Kızım 54cm 3400 doğmuştu ama doktor hiç iri bebek falan demiyordu canım. Bu doktorum söyleyince şaşırdım. Ablası gibi uzun olacak dedi zaten. Geçen hafta 37 cm ken bu hafta 41 yani 1 haftada 4cm uzuyor mu o zaman doğuma kdar kaç cm olur buBen 145 civarıydı sanırım test
Ben de 50 gramlık yaptırdım
Benim de 1,5 hafta önde gösteriyor hep, oğlum için o da iri bebekmis muhtemelen abisine çekti demişti doktor.
Senin kızın nasıldı acaba doğum boyu ve kilosu
Normal de bunyen hizli kilo almiyorsa en gec 1 aya eski kilonda olursun.Emzirmek aşiri kilo verdiriyor. Hele ki ilk hamilelikse o tempo yorgunluk 2 haftada eriyorsunTuvalet olayı son 2 aydır böyle canım, ozmna kadar aldığımı aldıydım zatenNasıl eski kiloma düşmezsem daha iyi yaaa, hayır eski kilomu istiyorum ben doğumdan 6 ay sonra hepsini vermiş olurum diye hayaller içerisindeyim
Sağlıkla gelsin de birden sürpriz yapmasın bana. Ben herşeyi ayarlayıp öyle girmek istiyorum çünkü doğuma:)Maşallah canım genetik faktörler de etki ediyor işte, hayırlısı ile doğsun inşallah senin 39 lara kalmaz o zaman 37 gibi doğurursun
Aynen ya esime diyorum cok sert bi bebe olacak basimizaBenimde dün aşağıya çok vurdu karnımı acıtan tekmeler atıyor 2 gündür Ay oy diyom hep
Ayy sorma bizim bebeler öyle olacak galibaAynen ya esime diyorum cok sert bi bebe olacak basimizasurekli lavaboya gitmemi istiyo resmen
Benim de aynı pıt pıt aşağı vuruyor bir de 2 gündür göğsümün tam altındaki kemik sanki batıyormuş gibi oluyor galiba kafası ile oraya ittiriyor kendiniYa kizlar benim bu bebe aksam oldu mu hep asagilara vuruyo sizinkiler ne durumda
O kadar kısa sürede kilo verilebiliyormukiNormal de bunyen hizli kilo almiyorsa en gec 1 aya eski kilonda olursun.Emzirmek aşiri kilo verdiriyor. Hele ki ilk hamilelikse o tempo yorgunluk 2 haftada eriyorsun
Aa bunu soracaktım ben de size sol göğsümün altı sızlıyor resmen bebek oralarda napiyo bilmiyorum korkuttu beni bu akşam sıpaBenim de aynı pıt pıt aşağı vuruyor bir de 2 gündür göğsümün tam altındaki kemik sanki batıyormuş gibi oluyor galiba kafası ile oraya ittiriyor kendini
Kesin canım benim de sanki südyen varmışta teli sıkar ya böyle kemiğe batar aynı öyle acıyorAa bunu soracaktım ben de size sol göğsümün altı sızlıyor resmen bebek oralarda napiyo bilmiyorum korkuttu beni bu akşam sıpa
Aynı gün aynı sıkıntıyı yasamamızKesin canım benim de sanki südyen varmışta teli sıkar ya böyle kemiğe batar aynı öyle acıyor
Yok ya ne pıtı bnimki ileri derece bi bebek siddetiBenim de aynı pıt pıt aşağı vuruyor bir de 2 gündür göğsümün tam altındaki kemik sanki batıyormuş gibi oluyor galiba kafası ile oraya ittiriyor kendini
Valla ben hangi arada eridim bittim tam hatirlamiyorum bile.Hastaneden ciktim 8 kilo gitmisti zaten toplam 12 kilo almistim. Emzirmeyi birakana kadar eski kiloma ulasamadim eski kilomdan 4 5 kilo daha azdim.O kadar kısa sürede kilo verilebiliyormukiharika bir haber bu
Ben tam göbek dediğimin oralarda hissediyorum, bugun hep oralarda oynuyorYa kizlar benim bu bebe aksam oldu mu hep asagilara vuruyo sizinkiler ne durumda
Evet valla nasıl denk geliyorAynı gün aynı sıkıntıyı yasamamızhayır yani tekmeleri falan hep kasıgıma dogru demek ki dediğin gibi kafayı falan dayıyor oraya canım başka açıklaması yok
Evet 2 gun once bnimkinin de basi asagidaydi dr diyo cok hareketli gel bide bana sorBen tam göbek dediğimin oralarda hissediyorum, bugun hep oralarda oynuyor
2 hafta önce hep alt tarafımda baskı ve hareket hissi vardı, ultrasonda bebeğin kafası aşağıdaydı ters duruştaydı. Bu haftaki ultrasonda poposunun üzerinde oturuyordu.
Ay senin ki daha çılgın sert vuruyo benim kız narin birazcık galibaYok ya ne pıtı bnimki ileri derece bi bebek siddetievet sanki sutyenin demiri rahatsiz ediyormuş gibi biseyler oluyo diklemesine durmus asagidan tekmeleme ustten yumrukla bi sekiller bi hareketler icerde 360 derece dönüyorlar mi ne
Kıyamam ya tarlası yanmış köylü gibi poposunun üstünde mi oturuyorduBen tam göbek dediğimin oralarda hissediyorum, bugun hep oralarda oynuyor
2 hafta önce hep alt tarafımda baskı ve hareket hissi vardı, ultrasonda bebeğin kafası aşağıdaydı ters duruştaydı. Bu haftaki ultrasonda poposunun üzerinde oturuyordu.
Hadi yaaa iyiymiş vallahi.Valla ben hangi arada eridim bittim tam hatirlamiyorum bile.Hastaneden ciktim 8 kilo gitmisti zaten toplam 12 kilo almistim. Emzirmeyi birakana kadar eski kiloma ulasamadim eski kilomdan 4 5 kilo daha azdim.
Du bakalim büyüdükçe daha neler edicekler bizeAy senin ki daha çılgın sert vuruyo benim kız narin birazcık galibaBen o acıyı ilk hissettiğimde off südyen ne sıktı ya dedim elimi bi attım südyen yok üstümde