2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300

Günaydın, herkese iyi pazarlar

Kız bu balıklar ne etti size benim oğlum balık; duygusallığı, ağlaması vardır evet ama çok merhametlidir çok uyumdur. Yine bizlere çok düşkündür. Vicdanlidir, düşüncelidir. Kızım Başak mesela, çok pimpirikli, bazen takıntılı..ben de başağım. Balık’lar da fena değil yani

Arkadaşlar ben bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum; öğretmenler gününde arkadaşlarım bana bir hediye almış. Karaca’nın yatak korumalı, içinde yorgan ve 2 tane de yastığı olan bir nevresim takımı. Baya kapsamlı bir şey yani. Deseni, rengi çok güzel ama hem içindeki fazla çıkan ürünleri sebebiyle hem de çoğu ürünün bende olması sebebiyle ben değiştirmek istedim. Ama değişim kartı yok maalesef, hediyeyi verdiklerinde de ayıp olur diye sorgulamadım. Hala da soramam yani. Dün aldıklarını düşündüğüm Karaca Home mağazasına gittik ama tabiki faturası olmadığı için değişim yapmadılar. Eleman hatırladı hatta alındığını filan.

İşte bu şekilde elimde kaldı bu ürün, dolap hesabım var ama hem beni tanıyanlar sattığımı görür ayıp olur diye düşünüyorum hem de çok aktif kullanmıyorum hesabı, hemen satılmaz diye düşünüyorum. Başka ne yapabilirim? Özellikle bu markaların fatura olmadan değişim yapmamaları konusunda bana yardımcı olabilecek olan var mı?

Başka birinin, kardeşinin-kuzeninin-komşunun v.s dolap hesabından satış yapsan olur gibi.
Yada beklet evde dursun, birine ağır güzel bir hediye almak istediğinde bunu götürürsün, hediyeyi hediye etmek sünnettir

Ben de 3 mart doğumluyum yükselenimde başak kızım inşallah benim doğum günüme denk gelir diye dualar ediyorum şuan gözüken 6 mart bencede balık oldukları için şanslıyız hamiledaşlarım çok merhametli çok ailelerine düşkünler ayyy doğsunlar artık hepsinin totisini yiyelim

Erkek olunca istemiyorum duygusal miymis alingan boyle konusuyorum ya kesin erken dogar ( Ben burclara da inanmiyorum bu arada )

Hayırlı pazarlar kızlar
Göbüş partisi olmuş buralarda hepiniz şahanesiniz, yan yana olsak tokuştururduk artık
Karnımız ne zaman çıkar, ne zaman yavrularımızı hissederiz derken bu günlere geldik çok şükür
Allahın izniyle 2-3 ay için de de doğum sancılarımızı, doğum tarihlerimizi konuşmaya başlarız inşaAllah
Benden de 27+3 den bi resim gelsin hatıra kalsın

Eklentiler

• C339A495-CBA2-49C3-9F8D-B910CE922080.jpeg
    67,1 KB · Görüntüleme: 83
Arkadaşlarından fişini istesen bı yerinde sökük var diye ayıp olur mu ? Ben olsam öyle yapardım

Kızlar ben gebelik takvimi mi goremiyorum hatta kimsenin ki gözükmüyor bende ne yapabilirim ki
Burda yazan şekilde düzeltebilirsin canım

Sagol canim zaten bir gun kalsaydi veriler gelirdi. Bi saat kaldi 23 kisi doldurmustu. Çok tesekkur ederim bizim yakindi sizin bebis nasil?
Hoşgeldin tekrar. Doldurmuştum ben de araştırmanı boşa gitmemiştir umarım emeğin. Yasak olması bana da saçma geldi ama belki kişilerin verilerini başka amaçla kullananlar olmuştur ondan yasaktır.

Ben şuan her şeye harfiyen uyuyorum şeker ölçmekten fenalık geldi bana şimdiden doğuma da var baya böyle nasıl geçecek günler bilmiyorum bende kilo verdim sanırım ödem gitti 1 kilo gitti benden inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız

Kızlar bugün bir şey farkettim. Duştan çıkmıştım dizimin arkasına bi baktım damarlarım mosmor olmuş. Yani nasıl desem varis gibi. Ne zaman oldu bu bilmiyorum yeni farkettim. Sizde oluştu mu hiç varis?

B beyzosh yok canım ben de oluşmamış herhalde. Bir de geceleri bazen beni de ateş basıyor ensem ve boyum göğsüm yani göbekten yukarısı sırılsıklam oluyor resme. Üzerimi açıyorum bu sefer de üşüyorum.
Kızlar bende de 2/3 gündür inanılmaz uyku oluyor halsizlik yorgunluk. Bazen gözlerim kapanıyor hem de oturduğum yerde. Kolumu kaldırmaya dermanım yok gibi oluyor bugün de öyleyim. Kazı dışarıya çıakrttım eve zor attım kendimi ayakta uyuyordum resmen. Sizde de oluyor mu?

Kızlar yarın sabah sağlık ocağıma gidip şeker yüklemesi yaptırmak istiyorım. Doktorum istedi. Giderken o içeçeği biz mi alıyoruz? Başka bir hazırlık yapmam gerekiyor mu baya konuşuldu ama atlamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…