- 12 Kasım 2018
- 5.164
- 7.772
Kiza benzettim benEki Görüntüle 3157372 arkadaslar nubdan anlayan var mı. Sizce cinsiyet nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiza benzettim benEki Görüntüle 3157372 arkadaslar nubdan anlayan var mı. Sizce cinsiyet nedir
Ben.ilk dogumumda 1 tane lohusa aldim sade gyzel bir seydi sonra normal sabahlikli penye pijama takimi. Valla o beli yumusak guzel lastikliden olduktan sonra sezeryan da olsan normal.pijama takimi rahat oluyor. Hatta ben en cok normal pijama takimi kullandim.Kızlar pijama gecelik işini naptınız? Ben bu lohusa setlerinden almaktan vazgeçtim 2 gündür bak bak beynim yandı ve hiç beğendiğim bir şey bulamadım
1 gömlek gecelik almıştım 2 tane de düğmeli pijama takımı alıcam. Lohusa seti yerine de kendime beyaz fistolu bi elbise aldım foto çekilceğimizde onu giyicem 2. Gün
Ben de yüksek bel alıcam 2 tane pijama, geceliğim de penye çok rahat uzun kollu onu da doğum sonrası giyerim sonra pijamaya geçerim diye düşündüm ama kokoş olan setlerden almaktan vazgeçtimBen.ilk dogumumda 1 tane lohusa aldim sade gyzel bir seydi sonra normal sabahlikli penye pijama takimi. Valla o beli yumusak guzel lastikliden olduktan sonra sezeryan da olsan normal.pijama takimi rahat oluyor. Hatta ben en cok normal pijama takimi kullandim.
Kesinlikle mantıklı. Penyeler süs gibi kalıyor oradapeluş koyucam canım bi tane de orta kalınlıkta koyayım dedim işte penye ve müslinler çok ince geldi, pazen daha mantıklı gibi
Ben de karar veremiyorum hiç link paylaşabilir misin fikir açısındanKızlar pijama gecelik işini naptınız? Ben bu lohusa setlerinden almaktan vazgeçtim 2 gündür bak bak beynim yandı ve hiç beğendiğim bir şey bulamadım
1 gömlek gecelik almıştım 2 tane de düğmeli pijama takımı alıcam. Lohusa seti yerine de kendime beyaz fistolu bi elbise aldım foto çekilceğimizde onu giyicem 2. Gün
Bir sıkıntı olmaz canım Allah’ın izniyle bizler hep doktorlarımızın takipleri altındayız tıp ilerlemiş eskiye nazaran çok ama çok iyiyiz şuan.Evet canım valla herkesin çocuğu içerde urgana bağlı da sanki bizimkisi pamuk ipliğine bağlı ne guzel betimledin oyle annemde oyle dıyor hep sen düşecek sanıyorsun cunku doğum sancısı cekmedin doğum görmedin diyor okadar ıkınmaya okadar rahim acılmasını bekliyorsun ki onu ysasan düşmesinin ne kadar zor oldugunu anlarsın diyor ,7 cocuk dogurmus annem ilk 5i normal doğum sorunsuz sekılde , son cocugunu 42 yasında Doğurdu sorunsuz . Kız kardesimde sorunsuz bir gebelik gecirdi ,herkesin imtihanı farklı işte inşallah cıkmaz ilerde tansiyon veya gelişme geriliği . Bebiş önde gıdıyormus inşallah gerilemez rabbim zamanında saglıkla doguralım inşallah
kumaş aldım pazen, çift kat yaptırıcam terziyeKesinlikle mantıklı. Penyeler süs gibi kalıyor orada
doğumdan sonra giyerim dediğim gecelik bu canım ben 101 tl ye almıştımBen de karar veremiyorum hiç link paylaşabilir misin fikir açısından
Cossy by aqua da gerçekten şık gecelikler var ama ciddi anlamda pahalı 1 kere giyeceğim bir ürüne o kadar para vermektense ben elbise aldım en azından her zaman değerlendirebileceğim bir parça ama illa gecelik isteyenler için de güzel seçenekler var o markada. Hays da taş gibi denilen cinsten valla iyi ki almışım o zaman indirimde diyorum o kadar kaliteli duruyor kiFotoğraf çekimi için Cossy by Aqua ya da MagicForm a bakabilirsiniz ama tabi fiyatlar oldukça yüksek. Hays kalitesi tartışılmaz ama fotoğraf çekimi için değilde, evde hastanede giymek için mükemmel.
