2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yine ben, yine kasık ağrısı + bakteri kızlar 25 haftalık oldum yine pörtledi bu ağrılar. Şase kullandım iki gün önce ama hala geçmedi sanırım. Bu haftalar da ağrılar normal diyor doktor ama ben yinede korkuyorum enfeksiyondan dolayı. Sanırım acile gitcem. Benim gibi başına gelen oldu mu?

Kızlar sol kasığımda 2 gündür ağrı var ara ara giidyor ara ara geliyor anlamadım ben dinlenince geçiyor ama

Suana kadar kac kilo aldin. Ben dun gittim 4 kilo almisim.
Canım sen kilo almamışsın ki hepsi bebeğin ve ona ait sıvılar-plesenta- senin kan hacminin artması harikasın.
Ben yaklaşık 12 kilo aldım, ilk 3-4 ayda çok kilo aldım, son 1 ayda çok az kilo aldım.
Çok zayıftım 49-50 kg dım, vücudumda yağ oranı çok düşüktü bu yüzden ilk ayda hızla kilo almışım, hamileliği götürebilmek için vücut belli bir yağ dengesine ihtiyaç duyarmış. Yoksa çokta yemek yememiştim. Su içsem yaradıydı o dönem
Dr.um artık vücut yağ dengesini kurdu, o kadar hızlı kilo almazsın dedi, dur bakalım öyle olacakmı

Senin vücudun yıllardır bu anı bekliyomuş bence yeter artık bu saltanat Ayşe hanım demiş

Sik tuvalete cikiyorum dedin ya belki almamissindir diye dusundum Ben ekemek harici hic bir seyden kismadan yiyorum iyice doyana kadar ben kendimi bildim bileli bunyem cabuk almaz. Bir de gec saatlere kadar yemem. Hamur işi de pek yemeyiz.Sen de kesin dogumdan sonra yine dusersin 49 50 kilolarina altina dusmesen iyi

Senin haftan benden ileri ben daha cok almisim Sen hic almamissin.
Amaan 1 2 haftanın lafı mı olur aramızda Yalnız biz de aynı sizin gibi besleniyoruz ekmek çok yemeyiz hamurişi tatlı nadir akşam yemeğinden sonra bişey yemeyiz falan galiba kilit noktalar bunlar yoksa ben de sofradan hiç aç kalkmam

Ben 145 civarıydı sanırım test
Kızlar benim doktorum 50lik şeker yüklemesi istedi, herkes 75’lik mi yaptırdı? Benimki neden 50 istedi acaba anlamadım.
Ben de 50 gramlık yaptırdım
Benim de 1,5 hafta önde gösteriyor hep, oğlum için o da iri bebekmis muhtemelen abisine çekti demişti doktor.
Senin kızın nasıldı acaba doğum boyu ve kilosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…