2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar bazen öyle bir sancı giriyor ki hareket edemiyorum öyle kalıyorum yerimde taş gibi oluyor karnım, gaz sancısı sanırım bu ovalıyorum karnımı 5dk dağılıyor heralde geçiyor. Hayatımda gaz problemi de yaşamadım bu normal mi yaşamamak için ne yapmalıyım bilen var mı?

bağırsak gazı için probiyotik kullanabilirsin ama gaz olduğu kesin mi onu bi kesinleştir önce canım

Ben oda yapmayi cok severim.Oda ilerde yapin diyen cok oluyor da biz de yaptik dinlememistik kimseyi iyi ki yapmisim. Kendine ait dolap oda cok rahat guzel oluyor. Simdi o odayi gelecek olana veriyorum oğlumu da yan odaya kaydirdim
ben şuan kendi evimde oturmama rağmen oda yapmadım çünkü 2-3 sene içinde yeni yapılacak evimize taşınma ihtimalim var, taşınırken oda mahvolur diye korkuyorum zaten bebişte bi süre benle uyuyacağı için ve odayı kullanmayacağı için acele etmeyeyim dedim onun yerine ardiye alanıma elbise dolabı yaptırdım giyinme odasına çevirdim şimdilik orayı kullanıcaz bakalım

Evet çok lüks ama ikinci el hemen satılabiliyor ondan herhalde çok popüler onu satıp başka arabaya geçiyorlar bir yıl sonra. Ayrıca çok haklısın bel sorunu yaşayanlara göre hiç değil baya eğilmek gerekiyor.

Tabi tercih meselesi canım bazıları değiştirmeyi seviyor ama bence fonksiyonel bişey alıp 2-3 yıl kullanmak bana daha mantıklı geliyor. Bebekler zaten ayaklandıktan sonra arabada durmak istemiyorlar kullanım süresi de azalıyor o yüzden o paralara değer mi bilemedim.

Çok teşekkür ederim. Aslında benim çok şikayetim yoktu arada sertleşme kasılma oluyor çok sürmüyordu rutin kontrolde doktor farkketti anatomik olabilir dedi c.tesi tekrar gideceğim eğer artmışssa dikiş atılacakmış hemen ya da böyle az açıklıkla takip ediliyormuş Allah yardımcımız olsun

Evet ben de duydum bunu. Zaten bi arabaya o kadar para verilecekse her türlü pozisyona girmesi ve bütün ihtiyaçlarımı karşılaması lazım bence. Sağlık için uygun olmaması da en sıkıntılı durum zaten. Biz joie litetrax 4 dlx aldık her özelliği ihtiyaçlarımızı karşılayacak gibi görünüyor inşallah memnun kalırız bakalım.

Merhaba çok geçmiş olsun, kasılma dediğiniz kasıklara yakın bir baskı mı yoksa karın bölgesinde mi oluyordu? Benim de bazen karnım ağrı ile kasılıyor, gaz zannediyordum ama benzer bir durum mu merak ettim.

Hayırlı olsun umarım mennun kalırsınız. Ben hala hiç birşey alamıyorum artık bebek arabası uzmanı oldum araştırmaktan. Yollarımız bozuk o yüzden süspansiyonu iyi tekerleri büyük ama kendisi hafif ve mümkünse 10kiloyu geçmeyen ve kolay katlanan bir araba hayalim var ama öyle bir araba yok piyasada. Ben doğurana kadar üretilir belki bekleyeyim :)

Canim sen iyi yapmissin tasindigin yerde odasini oyle ayarlaman iyi olur. Ben dogdu dogali odasinsa uyuttum hep. Ilk aylar kucuk odadan odaya tasinan besigini kullandim.

