- 26 Şubat 2021
- 1.247
- 1.222
- 34
Masallah Allah saglikla kavustursunbenimki de martin 28i. Sonu. Insallah sonuna kadar bekler Balik olmasin bence de 30 olduk mu sonrasi hizli gecer. O yuzden gobiste iken ne yapsam kardir mantigina girdim. Cilgin gibi bi seyler yapiyorum. Birincide hamileyim diye kendimi hep kisitladim. Dogduktan sonra hayat bambaska olacagini bildigim icin suanki halim her durumda guzel
Başka birinin, kardeşinin-kuzeninin-komşunun v.s dolap hesabından satış yapsan olur gibi.Arkadaşlar ben bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum; öğretmenler gününde arkadaşlarım bana bir hediye almış. Karaca’nın yatak korumalı, içinde yorgan ve 2 tane de yastığı olan bir nevresim takımı. Baya kapsamlı bir şey yani. Deseni, rengi çok güzel ama hem içindeki fazla çıkan ürünleri sebebiyle hem de çoğu ürünün bende olması sebebiyle ben değiştirmek istedim. Ama değişim kartı yok maalesef, hediyeyi verdiklerinde de ayıp olur diye sorgulamadım. Hala da soramam yani. Dün aldıklarını düşündüğüm Karaca Home mağazasına gittik ama tabiki faturası olmadığı için değişim yapmadılar. Eleman hatırladı hatta alındığını filan.
İşte bu şekilde elimde kaldı bu ürün, dolap hesabım var ama hem beni tanıyanlar sattığımı görür ayıp olur diye düşünüyorum hem de çok aktif kullanmıyorum hesabı, hemen satılmaz diye düşünüyorum. Başka ne yapabilirim? Özellikle bu markaların fatura olmadan değişim yapmamaları konusunda bana yardımcı olabilecek olan var mı?
Ben de 3 mart doğumluyum yükselenimde başakGünaydın, herkese iyi pazarlar
Kız bu balıklar ne etti sizebenim oğlum balık; duygusallığı, ağlaması vardır evet ama çok merhametlidir çok uyumdur. Yine bizlere çok düşkündür. Vicdanlidir, düşüncelidir. Kızım Başak mesela, çok pimpirikli, bazen takıntılı..ben de başağım. Balık’lar da fena değil yani
Günaydın, herkese iyi pazarlar
Kız bu balıklar ne etti sizebenim oğlum balık; duygusallığı, ağlaması vardır evet ama çok merhametlidir çok uyumdur. Yine bizlere çok düşkündür. Vicdanlidir, düşüncelidir. Kızım Başak mesela, çok pimpirikli, bazen takıntılı..ben de başağım. Balık’lar da fena değil yani
Hesabından forum seçeneklerine gir canım, resimde işaretlediğim yeri seç kaydet düzeliyoKızlar ben gebelik takvimi mi goremiyorum hatta kimsenin ki gözükmüyor bende ne yapabilirim ki
Arkadaşlarından fişini istesen bı yerinde sökük var diye ayıp olur mu ? Ben olsam öyle yapardımArkadaşlar ben bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum; öğretmenler gününde arkadaşlarım bana bir hediye almış. Karaca’nın yatak korumalı, içinde yorgan ve 2 tane de yastığı olan bir nevresim takımı. Baya kapsamlı bir şey yani. Deseni, rengi çok güzel ama hem içindeki fazla çıkan ürünleri sebebiyle hem de çoğu ürünün bende olması sebebiyle ben değiştirmek istedim. Ama değişim kartı yok maalesef, hediyeyi verdiklerinde de ayıp olur diye sorgulamadım. Hala da soramam yani. Dün aldıklarını düşündüğüm Karaca Home mağazasına gittik ama tabiki faturası olmadığı için değişim yapmadılar. Eleman hatırladı hatta alındığını filan.
İşte bu şekilde elimde kaldı bu ürün, dolap hesabım var ama hem beni tanıyanlar sattığımı görür ayıp olur diye düşünüyorum hem de çok aktif kullanmıyorum hesabı, hemen satılmaz diye düşünüyorum. Başka ne yapabilirim? Özellikle bu markaların fatura olmadan değişim yapmamaları konusunda bana yardımcı olabilecek olan var mı?
Merhaba,
İmza Sorunu yaşayanlar için çözüm :
Profil sayfanızda "Forum Seçenekleri" linkine tıklayın
veya https://www.kadinlarkulubu.com/hesap_bilgileri/preferences bu adrese direk gidebilirsiniz.
Eki Görüntüle 3169467
Girdiğiniz sayfada "İçerik Seçenekleri" başlığı altında "Başkalarının mesaj altındaki imzaları görüntüle" seçeneğinin seçildiğinden emin olun.
Eki Görüntüle 3169469
Son olarak sayfanın en altındaki "Kaydet" e bastığınızdan emin olun.
İmzaları görmeye başlayacaksınız.
Eki Görüntüle 3169470
Burda yazan şekilde düzeltebilirsin canımKızlar ben gebelik takvimi mi goremiyorum hatta kimsenin ki gözükmüyor bende ne yapabilirim ki
Cok mantikli. Sonucta israf olmasin diye yapilan bir şey bence hem ayip olmaz hem gunahArkadaşlarından fişini istesen bı yerinde sökük var diye ayıp olur mu ? Ben olsam öyle yapardım
Yani sonuçta değişim fişi koysalar iyi olurdu ama unutmuşlar galiba en mantıklısı bu gibi geldi banaCok mantikli. Sonucta israf olmasin diye yapilan bir şey bence hem ayip olmaz hem gunah
Yani sonuçta değişim fişi koysalar iyi olurdu ama unutmuşlar galiba en mantıklısı bu gibi geldi bana
Hoşgeldin tekrar. Doldurmuştum ben de araştırmanı boşa gitmemiştir umarım emeğin. Yasak olması bana da saçma geldi ama belki kişilerin verilerini başka amaçla kullananlar olmuştur ondan yasaktır.Sagol canim zaten bir gun kalsaydi veriler gelirdi. Bi saat kaldi 23 kisi doldurmustu. Çok tesekkur ederimbizim yakindi sizin bebis nasil?
BenKızlar aranızda ateş basması yaşayan var mı geceleri terleme falan
Ben şuan her şeye harfiyen uyuyorum şeker ölçmekten fenalık geldi bana şimdiden doğuma da var baya böyle nasıl geçecek günler bilmiyorum bende kilo verdim sanırım ödem gitti 1 kilo gitti benden inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırızBesl3nmeye dikkat edince normal oluyor canim ama seker barindiran glisemik indeksi yuksek yiyecek yediğinde hassas oldugu icin hemen yükseliyor. Messela bn bugun firinda sebze tavuk yaptim bu sebze arasinda patateste vardi yaparken de diyorum patatesi ayiririm diye yerken puff uçtu hersey aklimdan patatesi yemiş oldum bi de yemek icinden ozellikle sectim hala aklim almiyotokluk 1.saat 125 cikti tabi düşük yine ama sinira da yakin 2.saat düşmüştü şükür ki. O yuzden bu sekerle beslenmeyle basedebilirz bnde persembe gunu gidicem sonuclarimi da göstericem ama sanirim birax kilo verdim onu dengelemem gerek. Saglikla şu sorunu atlatip doguralim da bebeklerimizi