İyi gelir kuzum, kendi doktorun da belki ilave tedavi önerir sorun kalmıcak inşallahGerçekten öyle kan gördüm çok korktum rabbim kimseye öyle bişey yaşatmasın herkes korktu hasteneye geldi yakınlarıminşallah ilaçlar iyi gelir canım hafta içi tekrar gidicem doktoruma zaten. Artık korkudan ilişki bile düşünemiyorum canım valla Amin inşallah canım
Saolasın canım. Sürekli yatış modundayım aslında dinleniyorum ama bu ara biraz ayakta yada oturur pozisyonda çok kaldım sanırım ama daha dikkatli olmayı düşünüyorum. Ağır iş veya ağır bişey asla kaldırmıyorum zaten. Haklısın canım dediğim doğru. İnşallah canım hepimizin sağlıkla gelsin inşallahÇok geçmiş olsun canım ne olursa olsun kanama olduysa dinlen yine de sen. Tamam doktorlar bişey yok diyor mantar diyor ama kişi kendi doktorudur kendi vücudunu en iyi kişi tanır. Mesela doktor sana bir ağrı kesici verir ağrın oldupu zaman ama sen bilirsin ki o aldı kesici sana fayda etmiyor bunu doktor bilemez. O yüzden sen dinlen en azından 2/3 hafta uzan ayakta çok durma bol su iç canım. Merak etme Allah’ın izniyle hiç bişi olmaz sağlıkla gelir yavrunuz. Siz dikkat edin yeter
Enfeksiyon mantar bazen kanama yapabilir dedi bende şaşırdım tahlil temiz çıktı belirti de yok anlamadım gitti. Hemoraid de yok.Vallla açıkçası bende mantarın kanama yaptığını ilk defa duydum onca yıl işin içindesin ama duymadığın şeyler var daha. İnsan şaşırıyor. Bir gebe arkadaşım vardı onda da çok akıntı vardı doktor mantar demiş ona da. Akıntı kaşıntı yanma yaptığını biliyordum ama kanama gebelerde yapıyordur herhalde bilemedim ki
Bence ilişki de olmasın bir süre boyunca. İlişkiden sonra da kanaması olan nir çok gebenin yazışmasını okudum. Kesinlikle olma canımÇok iyi anlıyorum korkusu yeter insanaNe kadar stres yapma desek de çok zor Ama bebeğin iyi açılman yok ya çok şükür canım, kontrole gidersin yine sık sık için rahat eder. İlaçlar iyi gelecek inşallah. Bu arada ilişki sırasında eşin mutlaka korunsun,hamilelikte enfeksiyona mantara çok müsait oluyor kadın vücudu. Allah tekrarını yaşatmasın
Canım çok geçmiş olsun. Kanaman vajenden mi oldu? Benim de geçen kabız falan olmamama rağmen makattan yoğun kanamam oldu. Damar çatlağı oluşmuş. Tekrarlamadı neyse ki. Bak testlerinde bir şey çıkmamış doktor da bakmış rahim ağzında açılma vs de yok. Bebiş de iyiymiş çok şükür ağlama annesii. İlaçlarını düzenli kullan canım dualarımız seninle Allah tekrarını yaşatmasın inşallah.Kızlar bugün 27+4 üm öğlen 2 de lavaboya girdim tuvaletimi yaptım kabız değilim gayet rahat yaptım afedersiniz peşinden çişimde geldi lavabom bitti tam kalkarken kan damlası düştü wcye bende peçeteyle sildim oda ne kan bildiğin bütün peçete kan oldu aklım çıktı. Apar topar özele acile gittik. Doğumhaneye çıkardılar beni çok korktuk eşimde ağladı bende ağladım o dakikalar bana zulümdü. Doktor hemen alttan muayene yaptı açılman yok kanamada yok dedi mantar dedi direk hemen nst ye bağladılar sancı da çıkmadı. Daha sonra kan ve idrar tahlili yapıldı enfeksiyon mu var acaba diye bakıldı oda temiz çıktı. Ama hala çok korkuyorum bebeğime birşey olmasından. Ne olur dua edin banada bebeğim sağlıklı olsun rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin arkadaşlar. Sağlık ocağında 2 gün önce de bakılmış tı o zaman da temiz çıkmıştı sonuçlarım. Doktor mantar dedi ondanda kanaman olabilir dedi bu ilaçları verdi. Trivag 3 fitil. Fito krem. Travazol krem. Funit 100 mg 4 kapsul. Ultrason da muayene etti daha sonra bebeğim çok şükür iyi rahim ağzıda iyi ama hala korkuyorum çok ağladım korkudan
