2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Abur cubur hiç yemem günlük kahvaltı akşam yemeği hep sağlıklı tercih ederim asla öyle kızartma bile yemem tatlıyı ölçülü yerim oyuzden kilo almamısım doktor da baya kızdı bebeğin gelişimi durur dedi çok üzüldüm

Ama canım sanki zamanla çoğalıyor gibi, ya emzirme zamanına kadar geçmezse de çocuğun ağzına gelirse o şey aslında çıkarmaya uğraştığımdada kanama ihtimalinden korkuyorum.
Bence de çok elleyip oynama zaten son ay sızıntı şeklinde bile alabilir ilk sütün o yüzden orası da geçer açılır hepimizde hemen hemen oluyor. Son ayımda sızıntı bile olmuştu. Yani normal şeyler bunlar merak etme bebeğe de zararı yok

Valla canım inan ben de bi şey anlamadım bu işten Cihaz alabilirsin çok yüksek bi fiyatı yok zaten ara ara kendin de takip edersin. Doktorun kontrol için normal bakarız demiştir açlık tokluk her seferinde şeker yükleme yapmaz yani. Sen bi de 2 3 hafta sonra normal bi baktırsana açlık tokluk şekerine damardan kaç çıkacak bakalım.

doktor çok enteresanmış gercekten, demekki senin vucut yapın böyle. ben azıcık ölçüyü kaçırsam hemen kilo alıyorum senin metabolizman hızlı calısıyor demekki, saglıklı da besleniyorsun ne güzel. 23 yasındasın sanırım, onun da etkisi vardır. hiç üzme kendini canım, bebek haftasıyla uyumlu gidiyorsa bir sorun olmayacaktır

Daha saçma bişey duymamıştım ne alakası var. Bebeğin gelişimi iyi sonuçta. 9 ay kusup hiç bişey yiyemeyen kilo veren hamileler var. Çok gereksiz bi yorum yapmış bence hamileleri böyle üzmeye ne gerek var.

Çok teşekkür ederim evet öyle bide direk yarım saatlik görüşme boyunca hep kilodan konuştu 10 gün sonra gel ama kilo almış ol dedi

Evet bide aşırı stres yaptım haftası ile uyumlu ama bu seni sevindirmesin kilo al vs dedi çok üzüldüm

Çok teşekkür ederim evet öyle bide direk yarım saatlik görüşme boyunca hep kilodan konuştu 10 gün sonra gel ama kilo almış ol dedi
ay çok sinirlendim gerçekten, doktoru değiştirmeyi düşünmez misin acaba canım? bu ne ya tek derdi kilo mu bu doktorun. kimi doktor kilo alma diye baskı yapar seninki de al diye baskı yapıp strese sokuyor. detaylıya girmiş miydin, herşey yolundaysa senin kilon en son düşüneceğin şey olsun hiç kafana takma canım

Kız maşallah sana da sen de o şanslılardansın ben neden 9 aylık gibiyim yahu
Aynen ama bn hep karnim büyüsün istemistim daha yeni yeni belli oluyo o da dar giyersem yoksa cok dikkatli bakmak lazim kaan kocatepenin su videosunu izleyeyim hele ic karin genisligi diye bisi yoksa o zaman ne
Ay bana boyle dese bi düşünme asamasina giderdim ya bebek gelişimi iyiyse snn kilo almamis olman sansli olduğunu gösterir ki zaten 4-5 kilo aldim demissin. Bnde mesela 57 den 54 e düşüp daha simdi tekrar 57 oldum. Biz yeterince kafamiza takiyoruz kilo almamayi ama bi dr dan sni uzmeye yonelik boyle bi bilgi vermesi saçma.
Kilo alicam diye beslenmeni bozma sonra seker kizlara katilirsin bak hee

Valla biraz geciktik hatta bu gidişimde soracaktım ama okadar çok kilodan konustuki soramadım bile detaylı ultrason için

Evet almasını da biliriz ama çok dikkat ettim ben oyuzden son ay daha fazla alırız diye de düşündüm

Valla biraz geciktik hatta bu gidişimde soracaktım ama okadar çok kilodan konustuki soramadım bile detaylı ultrason için
bence sen kendin arastır canım, perinatalog olursa iyi olur. normalde 21-23. haftalar arası bakılıyor, çok geç kalmış sayılmazsın. hem baska bir doktor görüşü almış olursun

İşte insan stres yapıyo ya çok üzüldüm gelişimi durur diyince
Basından beri 10 kilo aldım doktorum diyetisyene yönlendirdi gittim bana liste verdi bir sonraki kontrole kilo almazsan süper olur dedi. Yanı öyle kilo almayınca gelişim dursa derler mi böyle birşey. Öyle olsa Afrika da felan hic bebek doğmaz canım stres yapma dengeli beslen sen

kızlar benim bu hafta sorunlarım bitmedi ya kasık ağrıları yaşayan var mı ? Benim biraz var pazartesi kontrolüm vardı herşey yolunda gözüküyordu bu ara çok yorulduğum için olabilir mi

Benim de bu hafta nerdeyse her akşam oldu. Özellikle 1-2 gün tüm gün oldu. Şimdi biraz daha rahatladım çok şükür.

O zaman tamamdır bir nebze de olsa rahatlattınız yapacak bir şey yok o zaman bir ileri iki geri doğana kadar anneyi böyle oynatacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…