2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızın iyi olmasına çok sevindim canım. Galiba uyku hali bu haftalarda başlıyor benimde sürekli uykum geliyor. Senin birde ufaklık var haliyle yoruyor tabi seni de. Diğeri de yolda o da gelsin hiç yaramazsın artık buraya o zaman biri gece uyutmaz birisi gündüz. Valla şimdiden ilk çocuğu da küçük ve bakıma muhtaç olanlara Allah sabır versin diyorum kuzum. Ama büyüdüklerinde de çok güzel oluyor iki arkadaş gibi oluyorlar peş peşe. Onun da güzelliği o. Neyse sağlıkla gelsinler de yeter katlanacağız artık uykusuz gecelere bir süre. Sen şimdi uyuyabşldiğin kadar uyu hatta her fırsatta uyu :))

Uykular haram oldu gençliğim de yalan oldu benim ki halen şuan koltuk tepesinde zıplıyor ay hepimize sabır güç kuvvet versin kuzum ya. Şimdiki çocukların tohumu vitaminli çünkü, durmuyorlar bir türlü tam uyuyacağım zaman pıt pıt tekmeyle kapı çalıyor sanki oğlan. Artık olduğu kadar deyip vücut ona alışacak herhalde ne bileyim

Kim ürünüm kötü der ki zaten valla mantıken de ben öyle düşünüyorum çünkü doğumdan sonra hemen de hemen hemen hergün sütün sızdı kaynıyor taşıyor sızıyor kapalı kaldıkça tahriş olur zaten. Bence alerji olmayanlarda süt sızmıyordu tenle alakası yoktur. Sonuçta havalanması lazım en sağlıklısı da o. Hep diyorlar Kapatmayın arada havalandırın valla benşm öyle bi sızmam oluyordu ki resme mememe koyduğum göğüs pedim doluyordu. Birden boşalır gibi sızıyordu bebek uyuyor kaldırıp emziriyordum. Yine 1 saate doluyordu sürüm fazlaydı benim annem gibiydim anama da babam Hollanda ineği gibisin diyormuş bakalım bunda sütüm nasıl olacak. Şu aldılar yaralar için de En keskin kremden istiyorum canım. Sen de yaşadın bileğisin hangisi en iyisi.

Dikkat etmeye başladım bakalım başarabilirsem kilo almadan gel dedi nasıl olacaksa
Benimki de aynılarını söylüyor boyun uzun diye tamam bişi demedim ama 16 kg almışsın hele son haftalarda istikrarla her hafta 2 kg alıyorsun dedi. Hocam normal gebeler gibi yiyorum ben de dedim. Su içsem yarıyor ma ben napayım

şu an baya regl ağrısı gibi ağrıyor mesela benim çok yürüdüm bugün ondan da olabilir ya da doğal süreçte oluyor bu ağrılar yorgunlukla ilgisiz de olabilir ama kötü hissettiriyor insanı.
Ya evet ne yaşadığımızı bilmiyoruz gerçekten son aylar zaten yıpranmış durumdayız galiba olsun herşey güzel olucak benimki de iç bacak ağrısı gibi spordan sonra ki biraz bağdaş kurarak oturdum bu ara çocuklarla ondan mı acaba diyorum ama bilemiyorum

Benimkisi gündüz kuduruyor gece bunsaatlerde başlıyor uyumaya sabah ezzanıyka uyanıyorum tekmeleriyle. İnşallah doğduğunda da böyle devam eder sanki alıştı gibi bu düzene 2 haftadıe falan böyle.

Memeyi en iyi nemlendiren lanolin. Lansinohtan tut tüm hepsini denemiş biri olarak diyorum. Medela purelan i söylediler çok iyi vs diye, kargloya takıldı gelmeyince eşim birinden lanolin i duymuş gitmiş aktardan akmış. Medela gelene kadar onu denedim işin ilginci medela ile kokusu yapısı aynı birinin markası var diğeri aktardan arada nerdeyse 5 kat fiyat farkı vardı.
Ayva çekirdeğinden, kantarona , tahin yağından, tereyagina kadar hepsini denedim bu arada hem doğal hemde piyasada önerilen. Ama memede çatlak/yarik varsa en iyi geçiren madecassol krem oldu, terramicyn in de iyi geldiğini söylediler ama denemedim. Madecassol de 1 gecede çatlak toparladı kendini tabi o gece her emzirme öncesi defalarca sabunla yıkayıp arındırmak gerekti. Ama ise yaradı en son çare olarak kullanmıştım.
Bu arada lanolin zararlı bir şey değil, hatta yıkamadan sadece silerek bile emzirme yapabiliyorsunuz. Tabi o zaman aldığım ürünün üzerinde o şekilde yazıyordu. Şimdiki piyasada olanları bilmiyorum...

