Yaaaa demeye hatırlatmakKoparma onlar sana çok lazim olacakKizin disleri cikinca ara da o isirip koparacak zaten
Kızın iyi olmasına çok sevindim canım. Galiba uyku hali bu haftalarda başlıyor benimde sürekli uykum geliyor. Senin birde ufaklık var haliyle yoruyor tabi seni de. Diğeri de yolda o da gelsin hiç yaramazsın artık buraya o zamanBurdayım Annemle kardeşim geldi burdalar bir süre bende elime telefonu hiç alamadım. Bu arada bu hafta içi tetenoz hatırlatma dozunu oldum onun etkisi mıdır yoksa havadan mi sudan mi hiç bilmiyorum ama hep uyuyasım var yaaa.. böyle battaniyeye gömülüp günlerce sessizce tek basima kalmak istiyorum resmen
Neyseki şükür hastalık olaylarını atlattık şimdilik. Kızda katı diyet ise yaradı nefes problemi baya baya düzeldi. Ama büyüdükçe yerinde hiç durmaz oldu birde başına buyruk kızım dur diyorum bana no noooo deyip parmak sallıyor hamfendi. 2 yaş sendromu tavan hali bu olsa gerek. Gündüz Kız çok yoruyor gece tam yatağa yatıyorum diyorum ne güzel uyuycam bu sefer de oğlan icerde halay çekip kolbastı felan oynuyor herhalde. Benim yatış uykuya dalış gece 2-3.... Sabah yine aynı tempo valla yoruldum...
Bu aralar tek yapmak istediğim ye iç yat
Uykular haram oldu gençliğim de yalan olduKızın iyi olmasına çok sevindim canım. Galiba uyku hali bu haftalarda başlıyor benimde sürekli uykum geliyor. Senin birde ufaklık var haliyle yoruyor tabi seni de. Diğeri de yolda o da gelsin hiç yaramazsın artık buraya o zamanbiri gece uyutmaz birisi gündüz. Valla şimdiden ilk çocuğu da küçük ve bakıma muhtaç olanlara Allah sabır versin diyorum kuzum. Ama büyüdüklerinde de çok güzel oluyor iki arkadaş gibi oluyorlar peş peşe. Onun da güzelliği o. Neyse sağlıkla gelsinler de yeter katlanacağız artık uykusuz gecelere bir süre. Sen şimdi uyuyabşldiğin kadar uyu hatta her fırsatta uyu :))
Kim ürünüm kötü der ki zatenGümüş kapak bende alerji yaptı. Süt sızıp havasız kalınca da enfeksiyona çevirdi baya sancılı sürece soktu. Öyle saatlerce de durmadı aslında. 1 saatte o hale geldi desem yerisanırım hassas ciltte daha farklı tepki verebiliyor yada benim sanssizligim. Hamileyken de kullandım o zaman hiç sorun olmamıştı son haftalarda ne zaman süt sızma başladı işte o zaman olan oldu zaten 1 saat yetti resmen. Tabi herkes ayni şekilde olacak diye kaide yok ama öyle herkeste mucizevi ise yarayan bir ürün de değil. Bende çok kötü sonuclar yarattı. Hatta aldığım firma bana mesaj attı işte ürününüzü kullandınız mı memnuniyetiniz sayfamızda yazıp yüksek puan verirmisiniz diye. Ürününüzün arkasında duruyormusun diye sordum, elbette arkasındayız alan herkes çok memnun vs dediler bende madem öyle ürünü geri alın bende böyle böyle sorun oldu işte doktor teşhisi de bu deyip gönderdim bir daha bana cevap bile yazmadilar kullanmak veya kullanmamak tercih.
Bana da dedi ama ahh canım doktorum mümkünnnn değil diyemedim, deneyip dikkat edeceğim diyebildim sadeceDikkat etmeye başladım bakalım başarabilirsemkilo almadan gel dedi nasıl olacaksa
Benimki de aynılarını söylüyor boyun uzun diye tamam bişi demedim ama 16 kg almışsın hele son haftalarda istikrarla her hafta 2 kg alıyorsun dedi. Hocam normal gebeler gibi yiyorum ben de dedim. Su içsem yarıyor ma ben napayımDikkat etmeye başladım bakalım başarabilirsemkilo almadan gel dedi nasıl olacaksa
şu an baya regl ağrısı gibi ağrıyor mesela benim çok yürüdüm bugün ondan da olabilir ya da doğal süreçte oluyor bu ağrılar yorgunlukla ilgisiz de olabilir ama kötü hissettiriyor insanı
Ya evet ne yaşadığımızı bilmiyoruz gerçekten son aylar zaten yıpranmış durumdayız galiba olsun herşey güzel olucakşu an baya regl ağrısı gibi ağrıyor mesela benim çok yürüdüm bugün ondan da olabilir ya da doğal süreçte oluyor bu ağrılar yorgunlukla ilgisiz de olabilir ama kötü hissettiriyor insanı.
