2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yorgunluktan olabilir canim. Kimisi cabuk etkileniyor. Ben.mesela cabuk etkileniyorum. Her iki hamileliligim de ne zaman kendimi yorsam kanamam oldu. Senin doktorun daha iyi anlar. Doktoruna da yazdin mi bu durumu sorabilirsen simdi sorsaydin.

Ben de oksapar kullanıyorum 7.haftamdan beri canım anlam da kullandı en yakın arkadaşımda her ikisinde de olmadı bende de olmadı. Ablamda oldu diz kapağının arka tarafında resmen damarlandı kız ama o kan sulandırıcı hiç kullanmadı. Sadece kronik romatizması vardı o kadar. Bünyeden bünyeye değişiyor olabilir. Benimde göğüslerimdeki damarlae çok belirgin oldu. Bildiğin mavi turkuaz gbi duruyor

Yorgunluktan olabilir canim. Kimisi cabuk etkileniyor. Ben.mesela cabuk etkileniyorum. Her iki hamileliligim de ne zaman kendimi yorsam kanamam oldu. Senin doktorun daha iyi anlar. Doktoruna da yazdin mi bu durumu sorabilirsen simdi sorsaydin.
Bu aylarda kanama riskli ya o yüzden korktum Bi anda olunca zaten gideceğim doktoruma

İnşallah canım iyi olacak merak etme rabbim bu günlere kdar getirdiyse devamını da getirir geçti o tehlikeli dönemlerimiz o yüzden hiç sıkıntı etme dualarm seninle canım benim. Hep beraber başladık bugüne kdar geldik aylarca. Hep beraber de sağlıkla kucaklarımıza alacağız

Benim de tam bu aylardaydi canim.oglumda. Bir sure progestan kullandim. Senin doktor da verir diye dusunuyorum
Yaa öylemi canım geçmiş miydi peki sonradan kanaman oldumu yine bana farklı Bi fiitl verdi belki kendi doktorum progestan başlatır

Sanırım 3. Trimester belirtileri bende de ateş basmasi ve uyku hali başladı. Hamileliğin başkan dönmüş gibi oldum başlarda da sürekli uyuyordum oturduğum yerde gözlerim kapaniyo
Evet bende de ilk başlarda halsizlik ve uyku vardı onlsr geri gelebilir ama inşallah bulantım geri gelmez ayyy Allah korusun o günlere geri dönmek istemiyorum gerçekten de

İnşallah canım benim güzel dileklerin için teşekkür ederim. Hepimiz sağlıkla sıhhatle doğum yapıp yavrularımıza kavuşalım inşallah

Aynen benim de kanama varken doktor.direk sordu iliski sonrasi mi oldu diye her ne kadar zarari olmaz vs deseler de demek oluyor ki doktorlar yasakliyor soruyorlar falan
Evet ben çok okudum düşük risklerim olduğunda falan ilişki sonrası kanaması olan bir çok kişi yazmıştı. Bende ilk 4 ay bulantıyla savaştım. Tam 4.aysa rahatladım eşimle 3 defa ilişkiye girdik. Kasılmalarım olunca doktora gittik içerden açılmam varmış meğersem ilaç tedavisi verdi sonea biz de daha ilişkiye girmedik doğumdan sonra artık. 7 sene uğraşmışız 1 aşılama 2 tüp bebek yapmışız olumsuz sonuç almışız şimdi ilişkiyi mi düşüneceğim olmasın yeter ki kazımız sağlıkla tutunsun zamanında gelsin canım yeter.

Yaa öylemi canım geçmiş miydi peki sonradan kanaman oldumu yine bana farklı Bi fiitl verdi belki kendi doktorum progestan başlatır
Ara ara ufak lekelenmelerim bir sure devam etti.Sonra kesildi gelmedi canim. Senin de duzelir bir daha gelirse falan korkma icten kalan da akiyor cunku.

Sizin sorun neydi canım sebepsiz mi yoksa genetik mi sorun vardı

Kesinlikle oyle ya o kadar ugrasmissiniz.Biz de her iki hamileligim de de uzak durduk zaten hamile halimizle insana zor da geliyor.

Cok geçmiş olsun canim. Şuan herseyin yolunda olmasına sevindim. Herseye bakilmis için rahat olsun bak bebek hareketlerini de hissediyorsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

İki hafta once sizin kadar olmasada bende de peceteye pembe leke geldi,acile gittik kanama yoktu,rahim agzi kapaliydi enfeksiyon var dendi.Kendi doktoruma gittigimde o da kan sulandiricidan olabilir dedi,cunku coraspirin kullaniyordum ecopirine gecmistim o daha etkili sanirim.Siz de kan sulandirici kullaniyor musunuz?

Bir de vajinadan geldiginden emin misiniz?

Bende de kasinti,yanma yoktu ama ultrasonda bakinca enfeksiyon var denmisti.Demekki olabiliyormus.

yok o peynirimsi akıntı dediğimi Allah göstermesin ama görsen farkını anlarsın canım . ben progestan da kullanıyorum , bi ara mantar da olmuştum. hayatımda ilk kez oldum ve direkt anlaşılıyor. baya böyle pütür pütür bi görüntüsü var.

ay aman neyse vermesin kimseye Allah, enfeksiyon yüzü görmeyelim

Evet canım vajen oldu alttanda muayene etti açıklığımda çıkmadı çok şükür. İnşallah tekrar etmez. Sanada çok geçmiş olsun. Stres yapmak istemiyorum yavrumda etkilenir diye
Canım arkadaşın yazdığı gibi oldu banada bende senin gibi sandım ama kanama malttan olmuş insan o an ayırt edemiyor bide likit olduğu için direk arkadan öne doğru akıyor ve sen onu ordan gelmiş gibi algilamissn muhtemelen benimde hemeroid falan yoktu çünkü rahimden bı kanama alanı oluşunca hemen belli oluyor yada alttan bı kanama oluşsa doktor muanede fark ediyor o yüzden rahat ol enidse etmene gerek yok Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…