bende ağladım o dakikalar bana zulümdü. Doktor hemen alttan muayene yaptı açılman yok kanamada yok dedi mantar dedi direk hemen nst ye bağladılar sancı da çıkmadı. Daha sonra kan ve idrar tahlili yapıldı enfeksiyon mu var acaba diye bakıldı oda temiz çıktı. Ama hala çok korkuyorum bebeğime birşey olmasından. Ne olur dua edin banada bebeğim sağlıklı olsun rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin arkadaşlar. Sağlık ocağında 2 gün önce de bakılmış tı o zaman da temiz çıkmıştı sonuçlarım. Doktor mantar dedi ondanda kanaman olabilir dedi bu ilaçları verdi. Trivag 3 fitil. Fito krem. Travazol krem. Funit 100 mg 4 kapsul. Ultrason da muayene etti daha sonra bebeğim çok şükür iyi rahim ağzıda iyi ama hala korkuyorum çok ağladım korkudan

Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın çok şükür ki bebeğin de sen de iyisin doktor da öyle demiş stres yapma kendine dinlen güzelce

Kızlar bugün bir şey farkettim. Duştan çıkmıştım dizimin arkasına bi baktım damarlarım mosmor olmuş. Yani nasıl desem varis gibi. Ne zaman oldu bu bilmiyorum yeni farkettim. Sizde oluştu mu hiç varis?
Kan sulandırıcıdan kaynaklı olabilir canım

Okurken yüreğim ağzıma geldi Allah korumuş Çok geçmiş olsun canım neyse ki sen de bebekte iyisiniz bir tehlike de yokmuş. Mantara dair bir belirtin var mıydı? Mantar böyle şeyler yapıyormuymuş ya daha neler öğreneceğiz Tekrarı olmasın inşallah

Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın çok şükür ki bebeğin de sen de iyisin doktor da öyle demiş stres yapma kendine dinlen güzelce
Saol canım Allah razı olsun yatıyorum hastaneden geldiğimizden beri. Ama elimde olmadan endişeleniyorum acaba bir daha olurmu bebeğim iyimi sürekli dua ediyorum

İnanırmısın ne kaşıntı ne akıntı ne koku ne acım var. Sadece dün sol kasığım ağrımıştı Bi anda bebiş tekmeliyor diye düşünüp önemsemedim. Bende şaşırdım başka Bi belirti yok çünkü vajinal kanamada yok olsaydi devam ederdi burdada dedi doktor. Herşeye bakıldı çok şükür birşey çıkmadı ama korkuyorum yinede

Saol canım Allah razı olsun yatıyorum hastaneden geldiğimizden beri. Ama elimde olmadan endişeleniyorum acaba bir daha olurmu bebeğim iyimi sürekli dua ediyorum
Çok iyi anlıyorum korkusu yeter insana Ne kadar stres yapma desek de çok zor Ama bebeğin iyi açılman yok ya çok şükür canım, kontrole gidersin yine sık sık için rahat eder. İlaçlar iyi gelecek inşallah. Bu arada ilişki sırasında eşin mutlaka korunsun,hamilelikte enfeksiyona mantara çok müsait oluyor kadın vücudu. Allah tekrarını yaşatmasın

Bilemiyoruz ki vücutta ne olup bitiyor Böyle kötü sürprizler oluyor işte bazen Sen kendi doktoruna da bı danışırsın kuzum inşallah sorun olmayacak

geçmiş olsun canım inşallah tekrar etmez. sakin ol kontrolün iyi çıkmış bak, bu andan sonra stres sadece olumsuz etkiler. trivag fitil bile kısa sürede çok iyi sonuç veriyor, hemencecik temizliyor sen içini ferah tut.

