2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benim de dikkatimi çekti, midem de sanki bebek. Top yutmusum gibi
Benim onceki gebelikte boyle agrilar yoktu. Kasik, genital, kalca.... Her yerim agriyor. Sanki kemiklerim ayriliyor
Aynı ben de, oğlum da hiç ağrım yoktu.
Şimdi kürek kemiklerim ağrıyor, bazen kalçadan bacağa ağrı oluyo. Yürüdükçe karnımın sismesini saymıyorum bile
Canım karar veremedik ya babası çok kararsız bu kızın hiçbir isim kızına layık degilmiş yaz,pera,alin,Lidya,nora arasında kaldık siz karar verdiniz mi?
Aaa yaz ismi çok güzel ve havalı değil mi, bayıldım resmen..

Maşallah yerim onu, nasıl güzel
Kızlar bir şey daha sorcam bugün külotu ıslatacak kadar beyaz akıntım oldu bu su değildir demi Doktora gidicem ya bin tane sorun bulurum şimdi
Benim sabah kalkınca özellikle cok oluyor, gun içinde de oluyor. Bariz beyaz bir akıntı.
Amniyon sivisi pembemsi renkteydi benim ilk doğumda olan, ama için rahat değilse doktora danış istersen

Benziyorlar canim ultrasonda olsa Oğlumu ultrason kagidinda ben dahil herkes babasina benzetiyordu gercekten de dogdu ayni babasiSadece saçlarinin sariligi beyazliğini herkes bana benzetiyor o kadarcikEllerinin parmaklarina kadar babasi
Evet böyle diyenler var hep. Ben benzetemiyorum

Ay şaka gibi bende 1000 e çekilmiştim. Allahtan o kısımları atladık bi kaç sene sonra millet çocuk sahibi olmak için servet ödicek heralde
Arkadaşım tüp bebek yaptırıyor. Sadece ilaçlar şimdiden 10bin falan oldu. Daha bir sürü işlemi sonra bir de doğumu var.. Allah yardımcısı olsun herkesin vallahi
Aaaa cidden mi :) Bizim de çok içimize sindi çok kibar Huyu nasıl yeğeninin
Ablamın eltisinin çocuğu var. 16 yaşında şimdi. Çok nahif, çalışkan, akıllı bir kız :)
Ben de Beylikdüzü’nde oturuyorum canım. 11/12 ye Ancak tıp merkezlerinde olur tam kapsamlı hastaneler biraz zor. Yeni yılda da zaten daha da artar maaşlara gelen zamlara göre
Asgari ücrete baya zam olacak diyorlar, hani seçim de yaklaşıyor diye.. o yapılacak zamdan sonra o zammın 3 katı kadar da fiyatlar artıyor. Elektrik doğalgaz zaten fiks. Onlar da her şeyi etkiliyor.. Bize de açıklanan enflasyon derecesinde zam yapmaya çalışıyorlar ama ne çare ki.. açıklanan gerçekleşen olmadığı için.. Maaşlara da hiç zam olmasa da bir şey de artmasa keşke.. aahh ahhh..
Merhaba arkadaşlar 1 haftadır eğitimde olduğum için giremedim şeker yuklemesi aç karnına mi yapılıyor doktoruma sormayı unutmuşum yaptıran var mı bir de kaç Gr lik yaptırdınız
Doktor risk ya da bulgu yoksa kontrol amaçlı 50 gr yükleme de yapılabiliyor dedi.. ama mesela benim ilk hamilelikte şeker çıktığı için bana direk 75 yükleyeceklermiş, ki ilkinde de öyle yapmışlardı. Aç gidiliyor evet.

Eyvah eyvah, çok fazla ya
Yaa yerim benin minnoşun da eli başındaydı, sanki dünyanın derdi onun üstünde

Canım karar veremedik ya babası çok kararsız bu kızın hiçbir isim kızına layık degilmiş yaz,pera,alin,Lidya,nora arasında kaldık siz karar verdiniz mi?
Ah bu babalar Benim eşimde aynı cümleyi kuruyor acaba gizli gizli burayı mı okudu
Bende Alin i çok sevdim bende Ada veya Defne yi beğeniyorum bu ara
Hepsi çok güzel
Bizde Ada koyucaz karar verdik
Çok güzel bir isim gerçekten
Ben kullandım uzun bir süre şimdi bıraktım fakat kullandığım dönemde akıntı ilaç kalıntısıydı şimdiki daha sıvı kültürde falan bir şey çıkmadı bir de idrar vereceğim bakalım

Benim eşim de sağlık çalışanı indirimli oluyor doktorum da ücret almıyor ama indirimsiz ödeyecek olanlar için büyük miktarlar Allah yardımcısı olsun herkesin.
Aynen öyle canım indirimsiz ödeyeceklerin Allah yardımcısı olsun az buz değil bi bu kadar da bebeğin masrafları var çünkü.

