2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Detaylıya giren annişler yazdıklarınızı hep okudum ama 50 sayfa birikince tek tek yazamadım🥰 çok tatlış resimler gördüm ve durumlarınızın iyi olmasına çok sevindim😍 Rabbim sağlıcaklada kucağımıza alacağımız günleri görmeyi nasip eder inşaAllah🤲🏻 Benim de randevum cuma günü sizler gibi güzel haberler alıp, güzel pozlar yakalarız inşaAllah🥰🥰

Canım benim de yakın zaman da senin gibi şikayetlerim vardı benim kız da tamamen doğum pozisyonunda ve rahim ağzında duruyodu. Bacağım da kalçamda ağrılar, sık idrara çıkma vardı ve sürekli bebeğin top halinde orda durduğunu hissediyodum. Kasıkta ağırlaşmadan dolayı tuvalete bile zor eğiliyodum. Doktorum magnezyum almamı istedi şimdilik erken doğum riski görmüyorum ama ağır iş yapma dinlen demişti. Rahim ağzı uzunluğu 30küsürlerdeydi ama tam hatırlamıyorum. 1 hafta sonra gittiğimde bebeğim çok şükür normale dönmüştü artık yan bi şekilde yatıyodu yine biraz altta duruyo ama sorun olmaz zamanla yukarı çıkar dedi. İnşaAllahh senin durumda yarın düzelmiş olur canım🤲🏻 İçini ferah tut Rabbim güzel haberler almanı nasip etsin inşaAllah🥰
Ne güzel düzene girmiş inşallah benimde öyle olur canım. O rahmime baskı yaptıkça ben tedirgin oluyorum allahtan bi kaçgümdür toplanma olmuyor hafif sertleşme oluyor ama tam vajina üstünde değil en azından. Normalde vajşnamın tam üstünde toplanıp sertleşiyordu. Dikkat ediyorum da genelde bebeği kasıkta olanların bel ağrıları ve kasık ağrıları çok fazla oluyor. Demekki belimize ağırlık oluyor. Doktora sağa sola uzanmadan bahsettim nasıl rahat ediyorsan o tarafa uzan öyle hareket et dedi. Sol tarafa uzan gibi bir zorunluluk yok dedi.

Ne güzel düzene girmiş inşallah benimde öyle olur canım. O rahmime baskı yaptıkça ben tedirgin oluyorum allahtan bi kaçgümdür toplanma olmuyor hafif sertleşme oluyor ama tam vajina üstünde değil en azından. Normalde vajşnamın tam üstünde toplanıp sertleşiyordu. Dikkat ediyorum da genelde bebeği kasıkta olanların bel ağrıları ve kasık ağrıları çok fazla oluyor. Demekki belimize ağırlık oluyor. Doktora sağa sola uzanmadan bahsettim nasıl rahat ediyorsan o tarafa uzan öyle hareket et dedi. Sol tarafa uzan gibi bir zorunluluk yok dedi.
Bel ağrısı gerçekten çok zorlamıştı beni de🤦🏻‍♀️ Bu sola yatma olayını ben de hep duyuyorum ama sürekli o yöne yatamıyorum, sağ tarafımda daha rahat yatıyorum. Doktorun böyle söylemesine sevindim benim de kafama takılıyodu.
Randevun yarın sabah mı canım?

Kızlar merhabaaaa
Sabah kontrol vardı,doktor suyu haftana göre fazla dedi,ailede şeker geçmişi var mı dedi? Annem şeker hastası onu söyledim,diyet yap karbonhidrat ağırlıklı beslenme dedi,bi de göbeğim 20 haftaya göre biraz büyük zaten gören 7/8 aylık sanıyor,diğer yandan gebelik başlangıçtan bu yana da 8 kg filan aldım,çok fazla dedi doktor bundan sonra ayda iki kg dan fazla alma dedi.Diyetisyenle de görüşebilirsin dedi.Şimdi eve geldiğimden beri forumları okuyorum işte bebeğini kaybedenler,bebeğin iç organlarında sorun olanlar filan varmış bu tarz fazla suyun olduğu gebeliklerde.Haftaya zaten detaylı ultrasona girip midesine,yemek borusuna,dudağına filan baktıracağım özellikle zaten.Şeker yüklemesi için bir ay sonra filan yapacağız sanırım,acaba şeker dışında başka sorun olsa doktor görür müydü çünkü o arada sakatlık ya da iç organlarında sorun yok filan dedi ama :KK43: Benzer durum yaşayan birileri ya da bilgisi olan arkadaşlar var mı?
Canım ben de seninle aynı durumdayım 2 hafta önce doktorum suyumun fazla olduğunu ve pilav,makarna,börek,tatlı,muz bu tür şeyleri bi süre yeme dedi.
2 haftadır bi şekilde dikkat etmeye çalışıyorım ama artık ev de ne yemek yapıcamı şaşırmış durumdayım arada tatlı ve hamur işi konusunda bi kaçamak yaptım ama insanın içi rahat etmiyo işte🤦🏻‍♀️
Cuma günü detaylıya giricem düzene girmiştir diye umuyorum😓
Diyet işi zor gerçekten hem de karbonhidrat olunca insan ne yiyeceğini şaşırıyo..
Ayrıca hiç bu konuyu araştırıp kendini strese sokma ben hiç kafaya takmadım elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum.