Evet ya elim sürekli karnımda o hareket ettikçe moral oluyor bana. O an bile ağlarken bişey yok bebeğim bişey yok annecim diye elim karnımda kendimi sakinleştirdim çok tuhaf Bi andı annelik zor gerçektenİyi gelir kuzum, kendi doktorun da belki ilave tedavi önerir sorun kalmıcak inşallahAllah'tan hareketlerini hissedebildiğimiz haftalardayız o hareket ettikçe senin de için rahat edecek
En son 4 gün önce olmuştu canım ama korktum ya sanırım dahada olmaz eşim de zaten anlayışla karşılar. Bebeğimiz için herşey onlar sağlıklı olsunlarda canım.Bence ilişki de olmasın bir süre boyunca. İlişkiden sonra da kanaması olan nir çok gebenin yazışmasını okudum. Kesinlikle olma canımFh2512 hatta bundan sonra olma doğumdan sonea olursun ben olmuyorum içerden açılmam olduğu için eşimde şikayetçi değil yeterki sağlıklı olsun sağlıkla zamanında kucağımıza alalım bizler için önemli olan bu canım
Dualarımız seninle canım Allahın izniyle hepimiz vakti saati geldiğinde alalım evlatlarımızı kucağımizaSaol canım Allah razı olsun yatıyorum hastaneden geldiğimizden beri. Ama elimde olmadan endişeleniyorum acaba bir daha olurmu bebeğim iyimi sürekli dua ediyorum
Evet canım vajen oldu alttanda muayene etti açıklığımda çıkmadı çok şükür. İnşallah tekrar etmez. Sanada çok geçmiş olsun. Stres yapmak istemiyorum yavrumda etkilenir diyeCanım çok geçmiş olsun. Kanaman vajenden mi oldu? Benim de geçen kabız falan olmamama rağmen makattan yoğun kanamam oldu. Damar çatlağı oluşmuş. Tekrarlamadı neyse ki. Bak testlerinde bir şey çıkmamış doktor da bakmış rahim ağzında açılma vs de yok. Bebiş de iyiymiş çok şükür ağlama annesii. İlaçlarını düzenli kullan canım dualarımız seninle Allah tekrarını yaşatmasın inşallah.
Saol canım Allah razı olsun. Amin inşallahDualarımız seninle canım Allahın izniyle hepimiz vakti saati geldiğinde alalım evlatlarımızı kucağımiza
Ah canim o şok bir sure insanin aklindan çikmiyor. Aynisini yasadigim icin cok iyi anliyorum seni. Yani doktoruna guvenin tamsa baska doktora gitmene gerek yok ama için de şuphe varsa baska doktor gorusu de al. Benim oğlum da sebepsiz yere cok az lekelenmelerim vardi doktor progestan bir sure kullandirmisti.Mantar kucuk kanamalara neden oluyormus. Bu ara kendini cok yorduğun oldu mu.Kızlar bugün 27+4 üm öğlen 2 de lavaboya girdim tuvaletimi yaptım kabız değilim gayet rahat yaptım afedersiniz peşinden çişimde geldi lavabom bitti tam kalkarken kan damlası düştü wcye bende peçeteyle sildim oda ne kan bildiğin bütün peçete kan oldu aklım çıktı. Apar topar özele acile gittik. Doğumhaneye çıkardılar beni çok korktuk eşimde ağladı bende ağladım o dakikalar bana zulümdü. Doktor hemen alttan muayene yaptı açılman yok kanamada yok dedi mantar dedi direk hemen nst ye bağladılar sancı da çıkmadı. Daha sonra kan ve idrar tahlili yapıldı enfeksiyon mu var acaba diye bakıldı oda temiz çıktı. Ama hala çok korkuyorum bebeğime birşey olmasından. Ne olur dua edin banada bebeğim sağlıklı olsun rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin arkadaşlar. Sağlık ocağında 2 gün önce de bakılmış tı o zaman da temiz çıkmıştı sonuçlarım. Doktor mantar dedi ondanda kanaman olabilir dedi bu ilaçları verdi. Trivag 3 fitil. Fito krem. Travazol krem. Funit 100 mg 4 kapsul. Ultrason da muayene etti daha sonra bebeğim çok şükür iyi rahim ağzıda iyi ama hala korkuyorum çok ağladım korkudan