benim de benzer şikayetim var. bebekler mi hareket ediyor yoksa bağırsaklarım ya da idrar kesesi mi sıkıştırıyor da kasılma oluyor bilmiyorum ama karnım bölgesel olarak sertleşiyor. bugün randevum var soracağım.
doktor bi ölçüm verdi mi rahim ağzı uzunluğu ile ilgili? progesteron takviyesi başladı mı ya da? fitil iğne gibi.
bende de sertleşme kasılma oluyor ama kasıklarımda değil karın bölgemde oluyor. ama yine de rahat değilim

inşallah serklaja gerek kalmaz sizin de . bi arkadaşım doğuma kadar her hafta iğne oldu , rahim ağzı uzunluğu öyle sabit kaldı sağlıklı doğum yaptı inşallah bizim de böyle olur

Geçmiş olsun, bana da yazarsanız sevinirim doktorun yorumunu, ben çok aldırış etmiyordum ama çok sık olmaya başlayınca endişelendim biraz , kontrolüme de çok var daha.

Canim sen iyi yapmissin tasindigin yerde odasini oyle ayarlaman iyi olur. Ben dogdu dogali odasinsa uyuttum hep. Ilk aylar kucuk odadan odaya tasinan besigini kullandim.
Aynen canım nasipse öyle ayarlayacağım. Doğdu doğalı odasında uyutmak büyük başarı valla helal olsun canım sen yanında mı yattın yoksa geceleri gidip geldin mi ?
ay bi de tövbe ya Rabbim koskoca kadınım nasipse anne olacağım bu zamana kadar tek başıma defalarca doktora gittim , şu gebelik kontrollerinden korktuğum kadar korkmadım hiç ya elim ayağım buz kesiyor artık
ah kuzum ben de öyleyim hele doktor o jeli sıkıp cihazı koyuyor ya karnıma ekranda görene kadar sanki 10 sene geçiyor

Canım geçmiş olsun yorumları geç okudugum için yeni haberim oldu kasılmaların mı oluyor nasılsın

Teşekkürler canım, darısı sana

Jimer’de Bilge Çetinkaya’ya gittim. Çok sakin bir kadın zaten, ben memnun kaldım. Detaylı gibi detaylıydı
Ben de Bilge hanimi dusunuyorum,hatta memnun kalirsam devam etmeyi de dusunuyorum.Basi cok kalabalik mi yani bekleme sureniz nasildi? Randevu saatiniz de mi aldilar?

Aynen canım nasipse öyle ayarlayacağım. Doğdu doğalı odasında uyutmak büyük başarı valla helal olsun canım sen yanında mı yattın yoksa geceleri gidip geldin mi ?
Canim bebek bir sure kendine gelene kadar illaki yaninda ilk haftalar uyumak lazim bir seyler oturana kadar zaten 2 saatte bir emzirmek lazim. Ben de sezeryanliydim oglumun odasinda esimle kaldik beni kaldiriyordu yataktaktan falan. Sonra ben toparlaninca duzen oturdu.Ben yatagina odasina alissin diye odadan odaya tasinan besige koysamda alip goturup asil yatagina koyuyordum. Yadirgamasin.odasin alissin diye. Gercekten de odasini yatagini cok sevdi. Ama şu da var bebegin fitrati da cok önemli. Benimle ayni olan arkadaslar oda kurdular ama hic kullanamadilar. Bebekleri durmdadi birlikte.oturma odasinda uyudular odalari oylece kaldi. Yapisik bebek cok oluyor. Ablamin oglu da oturma odasinda hep gogsunde uyudu.Benim oglumun fitratinda mi artik bilmiyorum hep odasinda yatti kalkti.

Kızlaaaaaar inanmayacaksınız ama bebeğin tekmesini hafifçe karnımda gördüm bugün. Yan yatmıştım aşağı toplanmış yine bende elimle dürttüm toplanma kızım anne çişe gitmekten yoruldu dedim sonra toplanmam geçti pozisyonu düzeldi demek ki. Sırt üstü yattım tam dalıcam çok güçlü tekmeler atmaya başladı sen misin onu diyen der gibi. Karnımı açtım o anki heyecanla bi baktım sadece bir tanesini gözle gördüm karnım hafifçe havaya kalktı ayyyyyyy anlatılmaz yaşanır ne güzel şeylermişartık başladı bizim tekmelemeler iyice

Sağolun inşallah gönlünüze göre bulursunuz siz de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…