Saol canım sana da çok geçmiş olsun. Sağlıkla kavuşuruz inşallah canım

Kesinlikle katılıyorum maaşlara yapılan zamı zaten he şeye zam yaparak daha fazlasını geri alıyorlar. Millette seviniyor maaşlar şu kadar olavak diye. Şimdiden gelecek Zamla ekmeğin 7,5 TL olacağını söylüyorlar o da en az 7,50 Tl. Geçen sene başında 2 tl ye alınan ekmek geçerken yazık diyorum kesinlikle zam gelmememle gelecekse de devletin cebinden çıkmalı halkın cebinden değil. Kaşıkla verip kepçeyle alınmamalı.

Kızlar size ne sorucam daha önce doğum iznine ayrılan anneler daha iyi bilir, şimdi benim bi 20 gün kadar geçen yıllardan içerde iznim var şubatın 2. haftası yıllık izne çıkıp şubatı öyle kapatır 1 martta da raporumu başlatırım diyorum yani o da 38. haftalara tekabül edecek. Rapor bitiminden sonra da bu yılki 20 gün yıllık iznimi ve süt iznimi toplu kullanıp 6 aya tamamlamak istiyorum, ücretsiz izin kullanmak yerine.16 hafta ücretli rapor hakkımız var bu rapor ücretini ne zaman yatırıyor sgk ? rapor bitimi yatıyor diyen de var rapor bitmeden yatıyor diyen de, sizin ilk doğumlarda nasıl olmuştu ?

O kadar kafam karıştı ki bu bebişto krem işlerine bakalım ne alacağım sonunda, teşekkür ederim arkadaşım. Bunu da değerlendireceğim

Ben araştırırken hep karşıma çıktı ama yine de yazdıkların çoğu kişide olmuş bu su gibi akıntı.doktoruna sor istersen ama normaldir bence stres yapma canım
Yarın detaylı ultrasonum var canım sorcam burayı da güncellicem
Sonradan da olmadı zaten bence de önemsizdi çok teşekkür ederim ama rahatladım biraz daha
Değil mi? benim de en çok istediğim ama babası derinliği yok ismin diyor. Derinliği olsun diye müserref falan mi koyalım anlamadım
Sorcam canım yarın insallah bir sıkıntı yoktur
Babası da en çok aline yakın gibi bakalım insallah karar verebilirse

Benim eşim de sağlık çalışanı indirimli oluyor doktorum da ücret almıyor ama indirimsiz ödeyecek olanlar için büyük miktarlar Allah yardımcısı olsun herkesin.

Ben ilk doğumumu ilçe devlet hastanesinde yapmıştım; öyle elimizi kolumuzu sallayarak çıkmıştık ne güzel

Aslında şehir hastanelerinin doğum konusunda iyi olduğunu duyuyorum. Özel oda, emzirme hemşiresi filan. İnsan orada takipli olmayınca da cesaret edemiyor

Canım ben tam senin durumu anlayamadım, özel sektörde misin?

Ben de inşallah şu şekilde düşünüyorum; 32’de çalışma izni alırım, 20 Ocak’ta başlayacak olan sömestirde 35 hafta oluyorum. 2 hafta sürecek tatilde de 37 tamamlanmış olur ve 2. Dönem hiç çalışmam diyorum. Sonrası için 4 ay ücretli izin hakkımız var, sonra da kısmetse ücretsiz izne ayrılırım diyorum inşallah, sağlıkla

Allahım dertli kuzu ya masallah sana

Benim bu ara neredeyse her gün midem yanıyor canım ne yesem dokunuyor mideme ağzımdan alev çıkacak sanki. Süreklide soda içmek istemiyorum rennie şurup kullanıyorum oda pek fayda etmiyor sanki

Canım Bi ara banada böyle olmuştu bir kere 14.haftamda soğuk soğuk terleyip elim ayağım titremişti hemen uzanmıştım kan şekerin düşmüştür demişti ebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…