2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Maşallah canım genetik faktörler de etki ediyor işte, hayırlısı ile doğsun inşallah senin 39 lara kalmaz o zaman 37 gibi doğurursun

Baya bir seylerimiz benziyormus uyku duzenine kadar

Ailenin yanında olması ve özellikle iyi geçinenler çok şanslı ben KV den de o sevgi şefkati hiç göremedim zor Allah yardımcımız olsun

Sanki beni anlattın herşeyi takiyorum ve kv karşı aşırı gıcık oluyorum gormessem rahatım ama o da mümkün değil Max bı gün göremem

Ya önceden de KV anlasamazdik ama bı gıcık geliyor artık gözüme batıyor sesini duymak bile rahatsız ediyor yaşadığım şeyler illaki oluyor belki anlatsam basit belki başkasına göre kötü pskolga başladım işte ama pskologa daha çok pskologluk yapıyorum hiç yorum yapmadan dinliyor bana öneriniz varmı diyorum uzak kalın diyor zaten kalabilsem bende kalcamda

Senin vücudun yıllardır bu anı bekliyomuş bence yeter artık bu saltanat Ayşe hanım demiş
Üst bacağım sürtüyor derlerdi hiç anlamazdım ne demek istediklerini, pudra fln kullandığını anlatan arkadaşlarım vardı, olayı gözlerimi pörtleterek dinliyordum.
2 aydır duşa girerken ve çıkarken yoğun bir şekilde yaşıyorum o üst bacak sürtmesi ne demekmiş iyi anladım o histen kurtulmak için hemen giyinmek istiyorum

Çok haklısın gerçekten öyle sabah kalkiyorum normal sonra bı anda aşırı öfke geliyor hele eşimin ağzından annesiyle ilgili şeyler duyunca başlıyor kavgamız terapi alıyorum arkadaşım var bı tane onunla paylaşıyorum o da diyor takma geçecek gorme duyma ama işte elimden gelmiyor bide sanki kız bebek hamilelegi çok sınırlı geçiyor bana öyle geiyorda olabilir

Tuvalet olayı son 2 aydır böyle canım, ozmna kadar aldığımı aldıydım zaten Nasıl eski kiloma düşmezsem daha iyi yaaa, hayır eski kilomu istiyorum ben doğumdan 6 ay sonra hepsini vermiş olurum diye hayaller içerisindeyim

Işte aynı ben hep zayıftım üst bacak sürtüp yara oluyor diyen arkadaşlarım vardı böyle elbise etek giyerken altına şort külot felan giyen anlamazdım şimdi o durumu yaşıyorum sürtünce hemen yara oluyor

Bende tahine başladım 1 haftadır yiyorum canım ama içine pekmez karıştırıyorum bazen diğer türlü pek zor oluyor yemesi Yaa

İşleri çok zormuş ya, Allah yardım etsin gerçekten. Şaka maka çok kötü bir duygu. Daha benimki yara olacak duruma gelmedi belkide elbise giymediğimdendir, hiç denemekte istemiyorum yaz olsaydı mecbur giyilecekti o elbiseler, neyseki kıştayız

Neyseki mevsim kış yaza kadar vermiş olursun zaten
Bende tahine başladım 1 haftadır yiyorum canım ama içine pekmez karıştırıyorum bazen diğer türlü pek zor oluyor yemesi Yaa
Senin şeker sıkıntın yok ye gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…