Kapı süsü yaptırmak isteyenler için instagramda atolyesell var. Mutlaka göz atın.
İlk hafta mı sadece ben evde misafir olmadığı her an öyleydimAy Ben sarkacak diye iskence ettim sonra olacak gibi degil saldim gitti cidden yara olmamasi icin ilk hafta ciplak gezmek lazim
Sağlıkla giydoğumdan sonra giyerim dediğim gecelik bu canım ben 101 tl ye almıştım
Hays Kadın Pamuklu Çam Ağacı Baskılı Uzun Kollu Gömlek Gecelik Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hays Kadın Pamuklu Çam Ağacı Baskılı Uzun Kollu Gömlek Gecelik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
elbise bunu aldım
pijamaları daha almadım ama bu beji almak istiyorum
TRENDYOLMİLLA Bej Bel Detaylı Kruvaze Piliseli Örme Pijama Takımı THMAW23PT00089 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
TRENDYOLMİLLA Bej Bel Detaylı Kruvaze Piliseli Örme Pijama Takımı THMAW23PT00089 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
diğer beğendiklerim de bunlar
TRENDYOLMÄ°LLA Bej %100 Pamuk Hayvan Desenli Gömlek-Pantolon Ãrme Pijama Takımı THMAW21PT0489 Fiyatı, Yorumları - Trendyolmilla
TRENDYOLMÄ°LLA Bej %100 Pamuk Hayvan Desenli Gömlek-Pantolon Ãrme Pijama Takımı THMAW21PT0489 yorumlarını inceleyin, Trendyolmilla'da özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comTRENDYOLMİLLA Tarçın Biyeli Dokuma Pijama Takımı THMAW21PT0292 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
TRENDYOLMİLLA Tarçın Biyeli Dokuma Pijama Takımı THMAW21PT0292 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comTRENDYOLMÄ°LLA Bordo Kalp Desenli BaÄlama Detaylı Viskon Gömlek-Pantolon Dokuma Pijama Takımı THMAW22PT0300 Fiyatı, Yorumları - Trendyolmilla
TRENDYOLMÄ°LLA Bordo Kalp Desenli BaÄlama Detaylı Viskon Gömlek-Pantolon Dokuma Pijama Takımı THMAW22PT0300 yorumlarını inceleyin, Trendyolmilla'da özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Fotoğraf çekimi için Cossy by Aqua ya da MagicForm a bakabilirsiniz ama tabi fiyatlar oldukça yüksek. Hays kalitesi tartışılmaz ama fotoğraf çekimi için değilde, evde hastanede giymek için mükemmel.
Kapı süsü yaptırmak isteyenler için instagramda atolyesell var. Mutlaka göz atın.
En güzeli hazırladı dünya parakumaş aldım pazen, çift kat yaptırıcam terziye
Ben de lohusa takımları çok pahalı diye trendyoldan iki tane önü düğmeli pijama takımı aldım. gecelik hala almadım çok pahalı diye elim gitmiyo indirimde yakalamaya calisacagim.Kızlar pijama gecelik işini naptınız? Ben bu lohusa setlerinden almaktan vazgeçtim 2 gündür bak bak beynim yandı ve hiç beğendiğim bir şey bulamadım
Pembe olanı mı yeşil olanı mı? Model isimlerini unuttum şimdi :)Daha önce anne olmuş arkadaşlar elektrikli sağma makinesi ihtiyaç mi yoksa manuel yeterli mi? Şuanda Philips aventinki çok iyi indirimde hepsiburadada, çok kararsız kaldım alıp almamakta. Gereksiz bir harcama da yapmak istemiyorum.
Renk farkı olduğunu bilmiyordum bu sepette 1010a düşüyor.Pembe olanı mı yeşil olanı mı? Model isimlerini unuttum şimdi :)
Daha önce anne olmuş arkadaşlar elektrikli sağma makinesi ihtiyaç mi yoksa manuel yeterli mi? Şuanda Philips aventinki çok iyi indirimde hepsiburadada, çok kararsız kaldım alıp almamakta. Gereksiz bir harcama da yapmak istemiyorum.