Benimkisi gündüz kuduruyor gece bunsaatlerde başlıyor uyumaya sabah ezzanıyka uyanıyorum tekmeleriyle. İnşallah doğduğunda da böyle devam eder sanki alıştı gibi bu düzene 2 haftadıe falan böyle.
Ay darisi başıma darısı başıma darısı başıma.

Çok şükür canım hastalık bitmiş ya çocuklar iyi olsun da Sen yine de dikkat ediyorsundur ne kadar etmiyorum desen de Ölçüyo musun şekerini nasıl çıkıyor?
E bebekte memelyn diye bişey var ona bi bak canım ben ondan alıcam saf balmumu aynı gümüş kapak gibi şekli memeye oturtuyosun, nemlendirip iyileştiriyormuş

Kuzum şekerim normal çıkıyor. Açlık 80-87 arası tokluk geldi elde 95-105 arası çıkıyor. Bir tek bu gün kahvaltıdan sonra böyle bayilcak gibi hissettim kendimi şekeri ölçüm 120 çıktı. Aslında normal sinir içerisinde ama genel vücudun alıştığınin üstünde olduğu için bir sarstı sanırım. Zaten artık nerdeyse 3 yıla yakın oturmuş bir beslenme düzeni var ekmek karbo yok. Aynen devam ediyorum bende. Arada tatlı kaçamagim oluyor ama pek etkilemiyor şuan için.
Ben yine ek bir ürün almayı düşünmüyorum şuan için. Ufak sorunları doğal çözümlerle toparlamaya çalışırım ilk tercih olarak. Zaten ileri bir boyut olursa o zaman düşünürüm artık zaten şuan evde kızdan bir çok şey kaldı. Göğüs kapağından tut lanolin, bal mumu vs vs vs bir çok şey duruyor. Eski acı tecrübeler ve tedavi yöntemleri dün gibi aklımda hepsi

Yani bende normal yiyorum al benden de o kadar hava bile kilo aldırıyor galiba

Kızlar günler yaklaşıyor, ben hediyelik ve isimli yeni doğan çikolatalarına bakmaya başladım fakat instagramda fiyat aldığım yerler kafayı yemiş magnetin tanesi 10-11₺ diyen var fiyat olarak uygun önerebileceğiniz bi yer var mı?

Meraba arkadaşlar bende yeniyim sayfada . Sayfa çok güzel herkes ilgili . Ben de bişey sormak istiyorum iki gündür öksürük var ciğerlerim sökülecek gibi ne gece yatırıyo ne gündüz konuşturyo. O kadar dikkat etmeme rağmen nerden geldi bilmiyorum. Bebeğime birşey olur mu. Doktorum ilaç tavsiye etmiyor doğal tedavi öneriyor ıhlamur vesaire gibi.napmalıyım

Bence simdiden krem almaya gerek yok. Zaten baktin yara oldu alirsin hemen. Ayrica mis gibi tahin al ustunde birikebln yaği da al koy kucuk bir.kutuya sür oyle guzel işe yaradi ki ben ve arkadaslarimda.

Ne tarz magnet dusunuyorsun canim. Trendyol da benim yaptirmayi dusundugumun tanesi 6 tl. Ben acacak seklinde olanlardan yapatiracagim. Cok yaptirmam. Sadece teyzlerine, dayilarina iste halasi babaannesi oyle baya baya aileden olanlara yani

Bebeğine bir sey olmaz canim merak etme. Grup yoneticimiz cok cekti bu konuda onun fayda eden yontemleri varsa sana soyler.Öksuruk cok zor Allah yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…