Benimkisi gündüz kuduruyor gece bunsaatlerde başlıyor uyumaya sabah ezzanıyka uyanıyorum tekmeleriyle. İnşallah doğduğunda da böyle devam ederUykular haram oldu gençliğim de yalan oldubenim ki halen şuan koltuk tepesinde zıplıyor ay hepimize sabır güç kuvvet versin kuzum ya. Şimdiki çocukların tohumu vitaminli çünkü, durmuyorlar bir türlü tam uyuyacağım zaman pıt pıt tekmeyle kapı çalıyor sanki oğlan. Artık olduğu kadar deyip vücut ona alışacak herhalde ne bileyim
Memeyi en iyi nemlendiren lanolin. Lansinohtan tut tüm hepsini denemiş biri olarak diyorum. Medela purelan i söylediler çok iyi vs diye, kargloya takıldı gelmeyince eşim birinden lanolin i duymuş gitmiş aktardan akmış. Medela gelene kadar onu denedim işin ilginci medela ile kokusu yapısı aynıKim ürünüm kötü der ki zatenvalla mantıken de ben öyle düşünüyorum çünkü doğumdan sonra hemen de hemen hemen hergün sütün sızdı kaynıyor taşıyor sızıyor kapalı kaldıkça tahriş olur zaten. Bence alerji olmayanlarda süt sızmıyordu tenle alakası yoktur. Sonuçta havalanması lazım en sağlıklısı da o. Hep diyorlar Kapatmayın arada havalandırın valla benşm öyle bi sızmam oluyordu ki resme mememe koyduğum göğüs pedim doluyordu. Birden boşalır gibi sızıyordu bebek uyuyor kaldırıp emziriyordum. Yine 1 saate doluyordu sürüm fazlaydı benim annem gibiydim anama da babam Hollanda ineği gibisin diyormuş bakalım bunda sütüm nasıl olacak. Şu aldılar yaralar için de En keskin kremden istiyorum canım. Sen de yaşadın bileğisin hangisi en iyisi.
Ay darisi başıma darısı başıma darısı başıma.Benimkisi gündüz kuduruyor gece bunsaatlerde başlıyor uyumaya sabah ezzanıyka uyanıyorum tekmeleriyle. İnşallah doğduğunda da böyle devam edersanki alıştı gibi bu düzene 2 haftadıe falan böyle.
Çok şükür canım hastalık bitmiş ya çocuklar iyi olsun daEvettttrahat nefes alma seviyesine geldik, horlamalar geçti. Ama halen burun içinde şişlikler var ve disardan ışıkla bile çok rahat görülüyor. Onlar da iner herhalde zamanla bakalım. kızın beslenmesine dikkat ettiğim kadar kendi beslenmeme dikkat etseydim kesin kilo bile verirdim
E bebekte memelyn diye bişey var ona bi bak canım ben ondan alıcam saf balmumu aynı gümüş kapak gibi şekli memeye oturtuyosun, nemlendirip iyileştiriyormuşMemeyi en iyi nemlendiren lanolin. Lansinohtan tut tüm hepsini denemiş biri olarak diyorum. Medela purelan i söylediler çok iyi vs diye, kargloya takıldı gelmeyince eşim birinden lanolin i duymuş gitmiş aktardan akmış. Medela gelene kadar onu denedim işin ilginci medela ile kokusu yapısı aynıbirinin markası var diğeri aktardan arada nerdeyse 5 kat fiyat farkı vardı.
Ayva çekirdeğinden, kantarona , tahin yağından, tereyagina kadar hepsini denedim bu arada hem doğal hemde piyasada önerilen. Ama memede çatlak/yarik varsa en iyi geçiren madecassol krem oldu, terramicyn in de iyi geldiğini söylediler ama denemedim. Madecassol de 1 gecede çatlak toparladı kendini tabi o gece her emzirme öncesi defalarca sabunla yıkayıp arındırmak gerekti. Ama ise yaradı en son çare olarak kullanmıştım.
