2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar nasısınız? Ben sabaha kdar uyuyamadım solunum sıkıntısı çekiyorum burnum tıkalı biraz ama normalde uyurum bu tıkanıkla bugün uyuyamadım nefesim yetmiyo sanki. Bide okyanus suyu sıktım 2 fıs bi deliğe sadece o kafama takıldı acaba kullanabilceğim bişry mi diye internette kullanılabilir yazıyodu

Bence de hala yerleri var fir donuyo icerde

bebis yukariyi zorluyosa bazen nefes alamiyo gibi oluyorum bnde ama zaten snn burnun tikaliymis o da ekstra zorlamistir. okyanus suyunun zarari olmaz bnce

İnşallah canım yaa valla bitse de kurtulsak şu iş olayından
Canım acı içtense kemik ağrısıdır o. Dıştam acıysa bi kontrol göğüs altlarını belli sürtünme ile pişik falan olmuştu. Ama benim de oturma pozisyonunda oluyor acı bence kemik acısıdır o
Eczaneden coldmix alıp yastığına damlatırsan rahat uyursun bebeklere de kullanılan bi ürün zararı yok

Günaydın cnm bazıları kullanılmıyor istersen doktoruna sor o yazsın sana kullanabileceğini. Öylesi daha sağlıklı olur. Geçmiş olsun. Bu arasa benimde ilk aylar hem bulantı hem de burun tıkanıklığı hep oldu. Biraz kullanmıştım sonra bıraktım kendi kendine açılsın istedim baktım sürekli oluyor. Sonradan düzeldi ama ara ara yine oluyor.

Ben de şaşırdım ama daha fazla şaşırdım demek istemiyorum normal sınırında gitsin doktor bakar bakmaz hay maşallah baya uzun bi bebek bu diyor. Neyseki ablası da uzun inşallah onun gibi olur
şevval şahini doğuracaksın sen belli oldu yenidoğan hiç alma direk 1-3 lerden başla bence

Bakıyorum aynada pişik namına bişey de yok. Krem sürüp yatıcam geçerse pişiktir yoksa dediğin gibi kemik acısı olabilir

Canım ben yatıyorum yürüyüş yapmak ayakta fazla durmak ve iş yapmak sakıncalı doktor sanırım evde yatanlar daha fazla kilo alıyor etkiliyor çünkü hareketsizlikte. Napalım el mahkum :)))

tabiki canım hareketsizlik kilo alımına muhakkak ki etki eder ama önemli olan bebeklerimizin sağlıkla büyüyüp gelişmesi diğer konular halledilir
ayy maşallah canım benim minnoş da 1 hafta önden gidiyor bakalım benimki ne kadar oldu acaba bugün kontrol var geçen hafta gittiğimde 26+4 de 1090 gr 36 cm di bakalım uzun boylu olur umarım ben 168 im uzun sayılmam ama eşim uzun 184 birde kızım 38+3 de 52 cm 3600 doğmuştu buda çok bekletmesin 37 den sonra istediği zaman gelebilir çok kilo alırsa normal doğumda zorlar normal olsun çok istiyorum inşallah Rabbim nasip eder sağlıkla gelsinler

kafana çok takmamaya çalış canım takıntı haline gelince iyi birşey bile dese batmaya başlar buda senin huzurunu bozar seni mutlu eden şeylere odaklanmaya çalış kafanı meşgul edecek işlerle meşgul ol yoksa çok yıpranırsın Rabbim yardımcın olsun inşallah

Dun gece ruyam da bebegim dogmustu babasina baba diyordu hem konusuyordu hem yuruyorduKendime Yesil elma getirmistim yemek icin tam goguslerimden sut akiyor mu bakayim derken bir baktim elmami çalmis yiyorObur bir seydi sonra sol gogsumu siktim sut akmadi ama sag gogsumde baya sut akiyordu geldi onu da emdi. Yuzude tombis pembe pembe yanaklar cok guzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…