2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
İyi gelir kuzum, kendi doktorun da belki ilave tedavi önerir sorun kalmıcak inşallah Allah'tan hareketlerini hissedebildiğimiz haftalardayız o hareket ettikçe senin de için rahat edecek

Saolasın canım. Sürekli yatış modundayım aslında dinleniyorum ama bu ara biraz ayakta yada oturur pozisyonda çok kaldım sanırım ama daha dikkatli olmayı düşünüyorum. Ağır iş veya ağır bişey asla kaldırmıyorum zaten. Haklısın canım dediğim doğru. İnşallah canım hepimizin sağlıkla gelsin inşallah

Enfeksiyon mantar bazen kanama yapabilir dedi bende şaşırdım tahlil temiz çıktı belirti de yok anlamadım gitti. Hemoraid de yok.

Bence ilişki de olmasın bir süre boyunca. İlişkiden sonra da kanaması olan nir çok gebenin yazışmasını okudum. Kesinlikle olma canım Fh2512 hatta bundan sonra olma doğumdan sonea olursun ben olmuyorum içerden açılmam olduğu için eşimde şikayetçi değil yeterki sağlıklı olsun sağlıkla zamanında kucağımıza alalım bizler için önemli olan bu canım

Canım çok geçmiş olsun. Kanaman vajenden mi oldu? Benim de geçen kabız falan olmamama rağmen makattan yoğun kanamam oldu. Damar çatlağı oluşmuş. Tekrarlamadı neyse ki. Bak testlerinde bir şey çıkmamış doktor da bakmış rahim ağzında açılma vs de yok. Bebiş de iyiymiş çok şükür ağlama annesii. İlaçlarını düzenli kullan canım dualarımız seninle Allah tekrarını yaşatmasın inşallah.

İyi gelir kuzum, kendi doktorun da belki ilave tedavi önerir sorun kalmıcak inşallah Allah'tan hareketlerini hissedebildiğimiz haftalardayız o hareket ettikçe senin de için rahat edecek
Evet ya elim sürekli karnımda o hareket ettikçe moral oluyor bana. O an bile ağlarken bişey yok bebeğim bişey yok annecim diye elim karnımda kendimi sakinleştirdim çok tuhaf Bi andı annelik zor gerçekten

En son 4 gün önce olmuştu canım ama korktum ya sanırım dahada olmaz eşim de zaten anlayışla karşılar. Bebeğimiz için herşey onlar sağlıklı olsunlarda canım.

Evet canım vajen oldu alttanda muayene etti açıklığımda çıkmadı çok şükür. İnşallah tekrar etmez. Sanada çok geçmiş olsun. Stres yapmak istemiyorum yavrumda etkilenir diye

Ah canim o şok bir sure insanin aklindan çikmiyor. Aynisini yasadigim icin cok iyi anliyorum seni. Yani doktoruna guvenin tamsa baska doktora gitmene gerek yok ama için de şuphe varsa baska doktor gorusu de al. Benim oğlum da sebepsiz yere cok az lekelenmelerim vardi doktor progestan bir sure kullandirmisti.Mantar kucuk kanamalara neden oluyormus. Bu ara kendini cok yorduğun oldu mu.

Saol canım Allah razı olsun yatıyorum hastaneden geldiğimizden beri. Ama elimde olmadan endişeleniyorum acaba bir daha olurmu bebeğim iyimi sürekli dua ediyorum
Canim bebeginin iyi olup olmadigini anliyoruz.cok sukur ki tekmeleri var. Benim oyle kanamalar varken tekme attikca bebegim iyi diye icim cok rahatliyordu. Hic korkma bir sey olmaz.

Evet canım yazmıştım bu ara tempolu geçti görümcemin nişanı falan olucak bdie bebeğe alışverişe falanda çıktık derken yoruldum biraz aslında bu ara ya bugün acilde ki doktor farklıydı hafta içi kendi doktoruma gidicem canım

Canim bebeginin iyi olup olmadigini anliyoruz.cok sukur ki tekmeleri var. Benim oyle kanamalar varken tekme attikca bebegim iyi diye icim cok rahatliyordu. Hic korkma bir sey olmaz.
Banada o moral oluyor canım ama işte ister istemez endişeleniyorum

Kızlar az önce duştan çıktım farkettim ki vajinamın altında şişlik var sert ödem gibi. Neden acaba? enfeksiyon falan mı oldu. Gebelikten mi?

Sanırım 3. Trimester belirtileri bende de ateş basmasi ve uyku hali başladı. Hamileliğin başkan dönmüş gibi oldum başlarda da sürekli uyuyordum oturduğum yerde gözlerim kapaniyo

Canim iliskiye falan girme artik doguma kadar ya doktorlar bu tarz durumlarda direk yasakliyorlar zsten.

Aynen benim de kanama varken doktor.direk sordu iliski sonrasi mi oldu diye her ne kadar zarari olmaz vs deseler de demek oluyor ki doktorlar yasakliyor soruyorlar falan

peynirimsi , süt kesiği akıntı aslında mantarın bariz belirtisidir. hiç belirti vermemesi çok enteresan ya şu an bende bi korkmadım değil. en son ne zaman kan baktırmıştın peki ?
Belki Progestan kullanıyordur canım onun akıntısı da mantar akıntısına benziyor. İlaç akıyor bazen hatta hergün akıntıyla da karışıyor ben mantar olsam anlamam herhalde sürmeli akıntım oluyor mantar gibi doktor hep Progestan ditor testlerim temiz çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…