Abur cubur hiç yemem günlük kahvaltı akşam yemeği hep sağlıklı tercih ederim asla öyle kızartma bile yemem tatlıyı ölçülü yerim oyuzden kilo almamısım doktor da baya kızdı bebeğin gelişimi durur dedi çok üzüldümböyle bişey olamaz ki bebek her halukarda senden besleniyor. az ya da abur cubur şeyler mi yiyorsun canım, oyuzden mi uyardı acaba seni. moralini bozma, gebelikte diyet yapıp zayıflayan hamileler bile var, sen kilo almadın diye bebek de kilo almıyor diye bişey yokki baksana haftasıyla uyumlu cıkmıs zaten gayet güzel
Bence de çok elleyip oynama zaten son ay sızıntı şeklinde bile alabilir ilk sütün o yüzden orası da geçer açılır hepimizde hemen hemen oluyor. Son ayımda sızıntı bile olmuştu. Yani normal şeyler bunlar merak etme bebeğe de zararı yokAma canım sanki zamanla çoğalıyor gibi, ya emzirme zamanına kadar geçmezse de çocuğun ağzına gelirse o şeyaslında çıkarmaya uğraştığımdada kanama ihtimalinden korkuyorum.
Valla canım inan ben de bi şey anlamadım bu iştenGerçekten hiç bilmediğim bir konu ama söylediğin çok mantıklı benceeve parmaktan ölçmeli test mi alsam diye düşündüm ama hemşire kan almadan önce parmaktan ölçtü 90 çıktı hemen ardından kandan aldığı tüp sonucu 75 çıktı o testlerin de hata payı baya yüksek sanırım. Doktorum da cvp vermiş şimdi, sınırdasın ara ara bakalım şekerine demiş, bidaha mı yükleme yapıp bakalım demek bu yazık yahu çocuğa da of tadım kaçtı.
Bende valla hiç öyle demiyorum aksine büyümesi çok hoşuma gidiyorDemi ama ben hamileliklerde gobek ciksin belli etsin isterim oyle.kucuk olsun saklayayim vs demiyorum
doktor çok enteresanmış gercekten, demekki senin vucut yapın böyle. ben azıcık ölçüyü kaçırsam hemen kilo alıyorum senin metabolizman hızlı calısıyor demekki, saglıklı da besleniyorsun ne güzel. 23 yasındasın sanırım, onun da etkisi vardır. hiç üzme kendini canım, bebek haftasıyla uyumlu gidiyorsa bir sorun olmayacaktırAbur cubur hiç yemem günlük kahvaltı akşam yemeği hep sağlıklı tercih ederim asla öyle kızartma bile yemem tatlıyı ölçülü yerim oyuzden kilo almamısım doktor da baya kızdı bebeğin gelişimi durur dedi çok üzüldüm
Daha saçma bişey duymamıştım ne alakası var. Bebeğin gelişimi iyi sonuçta. 9 ay kusup hiç bişey yiyemeyen kilo veren hamileler var. Çok gereksiz bi yorum yapmış bence hamileleri böyle üzmeye ne gerek var.Kızlar moralim çok bozuk bugün kontrolüm vardı 23+6 haftalığız ve bir önceki kontrolüm 19+6 daydı bu ara sürede hiç kilo almamışım ama bebeğimin gelişimi haftasına uyumlu dedi 587gr mış ama çok üzüldüm doktor aşırı kızdı gelişimi durur sen kilo almadığın için dedi
Çok teşekkür ederim evet öyle bide direk yarım saatlik görüşme boyunca hep kilodan konuştu 10 gün sonra gel ama kilo almış ol dedidoktor çok enteresanmış gercekten, demekki senin vucut yapın böyle. ben azıcık ölçüyü kaçırsam hemen kilo alıyorum senin metabolizman hızlı calısıyor demekki, saglıklı da besleniyorsun ne güzel. 23 yasındasın sanırım, onun da etkisi vardır. hiç üzme kendini canım, bebek haftasıyla uyumlu gidiyorsa bir sorun olmayacaktır
Evet bide aşırı stres yaptım haftası ile uyumlu ama bu seni sevindirmesin kilo al vs dedi çok üzüldümDaha saçma bişey duymamıştım ne alakası var. Bebeğin gelişimi iyi sonuçta. 9 ay kusup hiç bişey yiyemeyen kilo veren hamileler var. Çok gereksiz bi yorum yapmış bence hamileleri böyle üzmeye ne gerek var.
