Yok ciğer filmi felan çekilmedi ne kızımda ne de bende. Bende hastanede zaten yapabilecekleri herseyi yaptılar. 1 tane antibiyotik bir tanede nebulizatore konan flixotide diye verdiler, nefes alamiyordum ilaç ciğer kanallarını genisletiyormus onun sayesinde derin nefes alabiliyorum ve nefes alınca göğsümde ağrı olmuyor. Başka da birsey kullanamıyorum zaten. Doğa'da da sabah öksürük başladığı an hemen doktoruna götürdüm. Kanda enfeksiyon 6 sınır bizde 8 çıktı. Çok cok erken getirdin çok iyi ilerlemeden durduracagiz dedi. Kıza da bir tane ventolin ve cortair nebulizatorle veriyoruz. Iburamin ve bir tane de antibiyotik verdi. Sabah yoğun kusmayi motilium verdik kesmeyince zofran yarım ampul verin dedi. Ama ne zofran nede zofer nede benzer türevi o gruba ait hiçbir ilaç ne eczanelerde nede depolarda mevcut, eczacı bizde bulamıyoruz dedi
gerçekten sinir bozucu. Birde burda yoğun bı Bulgar akımı var. Eczanede reçetesiz ne kadar ilaç satılıyorsa poşet poşet alıyorlar. Baya gerildim neyse. En azından boğazından iki lokma geçip su içebiliyor şuan. Atesi ara ara yükselip iniyor ama normal. Ben iyiysem karnimdaki de iyi o yüzden endişem pek yok, çünkü benim tek sorunum öksürük o da bebeği etkileyecek bir şey değilmiş. Kuvvetli oksurukte zorlanıyorum sadece. Bebek benden besleniyor bir şekilde ihtiyacı olan her şeyi benden alıyor ama kızımda öyle değil. İhtiyacı olanı alamayınca vücut düşüyor.. bakalım gerçekten salgın var nasıl olacak nasıl geçecek bende bilmiyorum ama öksürük çok zor.