Gerçekten öyle kan gördüm çok korktum rabbim kimseye öyle bişey yaşatmasın herkes korktu hasteneye geldi yakınlarım inşallah ilaçlar iyi gelir canım hafta içi tekrar gidicem doktoruma zaten. Artık korkudan ilişki bile düşünemiyorum canım valla Amin inşallah canım

peynirimsi , süt kesiği akıntı aslında mantarın bariz belirtisidir. hiç belirti vermemesi çok enteresan ya şu an bende bi korkmadım değil. en son ne zaman kan baktırmıştın peki ?

Sola yat diyor doktorum ama sağına da yatma demiyor nasıl rahat ediyorsan öyle yat diyor. Genelde soluna doğru uzan ama şokunda sabit kalmana gerek yok sağ tarafında da yatabilesin tabiki de dedi seninle aramızda bek fazla yoktu sanırım o yüzden yanı şeyleri aynı anlarda yaşıyoruz galiba canım. Ben yarın 29+0 olacağım 30.haftama giriş yapacağım 30 ku haftalara da geldik ya maşallah bize şurd adaylık günlerimiz kaldı sağlıkla gelsinler de yeter bize dayanıyoruz işte neler atlatmadık :)

Bilemiyoruz ki vücutta ne olup bitiyor Böyle kötü sürprizler oluyor işte bazen Sen kendi doktoruna da bı danışırsın kuzum inşallah sorun olmayacak
Hafta içi muhakkak doktoruma gidicem. Sabah eşimle hangi güne muayene ayarladığımızı konuşuyorduk içimemi doğdu noldu anlamadım gitti ya inşallah ya allahım korusun kötülükten hepimizi

Kan sulandırıcıdan kaynaklı olabilir canım
Aslında benim de aklıma gelmişti o ama araştırmalarımda tam tersi varisi ilerleyen kişilere kan sulandırıcı veriyorlarmış açması için benim kullandığım iğnenin dozu da baya yüksek bi de anlamadım. Bi dahaki kontrolde doktoruma sorayım bunu en iyisi canım

peynirimsi , süt kesiği akıntı aslında mantarın bariz belirtisidir. hiç belirti vermemesi çok enteresan ya şu an bende bi korkmadım değil. en son ne zaman kan baktırmıştın peki ?
Öyle bir akıntım yok çokta dikkat ederim. Olsa farkedip hemen doktora giderim korkarım çünkü. Valla anlamadım gitti ne kaşıntı ne idrarda yanma hiçbi şikayetim olmadı canım. Perşembe günü bakıldı canım kanada idrarada

Çok geçmiş olsun canım ne olursa olsun kanama olduysa dinlen yine de sen. Tamam doktorlar bişey yok diyor mantar diyor ama kişi kendi doktorudur kendi vücudunu en iyi kişi tanır. Mesela doktor sana bir ağrı kesici verir ağrın oldupu zaman ama sen bilirsin ki o aldı kesici sana fayda etmiyor bunu doktor bilemez. O yüzden sen dinlen en azından 2/3 hafta uzan ayakta çok durma bol su iç canım. Merak etme Allah’ın izniyle hiç bişi olmaz sağlıkla gelir yavrunuz. Siz dikkat edin yeter

Aynen canım günlerimiz yakın ben de 29+3 oluyorum yarın inşallah. Ben de kendimi öyle teselli ediyorum valla bütün hamileliğim boyunca çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım belirtilet vs konusunda. Çok rahat geçirdim. Azıcık da çek diyorum kendime :) şunun şurasında ne kaldı zaten doğuma. Ayy hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah

İnşallah canım sakin olmaya çalışıyorum. İnşallah iyi gelir ilaçlar

Vallla açıkçası bende mantarın kanama yaptığını ilk defa duydum onca yıl işin içindesin ama duymadığın şeyler var daha. İnsan şaşırıyor. Bir gebe arkadaşım vardı onda da çok akıntı vardı doktor mantar demiş ona da. Akıntı kaşıntı yanma yaptığını biliyordum ama kanama gebelerde yapıyordur herhalde bilemedim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…