Sorduğum beş anneden dördü sırt çantası dedi beybiKullanan arkadaşlardan fikir almak istiyorum, bu şekilde kola takılan çantalar mı daha kullanışlı olur yoksa sırt çantası şeklinde olanlar mı?
Fotoğrafa bakınca bile çanta omzumdan düşüyor gibialırsam da böyle yazılı da almam inşallah ama böyle puf puf oluşu hoşuma gitti. Ne dersiniz?
(normalde asla büyük çanta kullanmam ya da sırt çantası. Çantalarım oldukça küçüktür.)
Kızlar bu detaylı ultrasona doktor sadece çifti mi alıyor kaynanam da gelmek istiyor allahım ya
Yarın o zaman cümbür cemaat bizBenim eşim bile gelemedi ay, maşallah ne kayınvalideler varmuhtemelen alırlar canım
Canım bende cocuk hariç 1 yetişkin demişti doktorKızlar bu detaylı ultrasona doktor sadece çifti mi alıyor kaynanam da gelmek istiyor allahım ya
Benim de aklım bu modelde hep ama sırt çantası görüyorum herkeste o yüzden aklım kalmasın diye şöyle bir şey alacağım canım ben ikili set olarakKullanan arkadaşlardan fikir almak istiyorum, bu şekilde kola takılan çantalar mı daha kullanışlı olur yoksa sırt çantası şeklinde olanlar mı?
Fotoğrafa bakınca bile çanta omzumdan düşüyor gibialırsam da böyle yazılı da almam inşallah ama böyle puf puf oluşu hoşuma gitti. Ne dersiniz?
(normalde asla büyük çanta kullanmam ya da sırt çantası. Çantalarım oldukça küçüktür.)
Canım bu bir yetişkin bebegin babası mi lütfen öyle olsun çünküCanım bende cocuk hariç 1 yetişkin demişti doktor
Valla bence babası olmalıCanım bu bir yetişkin bebegin babası mi lütfen öyle olsun çünkü
Hadi inşallahValla bence babası olmalıher ikisi birden olmaz galiba
Bu çantaların içinde yok yok olacak yani hafif olmayacak ve tek taraflı takınca uzun dönemde omuz sirt agrilari yapması yüksek ihtimal, benim belimde sıkıntı olduğu için günlük kullanımda bile sirt çantası modelleri tercih ediyorum. bence kullanışlı ve sağlıklı olmaz canim ama sen yine araştır içine hangisi sinerse onu alırsınKullanan arkadaşlardan fikir almak istiyorum, bu şekilde kola takılan çantalar mı daha kullanışlı olur yoksa sırt çantası şeklinde olanlar mı?
Evet ablam gecen yil şehir hastanesinde dogum yapti ozel oda da vermislerdi cok memnun kalmisti. Ama o tandik doktor bulmustu. Oyle yerlerde de iyi bir doktora denk gelemek zor işte.Ben ilk doğumumu ilçe devlet hastanesinde yapmıştım; öyle elimizi kolumuzu sallayarak çıkmıştık ne güzel
Aslında şehir hastanelerinin doğum konusunda iyi olduğunu duyuyorum. Özel oda, emzirme hemşiresi filan. İnsan orada takipli olmayınca da cesaret edemiyor
Senin izin hesabın benim kafama oturmadı canim şöyle ki 37 hafta bitiminde raporun başlıyor. Yani yıllık iznini 37 hafta dolana kadar kullanabilirsin. 37 haftadan sonra 38-39 haftalara kadar yıllık izin kullanırsan boşa iznini yakmış olursun çünkü 16 haftalik doğum izni 37 haftadan sonra başlıyor. 3 hafta doğum öncesi 13 hafta doğum sonrası dönemi kapsıyor. Eğer 32 haftalikken dogum iznine ayrilirsan da 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası şeklinde hak veriliyor.Kızlar size ne sorucam daha önce doğum iznine ayrılan anneler daha iyi bilir, şimdi benim bi 20 gün kadar geçen yıllardan içerde iznim var şubatın 2. haftası yıllık izne çıkıp şubatı öyle kapatır 1 martta da raporumu başlatırım diyorum yani o da 38. haftalara tekabül edecek. Rapor bitiminden sonra da bu yılki 20 gün yıllık iznimi ve süt iznimi toplu kullanıp 6 aya tamamlamak istiyorum, ücretsiz izin kullanmak yerine.16 hafta ücretli rapor hakkımız var bu rapor ücretini ne zaman yatırıyor sgk ? rapor bitimi yatıyor diyen de var rapor bitmeden yatıyor diyen de, sizin ilk doğumlarda nasıl olmuştu ?
İnşallah canım, çok kötü bişeyBence de klavye kullanımı tetikliyor dün çok yoğundu benim de o zaman tetiklendi sanırım inşallah çok ilerlemez canım
Evet canın bende rennienin tabletinden kullanıyorum 1 saat iyi geliyor sonea yine devam maalesefBenim bu ara neredeyse her gün midem yanıyor canımne yesem dokunuyor mideme ağzımdan alev çıkacak sanki. Süreklide soda içmek istemiyorum rennie şurup kullanıyorum oda pek fayda etmiyor sanki
Hastane prosedürüne göre değişiyordur muhtemelen. Ben Memorial a gidiyorum. Benden sonra bı çift yanlarında bir kişiyle birlikte girmek istedi. Hasta yanında sadece bir kişi alıyoruz diye izin vermediler.Yarın o zaman cümbür cemaat biz
Özel kliniğe gidicem ben de bakalım izin vermezse girmez içeri verirse girerHastane prosedürüne göre değişiyordur muhtemelen. Ben Memorial a gidiyorum. Benden sonra bı çift yanlarında bir kişiyle birlikte girmek istedi. Hasta yanında sadece bir kişi alıyoruz diye izin vermediler.
Tablette var şurup ta ama böyle heh tam iyi geldi diyemiyoruz malesefEvet canın bende rennienin tabletinden kullanıyorum 1 saat iyi geliyor sonea yine devam maalesef
Bu çantaların içinde yok yok olacak yani hafif olmayacak ve tek taraflı takınca uzun dönemde omuz sirt agrilari yapması yüksek ihtimal, benim belimde sıkıntı olduğu için günlük kullanımda bile sirt çantası modelleri tercih ediyorum. bence kullanışlı ve sağlıklı olmaz canim ama sen yine araştır içine hangisi sinerse onu alırsın