Hayir tahinin ustun de biriken yaği surmustum. Baska da bana bir sey fayda etmemisti.Tahin mi sürüyorsun meme ucunaanlamadım o da mı iyi geliyor canım. Artık ne bulduysam süreceğim çok çektim çünkü
Evet benim doktor da soylemisti de soda ben 1 taneyi bile zor iciyorum yaAy cok sayma ama, marka ismi, doktor ismi vs hepsi yasak olmali o zaman. Nerden biliyorlar, belki kimisi kendi reklamini yapiyorbana mantiksiz geldi, yasak oldugunu bilsem yapmazdim zaten...
Yok canim istemiyor. Suriyeli sorunu vs derken isimden kaynakli ileride sorun yasar dedi. Yoksa ismi begendi. Hak da verdim. Simdi de hic bir ismi begenemiyoruz...
Bu arada doktor kasik ve genital agrilar icin magnezyum ve kalsiyum verdi, ayrica gunde bir soda ic dedi arkadaslar... 2 taneye kadar icebilirmisiz
Tamam canım anladım şimdş üzerindeki yağ onu da denerim inşallah hiç birisine de gerek kalmaz:)Hayir tahinin ustun de biriken yaği surmustum. Baska da bana bir sey fayda etmemisti.
Seker kizlar grubu oldukKızlar merhaba
Benim gebelikte şeker testim açken 86 tokken 150 çıktı sanırım biraz yüksek. Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?
Off gerçekten yaa.. bebişim de zaten biraz kilo önden gidiyodu neyse inşallah diyete başlıcaz artıkSeker kizlar grubu oldukcogumuzda var yani,aclik sekeriniz iyi,toklukta diyetle kontrol altina alinir merak etmeyin
Ben de anlamadim canim. Kurallari ihlali yaptiniz bir hafta ceza dediler. Bana da mantiksiz geliyor.... Sonucta anonim gonulluluge dayali bir anketti yaptigim. Sonuclari da bilime hizmet edecek... Kotu bir amac yoktumerhaba canım sorduk adminlere de cevap yazan olmadı :)) araştırma linki ne onu da anlamadım hepimiz link atıyoruz :)))
Selam kızlar napıyosunuz? Ben süpürge avına çıktım, bugün bi modeli beğenip alacağım nasipseGöbüşü de sehpa olarak kullanmaya az kalmış bu arada
Benim ayaklarım koptu resmen valla. Zaten hiç sevmem AVM de gezmeyi doğurana kadar bi daha gitmemBen de bugün uzun bir aradan sonra AVM’ye gittim. Allahım, çok zor olmaya başlamış artıkbi ara doğuruyorum zannettim, tuvalete ulaşana kadar. Bi daha nasıl giderim bilmiyorum, hafta içini değerlendirmek en mantıklısı
Bende 3 gündür evde ölçüyorum hep normal değerler aralığında çıkıyor 190 çıkmıştı işte benim şeker yüklemesinde 1 hafta takip edip tekrar kontrole gidecem işte bakalım nolcak ne diyecek doktorBnim aclik 85 tokluk 1.saat 174 çıkmıştı. 50 gr lik yukleme yapılmıştı. Tabi oyle olunca korktum. Pkos vardi ve bebgin suyu sınırdaydı. Bu iki sey bende olunca hemen yediklerime dikkat ettim glisemik indeksi dusuk seyler yiyorum. Evde bi kac gündür kendim olcuyorum gayet normal çıkıyor hic yuksek yada sınır cikmadi. Saglik ocaginda aclik ve tokluk 2.saat icin kan verdim aclik 78 tokluk da 71 cıkmışminseo sni de etiketleyeyim
Ilac kullanmak hic istemedim ama bnce beslenmeyle ciddi duzeliyor hatta belki sorun bile yoktur. O yuklemde aldigimiz sekeri kaldiramiyoruz belki vucut yuklu sekeri tolere edemiyor beslenmemize de bu yuzden dikkat etmwk gerek. Snn degerlerin asiri mi yuksekti ve gebeljk sekeri oalbilecek baska kriter var miydi acaba
Aynı gün hem diyetisyene hem dahiliyeye gittim 190 çıktı benim dikkat etmeye başladım ölçümlerim 3 gündür açlıkta tokluk da normal değerlerde çıkıyor 1 hafta kontrol edip not edip doktora götürcem bakalım nolcakCok mu yuksek cikti? Aslinda hemen oyle insulin baslanmiyor,genelde diyet yapiliyor eger diyetle kontrol altina alinamazsa insulin baslaniyor.Siz diyet yaptiniz mi?