Herkese iyi pazarlar kızlar o kadar güzel şeyler paylaşıyorsunuz ki tam diyorum bende alsam ne olavak 6.aydayım zaten diyorum başka şeyler çıkıyor:) kesinlikle 1,5 ay daha bekleyip öyle alacağız rabbim o günleri göstermeyi nasip ederse inşallah. Zaten şuan yatıştayım bir yere gidip bişeyler alacak durumda da değilim maalesef.
Ama insanın içi gidiyor :)
Neyse siz alınca paylaşıyorsunuz bana da seçenek çıkıyor işte.
@minseo sen nerelerdesin canım haftasonunu mu değerlendiriyorsun :)
Kızlar detaylılar bitti mi daha olacaklar var mı. Mart ayı doğum yapanların son haftasıydı sanırım bu hafta:)
Sağlıcakla alalım inşallah hepimiz kucağımiza canım bebislerimizi. Benim detaylı haftaya inşallah 😘

Benim doktorum 20+ larda yaptir dedi canim. O yuzden sonraki hafta benim detayli :) detayli Bence cok onemli. Her anlamda rahatlatan bir sey... Inşallah sagliklica atlatiriz bunu da🤲🌾

Biz de henuz bir sey almadik. Detaylida emin olalim cinsiyete dedik sonra :KK70: o kadar degisince insan supheli yaklasiyor 😁 Ben iknayim da esim olamadi bi turlu :KK70:
Evet detaylı gerçekten çok önemli bebeğin bakmadıkları yeri kalmıyor. Çok şükür onu da temiz atlattım. Darısı da sizin başınıza inşallah canım 🙏🌼

Herkese iyi pazarlar kızlar o kadar güzel şeyler paylaşıyorsunuz ki tam diyorum bende alsam ne olavak 6.aydayım zaten diyorum başka şeyler çıkıyor:) kesinlikle 1,5 ay daha bekleyip öyle alacağız rabbim o günleri göstermeyi nasip ederse inşallah. Zaten şuan yatıştayım bir yere gidip bişeyler alacak durumda da değilim maalesef.
Ama insanın içi gidiyor :)
Neyse siz alınca paylaşıyorsunuz bana da seçenek çıkıyor işte.
@minseo sen nerelerdesin canım haftasonunu mu değerlendiriyorsun :)
Kızlar detaylılar bitti mi daha olacaklar var mı. Mart ayı doğum yapanların son haftasıydı sanırım bu hafta:)
Canım ben 12 kasımda detaylıya giricem insallah çok heyecanliyim 😍❤️

Bel ağrısı gerçekten çok zorlamıştı beni de🤦🏻‍♀️ Bu sola yatma olayını ben de hep duyuyorum ama sürekli o yöne yatamıyorum, sağ tarafımda daha rahat yatıyorum. Doktorun böyle söylemesine sevindim benim de kafama takılıyodu.
Randevun yarın sabah mı canım?
Özellikle sordum çünkü sürekli sola yatamıyordum Sağ tarafıma da dönüyordum. Hiç farketmez öyle bir zorunluluk yok nasıl rahat ediyorsan öyle hareket et dedi. Bende rahatladım. Yarın öğlenden sonra randevum 1 gibi gideceğiz canım. İnşallah sıkıntısız atlatırım güzel sonuçlar alırım inşallah 🙏

Özellikle sordum çünkü sürekli sola yatamıyordum Sağ tarafıma da dönüyordum. Hiç farketmez öyle bir zorunluluk yok nasıl rahat ediyorsan öyle hareket et dedi. Bende rahatladım. Yarın öğlenden sonra randevum 1 gibi gideceğiz canım. İnşallah sıkıntısız atlatırım güzel sonuçlar alırım inşallah 🙏
Yarın hayırlı, güzel haberlerle gelirsin inşaAllah canım 🤲🏻🥰

X