Bu arada lanolin zararlı bir şey değil, hatta yıkamadan sadece silerek bile emzirme yapabiliyorsunuz. Tabi o zaman aldığım ürünün üzerinde o şekilde yazıyordu. Şimdiki piyasada olanları bilmiyorum...
Kuzum şekerim normal çıkıyor. Açlık 80-87 arası tokluk geldi elde 95-105 arası çıkıyor. Bir tek bu gün kahvaltıdan sonra böyle bayilcak gibi hissettim kendimi şekeri ölçüm 120 çıktı. Aslında normal sinir içerisinde ama genel vücudun alıştığınin üstünde olduğu için bir sarstı sanırım. Zaten artık nerdeyse 3 yıla yakın oturmuş bir beslenme düzeni var ekmek karbo yok. Aynen devam ediyorum bende. Arada tatlı kaçamagim oluyor ama pek etkilemiyor şuan için.Çok şükür canım hastalık bitmiş ya çocuklar iyi olsun daSen yine de dikkat ediyorsundur ne kadar etmiyorum desen de Ölçüyo musun şekerini nasıl çıkıyor?
E bebekte memelyn diye bişey var ona bi bak canım ben ondan alıcam saf balmumu aynı gümüş kapak gibi şekli memeye oturtuyosun, nemlendirip iyileştiriyormuş
Yani bende normal yiyorum al benden de o kadar hava bile kilo aldırıyor galibaBenimki de aynılarını söylüyor boyun uzun diye tamam bişi demedim ama 16 kg almışsın hele son haftalarda istikrarla her hafta 2 kg alıyorsun dedi. Hocam normal gebeler gibi yiyorum ben de dedim. Su içsem yarıyor ma ben napayım
Kızlar Elçin Demirel diye biri var YouTube da ben onun pilates videolarını yapıyorum bir de kendimce dikkat ediyorum, şimdilik kontrollüyüm videolar sıkıcı değil gerçekten tavsiye ederim ☺Yani bende normal yiyorum al benden de o kadar hava bile kilo aldırıyor galiba
Bence simdiden krem almaya gerek yok. Zaten baktin yara oldu alirsin hemen. Ayrica mis gibi tahin al ustunde birikebln yaği da al koy kucuk bir.kutuya sür oyle guzel işe yaradi ki ben ve arkadaslarimda.Kim ürünüm kötü der ki zatenvalla mantıken de ben öyle düşünüyorum çünkü doğumdan sonra hemen de hemen hemen hergün sütün sızdı kaynıyor taşıyor sızıyor kapalı kaldıkça tahriş olur zaten. Bence alerji olmayanlarda süt sızmıyordu tenle alakası yoktur. Sonuçta havalanması lazım en sağlıklısı da o. Hep diyorlar Kapatmayın arada havalandırın valla benşm öyle bi sızmam oluyordu ki resme mememe koyduğum göğüs pedim doluyordu. Birden boşalır gibi sızıyordu bebek uyuyor kaldırıp emziriyordum. Yine 1 saate doluyordu sürüm fazlaydı benim annem gibiydim anama da babam Hollanda ineği gibisin diyormuş bakalım bunda sütüm nasıl olacak. Şu aldılar yaralar için de En keskin kremden istiyorum canım. Sen de yaşadın bileğisin hangisi en iyisi.
Ne tarz magnet dusunuyorsun canim. Trendyol da benim yaptirmayi dusundugumun tanesi 6 tl. Ben acacak seklinde olanlardan yapatiracagim. Cok yaptirmam. Sadece teyzlerine, dayilarina iste halasi babaannesi oyle baya baya aileden olanlara yaniKızlar günler yaklaşıyor, ben hediyelik ve isimli yeni doğan çikolatalarına bakmaya başladım fakat instagramda fiyat aldığım yerler kafayı yemiş magnetin tanesi 10-11₺ diyen varfiyat olarak uygun önerebileceğiniz bi yer var mı?
Bebeğine bir sey olmaz canim merak etme. Grup yoneticimiz cok cekti bu konuda onun fayda eden yontemleri varsa sana soyler.Öksuruk cok zor Allah yardimcin olsun.Meraba arkadaşlar bende yeniyim sayfada . Sayfa çok güzel herkes ilgili. Ben de bişey sormak istiyorum iki gündür öksürük var ciğerlerim sökülecek gibi ne gece yatırıyo ne gündüz konuşturyo. O kadar dikkat etmeme rağmen nerden geldi bilmiyorum. Bebeğime birşey olur mu. Doktorum ilaç tavsiye etmiyor doğal tedavi öneriyor ıhlamur vesaire gibi.napmalıyım