2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım ben ilk doğumda ihtiyaç duymadım. İşe de geç başladım, süt saklama ya da biberon durumları olmadı. Bir iki meme reddi yaşamış ve elimle sağınca ikinci doğumda lazım olur belki diye philips avent aldım, manuel olanlardan. O da fazla sütü sağdım bir kaç kez, tazyikli gelince bebek ememiyordu çünkü.

Emzirme süreci başlayınca bunu daha iyi tecrübe edersin ama kullanmayacağın bir şeyi şu aşamada almaktansa lüzumuna göre alabilirsin diyeceğim ama malum ekonomik durumlar 😐
Evet işte fiyatlar sürekli artıyor diye almak istiyorum yoksa mantıklı olan o anki duruma göre hareket etmek tabii dediğiniz gibi. Çok kararsız kaldım kesnlkle al diyen arkadaşlarım da var bence gerek yok diyenler de😄 ücretsiz izin de almayacağım. 4-5 ay sonra ise başlayacağım. Fiyat artışlarından dolayı aşırı kararsizim🤦

Evet işte fiyatlar sürekli artıyor diye almak istiyorum yoksa mantıklı olan o anki duruma göre hareket etmek tabii dediğiniz gibi. Çok kararsız kaldım kesnlkle al diyen arkadaşlarım da var bence gerek yok diyenler de😄 ücretsiz izin de almayacağım. 4-5 ay sonra ise başlayacağım. Fiyat artışlarından dolayı aşırı kararsizim🤦

İşe erken dönecekseniz alabilirsiniz bence, hatta almışken elektrikli olanlardan alın ki tam randıman olsun👍🏻

Renk farkı olduğunu bilmiyordum 😄 bu sepette 1010a düşüyor.
Aa tamam bu model 323. Benim baktığım pembe 395 imiş. Ebebek te farkını sormuştum. Kız çok güçlü ve modu fazla ,hafızası var demişti ama kendim bizzat incelemedim. Fiyatı gayet iyiymiş şu an. Bende kesinlikle alacağım.

4 5 ay sonra başlayacaksınız lazım oluyor. Ben manuel kullanmıştım ama çok zor yarım biberon anca sağabiliyordum bir tarafı emmeyecek süt dolacak da üstünü tamamlayacaksın falan uzun ve yorucu. Bu defa elektrikli alacağım doğumu beklemeden

Aa tamam bu model 323. Benim baktığım pembe 395 imiş. Ebebek te farkını sormuştum. Kız çok güçlü ve modu fazla ,hafızası var demişti ama kendim bizzat incelemedim. Fiyatı gayet iyiymiş şu an. Bende kesinlikle alacağım.
Siz söyleyince baktim pembe olan 2binlerde😬

Hangisi iyi acaba? Fiyat farkıda çok. Ben kesinlikle makina alacağım. Şu an çalışmıyorum ama çok işime yarayacak biliyorum. Hastaneden kiralamakta istemiyorum.
Poff ben karar verene kadar tükendi ebebek in stoğu😢 satıcı Hepsiburada 250 TL daha pahali😭mavı için de hep olumlu yorumlar var

Amin canım, hepimiz sağlıkla neşeyle büyütelim. Senin ayrıntılıdan da güzel haberler gelir inşallah 🤲🏻 Sen başladın mı bir şeyler almaya?
Evet temel şeyleri almaya başladım, yeğenimden de bana gelen eşyalar vardı o yüzden büyük alış veriş yapmadım henüz haftaya detaylı sonrasında bşraz daha hızlanırım 🥰

İşe baslayacaksaniz almaniz lazim.Ben Lansinoh almistim fena degil,bakmanizi tavsiye ederim.

Gunaydin kizlar,sabah kardiyoloji kontrolum vardi,holter takildi,24 saat tansiyon takibi yapilacak dua eder misiniz,hepiniz hamilesiniz,insallah sureci saglikli bir sekilde atlatirim.
Bi yakınıma da takılmıştı canım inşallah hayırlısıyla atlatırsın süreci 🙏

Kızlar pijama gecelik işini naptınız? Ben bu lohusa setlerinden almaktan vazgeçtim 2 gündür bak bak beynim yandı ve hiç beğendiğim bir şey bulamadım 🙄
1 gömlek gecelik almıştım 2 tane de düğmeli pijama takımı alıcam. Lohusa seti yerine de kendime beyaz fistolu bi elbise aldım foto çekilceğimizde onu giyicem 2. Gün 😂
Bende bu ara kendime güzel pijama takımı bakıyorumda öyle pek bişey bulamadım beğenmedim canım başka yerlerde bakacağım. İyi yapmışsın canım 😌

Kızlar pijama gecelik işini naptınız? Ben bu lohusa setlerinden almaktan vazgeçtim 2 gündür bak bak beynim yandı ve hiç beğendiğim bir şey bulamadım 🙄
1 gömlek gecelik almıştım 2 tane de düğmeli pijama takımı alıcam. Lohusa seti yerine de kendime beyaz fistolu bi elbise aldım foto çekilceğimizde onu giyicem 2. Gün 😂
Canım ben lohusa seti diye aratilinca çıkan dantelli etekli şeyleri hiç sevmiyorum, bir tane düğmeli pijama takımı aldım.
Sanırım 1 tane daha alacağım emzirirken falan düğmeli cok kolay oluyor, bide üstüne polar bi kapüşonlu aldım

Ben de lohusa takımları çok pahalı diye trendyoldan iki tane önü düğmeli pijama takımı aldım. gecelik hala almadım çok pahalı diye elim gitmiyo🤦 indirimde yakalamaya calisacagim.
Bence en iyisini yaptın,ben de 1 tanr düğmeli aldım, bir tane daha alacağım
Daha önce anne olmuş arkadaşlar elektrikli sağma makinesi ihtiyaç mi yoksa manuel yeterli mi? Şuanda Philips aventinki çok iyi indirimde hepsiburadada, çok kararsız kaldım alıp almamakta. Gereksiz bir harcama da yapmak istemiyorum.
Ben ilk doğumda elektrikli sağma makinesine ihtiyaç duymadım, manuel vardı o bana yetti.

Kızlar bu çantayı takipteydim, aldım az önce 395-400 tl bandındaydı indirime girmiş kuponla da birlikte 320 tl ye düşüyor 👌
Güzel günlerde kullanın canım, ben de buna benzer aldım.
Bence çok kullanışlı Screenshot_2022-11-08-11-42-27-344_trendyol.com.jpg

X