ay çok sinirlendim gerçekten, doktoru değiştirmeyi düşünmez misin acaba canım? bu ne ya tek derdi kilo mu bu doktorun. kimi doktor kilo alma diye baskı yapar seninki de al diye baskı yapıp strese sokuyor. detaylıya girmiş miydin, herşey yolundaysa senin kilon en son düşüneceğin şey olsun hiç kafana takma canımÇok teşekkür ederim evet öyle bide direk yarım saatlik görüşme boyunca hep kilodan konuştu 10 gün sonra gel ama kilo almış ol dedi
Aynen ama bn hep karnim büyüsün istemistim daha yeni yeni belli oluyo o da dar giyersem yoksa cok dikkatli bakmak lazimKız maşallah sana da sen de o şanslılardansın ben neden 9 aylık gibiyim yahu
Ay bana boyle dese bi düşünme asamasina giderdim yaKızlar moralim çok bozuk bugün kontrolüm vardı 23+6 haftalığız ve bir önceki kontrolüm 19+6 daydı bu ara sürede hiç kilo almamışım ama bebeğimin gelişimi haftasına uyumlu dedi 587gr mış ama çok üzüldüm doktor aşırı kızdı gelişimi durur sen kilo almadığın için dedi
Valla biraz geciktik hatta bu gidişimde soracaktım ama okadar çok kilodan konustuki soramadım bile detaylı ultrason içinay çok sinirlendim gerçekten, doktoru değiştirmeyi düşünmez misin acaba canım? bu ne ya tek derdi kilo mu bu doktorun. kimi doktor kilo alma diye baskı yapar seninki de al diye baskı yapıp strese sokuyor. detaylıya girmiş miydin, herşey yolundaysa senin kilon en son düşüneceğin şey olsun hiç kafana takma canım
Evet almasını da biliriz ama çok dikkat ettim ben oyuzden son ay daha fazla alırız diye de düşündümAynen ama bn hep karnim büyüsün istemistim daha yeni yeni belli oluyo o da dar giyersem yoksa cok dikkatli bakmak lazimkaan kocatepenin su videosunu izleyeyim hele ic karin genisligi diye bisi yoksa o zaman ne
Ay bana boyle dese bi düşünme asamasina giderdim yabebek gelişimi iyiyse snn kilo almamis olman sansli olduğunu gösterir ki zaten 4-5 kilo aldim demissin. Bnde mesela 57 den 54 e düşüp daha simdi tekrar 57 oldum. Biz yeterince kafamiza takiyoruz kilo almamayi ama bi dr dan sni uzmeye yonelik boyle bi bilgi vermesi saçma.
Kilo alicam diye beslenmeni bozma sonra seker kizlara katilirsin bak hee
bence sen kendin arastır canım, perinatalog olursa iyi olur. normalde 21-23. haftalar arası bakılıyor, çok geç kalmış sayılmazsın. hem baska bir doktor görüşü almış olursunValla biraz geciktik hatta bu gidişimde soracaktım ama okadar çok kilodan konustuki soramadım bile detaylı ultrason için
Basından beri 10 kilo aldım doktorum diyetisyene yönlendirdi gittim bana liste verdi bir sonraki kontrole kilo almazsan süper olur dedi. Yanı öyle kilo almayınca gelişim dursa derler mi böyle birşey. Öyle olsa Afrika da felan hic bebek doğmaz canım stres yapma dengeli beslen senİşte insan stres yapıyo ya çok üzüldüm gelişimi durur diyince
benim de bazen oluyor canım, sürekli yaşamıyorsan endişelenmekızlar benim bu hafta sorunlarım bitmedi yakasık ağrıları yaşayan var mı ? Benim biraz var pazartesi kontrolüm vardı herşey yolunda gözüküyordu bu ara çok yorulduğum için olabilir mi
kızlar benim bu hafta sorunlarım bitmedi yakasık ağrıları yaşayan var mı ? Benim biraz var pazartesi kontrolüm vardı herşey yolunda gözüküyordu bu ara çok yorulduğum için olabilir mi
benim de bazen oluyor canım, sürekli yaşamıyorsan endişelenm
Normal demek ki bu yaşadıklarımız kızlar 3.trimester kendini göstermeye başladıBenim de bu hafta nerdeyse her akşam oldu. Özellikle 1-2 gün tüm gün oldu. Şimdi biraz daha rahatladım çok şükür.
Normal demek ki bu yaşadıklarımız kızlar 3.trimester kendini göstermeye başladı
O zaman tamamdır bir nebze de olsa rahatlattınız yapacak bir şey yok o zaman bir ileri iki geri doğana kadar anneyi böyle oynatacakBenimde 1 ay önceki kontrolümde 4 gün gerideydi, 2 gün önce son kontrolümde de 2 gün geride çıktı, birdahakine belki tekrar 4 gün geride çıkabilir, bu böyle gittiği sürece hiç bir sorun yok dedi doktor. Aradaki fark her kontrolde açılırsa ozmn endişe edebiliriz, bu çok normalmiş canım, 10 güne kadar geri ve ileri çıkmasında hiç bir sorun yokmuş, genetik faktörlerle alakalı bir durum.
Bende endişelenmiştim, Her bebek aynı firmanın paketinden çıkmıyor bunlar oyuncak değil dedi doktorumespri yapmayı çok sever kendisi
Bebeğin sağlıklıdır hiç endişe etme canım