Ben de birkaç gündür başladı. Ki normalde çok üşürümKızlar aranızda ateş basması yaşayan var mı geceleri terleme falan
Canim bebeginin iyi olup olmadigini anliyoruz.cok sukur ki tekmeleri var. Benim oyle kanamalar varken tekme attikca bebegim iyi diye icim cok rahatliyordu. Hic korkma bir sey olmaz.Saol canım Allah razı olsun yatıyorum hastaneden geldiğimizden beri. Ama elimde olmadan endişeleniyorum acaba bir daha olurmu bebeğim iyimi sürekli dua ediyorum
Evet canım yazmıştım bu ara tempolu geçti görümcemin nişanı falan olucakAh canim o şok bir sure insanin aklindan çikmiyor. Aynisini yasadigim icin cok iyi anliyorum seni. Yani doktoruna guvenin tamsa baska doktora gitmene gerek yok ama için de şuphe varsa baska doktor gorusu de al. Benim oğlum da sebepsiz yere cok az lekelenmelerim vardi doktor progestan bir sure kullandirmisti.Mantar kucuk kanamalara neden oluyormus. Bu ara kendini cok yorduğun oldu mu.
Banada o moral oluyor canım ama işte ister istemez endişeleniyorumCanim bebeginin iyi olup olmadigini anliyoruz.cok sukur ki tekmeleri var. Benim oyle kanamalar varken tekme attikca bebegim iyi diye icim cok rahatliyordu. Hic korkma bir sey olmaz.
Sanırım 3. Trimester belirtileriB beyzosh yok canım ben de oluşmamış herhalde. Bir de geceleri bazen beni de ateş basıyor ensem ve boyum göğsüm yani göbekten yukarısı sırılsıklam oluyor resme. Üzerimi açıyorum bu sefer de üşüyorum.
Kızlar bende de 2/3 gündür inanılmaz uyku oluyor halsizlik yorgunluk. Bazen gözlerim kapanıyor hem de oturduğum yerde. Kolumu kaldırmaya dermanım yok gibi oluyor bugün de öyleyim. Kazı dışarıya çıakrttım eve zor attım kendimi ayakta uyuyordum resmen. Sizde de oluyor mu?
Canim iliskiye falan girme artik doguma kadar ya doktorlar bu tarz durumlarda direk yasakliyorlar zsten.Gerçekten öyle kan gördüm çok korktum rabbim kimseye öyle bişey yaşatmasın herkes korktu hasteneye geldi yakınlarıminşallah ilaçlar iyi gelir canım hafta içi tekrar gidicem doktoruma zaten. Artık korkudan ilişki bile düşünemiyorum canım valla Amin inşallah canım
Aynen benim de kanama varken doktor.direk sordu iliski sonrasi mi oldu diye her ne kadar zarari olmaz vs deseler de demek oluyor ki doktorlar yasakliyor soruyorlar falanBence ilişki de olmasın bir süre boyunca. İlişkiden sonra da kanaması olan nir çok gebenin yazışmasını okudum. Kesinlikle olma canımFh2512 hatta bundan sonra olma doğumdan sonea olursun ben olmuyorum içerden açılmam olduğu için eşimde şikayetçi değil yeterki sağlıklı olsun sağlıkla zamanında kucağımıza alalım bizler için önemli olan bu canım
Belki Progestan kullanıyordur canım onun akıntısı da mantar akıntısına benziyor. İlaç akıyor bazen hatta hergün akıntıyla da karışıyor ben mantar olsam anlamam herhalde sürmeli akıntım oluyor mantar gibi doktor hep Progestan ditor testlerim temiz çıkıyor.peynirimsi , süt kesiği akıntı aslında mantarın bariz belirtisidir. hiç belirti vermemesi çok enteresan ya şu an bende bi korkmadım değil. en son ne zaman kan baktırmıştın peki ?