2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım ben lohusa seti diye aratilinca çıkan dantelli etekli şeyleri hiç sevmiyorum, bir tane düğmeli pijama takımı aldım.
Sanırım 1 tane daha alacağım emzirirken falan düğmeli cok kolay oluyor, bide üstüne polar bi kapüşonlu aldım
Evet canım aynı şekilde hem kullanışsız hem biraz abartılı geliyor bana 🙈 Çok iyi yapmışsın önü düğmeli aldım ben de en kullanışlı onlarmış pijamada, bi tane de kruvaze yaka gibi geliyor öyle aldım. Sabahlık ben de alıcam wellsoft olanlardan evde falan kullanırım güzel oluyor onlar da.
Güzel günlerde kullanın canım, ben de buna benzer aldım.
Bence çok kullanışlı Eki Görüntüle 3158098
Çok güzelmiş canım bu modeller çok kullanışlı gerçekten içi de baya eşya alıyor güzel günlerde kullanalım inşallah 🥰

Teşekkür ederim, gece tekrar indirime girince avent aldım 🙏
Gule gule kullanin☺️
Bi yakınıma da takılmıştı canım inşallah hayırlısıyla atlatırsın süreci 🙏
Cok sukur simdilik bir sorun cikmadi.Tesekkur ederim.
Canım çok sevindim su an nasil tansiyonun? Umarım bir sıkıntı yaşamazsın.
Dun hastanede 16-9 cikti,holter sonucunda kirk olcum yapilmis cok sukur iyi.Doktor beyaz onluk sendromu dedi🙈 tabi takiplere ve beslenmeye dikkat edecegim.

Kızlar bu alınmalı mı?

Eklentiler

• F14C08AA-45D3-4943-86EE-6AA1D076FED4.png
    F14C08AA-45D3-4943-86EE-6AA1D076FED4.png
    272,2 KB · Görüntüleme: 54
Gule gule kullanin☺️

Cok sukur simdilik bir sorun cikmadi.Tesekkur ederim.

Dun hastanede 16-9 cikti,holter sonucunda kirk olcum yapilmis cok sukur iyi.Doktor beyaz onluk sendromu dedi🙈 tabi takiplere ve beslenmeye dikkat edecegim.
Sevindim senin adına canım geçmiş olsun tekrardan 🙏🌸

Kızlar bu lohusa pijama takımları, sezeryandan sonra bel lastik kısmı dikiş yerlerini acıtır mı o kısmamı denk geliyo acaba? Ben o yüzden pijama da çok kararsız kaldım ya da 1-2 beden büyük mü alınmalı

Kızlar bu lohusa pijama takımları, sezeryandan sonra bel lastik kısmı dikiş yerlerini acıtır mı o kısmamı denk geliyo acaba? Ben o yüzden pijama da çok kararsız kaldım ya da 1-2 beden büyük mü alınmalı
sezeryan kesisi tam kasık üzeri oluyor yüksek bel pijamalarda sorun olmaz sanırım, bence 1 beden büyük almakta fayda var daha rahat olur

Canim ben sezeryanliydim ic camasirini falan bile ilk hafta yuksek bel giymek lazim. Pijama da lastik ise rahat gyzel lastikler.olduktan sonra hic.problem olmuyor zaten sezeryan yeri.baya asagida kaliyor sorun olmaz yani

Kızlar bu alınmalı mı?
Mutlaka... olmazsa olmazzzzzz. Hala çok aktif kullanırım çokta kullandım. Serum fizyolojik olarakta mustelanin serum fizyolojiklerini öneririm. Birde burun başlık yedeklerini esnek yumuşak olmasına dikkat edin. Zira biz bir defasında sert olan başlık almışız burnunu temizlerken anlamadan kafasını çevirdi burnu kanamaya başlamıştı.

sevgili arkadaşlarım benim detaylıdan pek iyi haberlerim yok, açılmam varmış ,12 mm olmuş rahim ağzım. acil serklaj yapılacak bu akşam. nolur dualarınızı esirgemeyin moralim çok bozuldu sakin kalmaya çalışıyorum ama çok korkuyorum.

Allah yardımcınız olsun canım, sizin gebelik ikizdi değil mi?

sevgili arkadaşlarım benim detaylıdan pek iyi haberlerim yok, açılmam varmış ,12 mm olmuş rahim ağzım. acil serklaj yapılacak bu akşam. nolur dualarınızı esirgemeyin moralim çok bozuldu sakin kalmaya çalışıyorum ama çok korkuyorum.
İnşallah çok iyi olur, Allah yardımcınız olsun. İyi örnekleri dikate alın, kötüleri aklınıza bile getirmeyin Dr unuza güvenin. Gelip geçecek insallah bugünler 🤲

X