Kolestrolum sinirdaKolesterolun yükselmesin diye azaltmış olabilir mi yumurtayı, belki sadece beyazını yiyebilirsin ikinci yumurtanın, ben öyle yapıyorum.
50 de sinir veya yuksek ciktiginda 100 luk yapiliyor,sizde sorun yoksa gerek gormemistir doktor.Kızlar benim doktorum 50lik şeker yüklemesi istedi, herkes 75’lik mi yaptırdı?Benimki neden 50 istedi acaba anlamadım.
İyi yönden bakmak gerek evet güzel oldu buVitaminler yapiyordur canim. Beni de ferrum etkiliyor.isal degilse ne guzel da Kilo almazsin iste
Tamam o halde artık eminim demirden.Kullandığın demir ilacından olabilir canım ben de demir ilacı aynı etkiyi yaptı
Tamam o halde artık eminim demirden.
Yalnız olmadığıma çok mutlu oldum bu konuda
Suana kadar kac kilo aldin. Ben dun gittim 4 kilo almisim.İyi yönden bakmak gerek evet güzel oldu bu
Soba üzerinde ev ekmeği mio salatanın içinde közlenmiş patlıcan da vardı, nerden bulacam şimdi o miss gibi ekmeği ben ama hamileler var burada canım yapma yaaaaa sobada kurmuyor artık kimse
Canım sen kilo almamışsın ki hepsi bebeğin ve ona ait sıvılar-plesenta- senin kan hacminin artmasıSuana kadar kac kilo aldin. Ben dun gittim 4 kilo almisim.
Canın çekti dimiiii
Hem de nasil yiyesim geldiCanın çekti dimiiiiokuduğumda yalanmıştım olsada yesek.
Ben de 3,900 almışımSuana kadar kac kilo aldin. Ben dun gittim 4 kilo almisim.
Canın çekti dimiiiiokuduğumda yalanmıştım olsada yesek.
Senin vücudun yıllardır bu anı bekliyomuş bence yeter artık bu saltanat Ayşe hanım demişCanım sen kilo almamışsın ki hepsi bebeğin ve ona ait sıvılar-plesenta- senin kan hacminin artmasıharikasın.
Ben yaklaşık 12 kilo aldım, ilk 3-4 ayda çok kilo aldım, son 1 ayda çok az kilo aldım.
Çok zayıftım 49-50 kg dım, vücudumda yağ oranı çok düşüktü bu yüzden ilk ayda hızla kilo almışım, hamileliği götürebilmek için vücut belli bir yağ dengesine ihtiyaç duyarmış. Yoksa çokta yemek yememiştim. Su içsem yaradıydı o dönem
Dr.um artık vücut yağ dengesini kurdu, o kadar hızlı kilo almazsın dedi, dur bakalım öyle olacakmı
Sik tuvalete cikiyorum dedin ya belki almamissindir diye dusundumCanım sen kilo almamışsın ki hepsi bebeğin ve ona ait sıvılar-plesenta- senin kan hacminin artmasıharikasın.
Ben yaklaşık 12 kilo aldım, ilk 3-4 ayda çok kilo aldım, son 1 ayda çok az kilo aldım.
Çok zayıftım 49-50 kg dım, vücudumda yağ oranı çok düşüktü bu yüzden ilk ayda hızla kilo almışım, hamileliği götürebilmek için vücut belli bir yağ dengesine ihtiyaç duyarmış. Yoksa çokta yemek yememiştim. Su içsem yaradıydı o dönem
Dr.um artık vücut yağ dengesini kurdu, o kadar hızlı kilo almazsın dedi, dur bakalım öyle olacakmı
Senin haftan benden ileri ben daha cok almisimBen de 3,900 almışımSenle aynıyız
Amaan 1 2 haftanın lafı mı olur aramızdaSenin haftan benden ileri ben daha cok almisimSen hic almamissin.
Ben 145 civarıydı sanırım testMerhaba kızlar nasılsınız ??? 25 haftayı doldurduk şeker yükleme testi yaptırıcam. Dr’um özel hastanede, orada yaptırayım diyorum. Özel hastanede şeker yükleme testi yaptıran var mı ? Ücretler ne kadar acaba??? Sigorta destekli hastaneler. Gerçi her hastane fiyatı ayrıdır ama yine de ortalama bi fiyat bilgisi oluşur kafamda.
Ben de 50 gramlık yaptırdımKızlar benim doktorum 50lik şeker yüklemesi istedi, herkes 75’lik mi yaptırdı?Benimki neden 50 istedi acaba anlamadım.
Benim de 1,5 hafta önde gösteriyor hep, oğlum için o da iri bebekmis muhtemelen abisine çekti demişti doktor.Kızlar bugün doktor randevumda bebeğe baktık gelişimi ileride dedi normalde 28+4 ama 1,5 hafta ileride dedi. Boyu 41 cm olmuş geçen hafta 37ydi kilosu geçen hafta 1111 di 1323 olmuş doktor baya uzun boylu olacak dedi. Ben de uzunum kızım da uzun. Sırf bacak doğacak Diye korkuyorum açıkçası. Bir de doktor 36.haftada karar verelim doğumuna belki o zamana kadar haftasını eşitler dedi. Sezeryan daha da erken olabilirim de 37.haftada. Gibi. Bakalım 36 ya gelirsek dedi hatta doktorum. Ebe yakınım var onunla konuştum. Gelişimi erken gidenlerin hemen hemen hepsi erken doğum yapıyır dedi 34 ten sonra yapıyorlar dedi.