Besl3nmeye dikkat edince normal oluyor canim ama seker barindiran glisemik indeksi yuksek yiyecek yediğinde hassas oldugu icin hemen yükseliyor. Messela bn bugun firinda sebze tavuk yaptim bu sebze arasinda patateste vardi yaparken de diyorum patatesi ayiririm diye yerken puff uçtu hersey aklimdan patatesi yemiş oldum bi de yemek icinden ozellikle sectim hala aklim almiyoBende 3 gündür evde ölçüyorum hep normal değerler aralığında çıkıyor 190 çıkmıştı işte benim şeker yüklemesinde 1 hafta takip edip tekrar kontrole gidecem işte bakalım nolcak ne diyecek doktor
Anketini bende cevapladım canım, bittiğinde sayfa bir anda yok oldu, sonra durdum bu anket neden yok oldu diye aradım, öne arkaya gittim sayfaları yok, sanki buhar oldu uçtuBen de anlamadim canim. Kurallari ihlali yaptiniz bir hafta ceza dediler. Bana da mantiksiz geliyor.... Sonucta anonim gonulluluge dayali bir anketti yaptigim. Sonuclari da bilime hizmet edecek... Kotu bir amac yoktu
Sagol canim zaten bir gun kalsaydi veriler gelirdi. Bi saat kaldi 23 kisi doldurmustu. Çok tesekkur ederimAnketini bende cevapladım canım, bittiğinde sayfa bir anda yok oldu, sonra durdum bu anket neden yok oldu diye aradım, öne arkaya gittim sayfaları yok, sanki buhar oldu uçtu
Nasıl hemen farkedildi ki? En az 1 gün kalsaydı bariSagol canim zaten bir gun kalsaydi veriler gelirdi. Bi saat kaldi 23 kisi doldurmustu. Çok tesekkur ederimbizim yakindi sizin bebis nasil?
Nasıl hemen farkedildi ki? En az 1 gün kalsaydı barien son çarşamba günü gitmiştim kontrole, herşey yolundaydı çok şükür
Senin bebeğin nasıl, sen nasılsın canımen geç 15 hafta sonra sağlıcakla hepimiz doğurmuş oluyoruz inşallah, martın sonu benim çünkü
15 haftacık neyki canımm hemen geçer
Aynı fikirdeyim, benim ablam,kız kardeşim ve erkek kardeşim hepsi balık, bende balık olsun istemiyorumMasallah Allah saglikla kavustursunbenimki de martin 28i. Sonu. Insallah sonuna kadar bekler Balik olmasin bence de 30 olduk mu sonrasi hizli gecer. O yuzden gobiste iken ne yapsam kardir mantigina girdim. Cilgin gibi bi seyler yapiyorum. Birincide hamileyim diye kendimi hep kisitladim. Dogduktan sonra hayat bambaska olacagini bildigim icin suanki halim her durumda guzel
Bende ilk ay olmuştu, sonra birdaha olmadı, hatta biraz üşüyorum, sıcak basması hamilelerde çok yaygın bir durum, son ayda daha çok oluyormuş ama eğer kullanıyorsan kan ilacındanda sıcak basması olabileceğini duymuştum.Kızlar aranızda ateş basması yaşayan var mı geceleri terleme falan