2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ne tarz magnet dusunuyorsun canim. Trendyol da benim yaptirmayi dusundugumun tanesi 6 tl. Ben acacak seklinde olanlardan yapatiracagim. Cok yaptirmam. Sadece teyzlerine, dayilarina iste halasi babaannesi oyle baya baya aileden olanlara yani
Ben de açacak sordum Canım, bir de süslü dolap magneti de olur illa açacak olması şart değil. Rica etsem link paylaşır mısın bi oraya bakayım :)

Slm kizlar, arastirma linki yasakmis. O yuzden ceza yedim bi sure yoktum herkes iyi gordugum.

Ben de kontrol vs derken sukur yolunda her sey. Ogluma hala isim bulamadik. Ufaktan hazirliklara basladik. Simdilik tatildeyim. Yolculuk zorladi ilginc bir sekilde. Surekli araba kullanan anneler, size gercekten bravo cok zor bisey yapiyorsunuz bence

oglumda bunun yuvarlak olanlari var yaptirmistim. Bu bebegime de bu tarz yaptiririm dolapa takiliyor kullanilan bir sey olsun dedim. Bunun farkli desenleri vs var Trebdyoldan bak canim ya da diger sitelerden. Link atamamdim gorseldes bilgiler var. Saticisi iyi degil ama memnuniyet de baya iyi istersen baska saticilara bak ben coktan fikir.olsun diye oyle favori yapmistim

Eklentiler

• 20221210_123856.png
    484,7 KB · Görüntüleme: 77
Vmd_rubby canim bakabilirsin

Yokluğun epey belliydi canimAramiza donmene sevindim

Merhaba canım, ben de anketi doldurmuştum ama kaydete basınca uçtu gitti inşallah yine de kaydetmiştir. Olsun, canın sağolsun. Buradan arkadaşlar tahmin etmişlerdi zaten

O her gün araba kullanan annelerden biri de benim canım iki çocuğu okullarına bırakıyorum alıyorum, kendi işime gidiyorum. Hatta arkadan vurdular bir kere. Çok yorucu bir olay. Sömestre kadar inşallah diye kendimi avutuyorum ama bakalım.

İyi tatiller, nereye gittiniz buarada

Bunlar çok güzel ve kullanışlı geliyor bana da ama yakın zamanda bir komşum doğum yapıp bunlardan dağıttı. Şimdi aynısı gibi olmasın diyorum ben de

Bunlar çok güzel ve kullanışlı geliyor bana da ama yakın zamanda bir komşum doğum yapıp bunlardan dağıttı. Şimdi aynısı gibi olmasın diyorum ben de
Canim seviyorsan yap. Zaten önemli olan ailendekilere vermek. Ben acikcasi kolu komsu vermem. Eşimin ve kendi ailem i icin yaparim. Bir de cok samimi 1 2 arkadasa. Kullanilmayan magnetleri hic sevmiyorum. Ben oyle atiyorum saklamiyorum. Oglum da yaptim herkes cok mutlu olmustu cok sevmislerdi. Yap gitsin sen de yuvarlak modellerden yap onlarda cok guzel. Gazli icecekleri sikma yeri de var

Kızlar benim göğsümün alt tarafındaki kas sızlıyor ya birkaç gündür kafayı mı dayıyor bebek falan dedim ama kafası da aşağıda gibi sanki böyle bildiğiniz kas ağrısı yaşıyorum bu zamanlarda normal mi bu?

Cok gecmis olsun bi sey olmamis sukur

pcfl tahmin etmiştim o yüzden banlandığını, dönmene sevindim canım Rüyanda gördüğün ismi eşin istemiyor mu?
Ay cok sayma ama, marka ismi, doktor ismi vs hepsi yasak olmali o zaman. Nerden biliyorlar, belki kimisi kendi reklamini yapiyor bana mantiksiz geldi, yasak oldugunu bilsem yapmazdim zaten...

Yok canim istemiyor. Suriyeli sorunu vs derken isimden kaynakli ileride sorun yasar dedi. Yoksa ismi begendi. Hak da verdim. Simdi de hic bir ismi begenemiyoruz...

Bu arada doktor kasik ve genital agrilar icin magnezyum ve kalsiyum verdi, ayrica gunde bir soda ic dedi arkadaslar... 2 taneye kadar icebilirmisiz

Haklı canım o konuda malesef göbek adını koyarsın kulağına okut ama kimliğe yazdırma, inşallah içinize sinen bi isim bulursunuz

Benim magnezyumu 2 ye çıkarmıştı iyi gidiyordu ama 2 gecedir bacak krampları ile uyanıyorum. Kalsiyuma mı yüklenmek gerekiyor bilemedim ayran içeyim bari bol bol haftaya randevum var soracağım doktora belki ekstra takviye verir

Bana sabah aksam verdi. Gunde 2 yani. Bebek alir senden ama sen eksikligi hissedersin dedi. Bebek yukarida ve erken dogum riskin yok. Agrilari farkli yorumlama kaygilanma dedi. Bu durumda kendinize iyi bakmaliyiz. Egzersiz, beslenme ve uyku vs ne varsa dikkat... Deformasyon ne kadar az o o kadar iyi, sabredelim

Not ettim canım lanolini madecasol da aldırırm benim çatlarçğım da oluşmuştu resmen tahriş oluyordu o kasa Tüpraş’tan en son içten kanama gelmeye başladı. İnşallah bunda ilkinde yaşadığımı yaşamam

Bence simdiden krem almaya gerek yok. Zaten baktin yara oldu alirsin hemen. Ayrica mis gibi tahin al ustunde birikebln yaği da al koy kucuk bir.kutuya sür oyle guzel işe yaradi ki ben ve arkadaslarimda.
Tahin mi sürüyorsun meme ucuna anlamadım o da mı iyi geliyor canım. Artık ne bulduysam süreceğim çok çektim çünkü

merhaba canım sorduk adminlere de cevap yazan olmadı :)) araştırma linki ne onu da anlamadım hepimiz link atıyoruz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…