• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar şimdi benim kız 4 aya yaklaştı, uyku konusunda bu sefer bilinçli olmak istiyorum, oğlan hep memede uyurdu ta ki kesene kadar ve bu beni çok yormuştu, bunda neler yapabilirim, aldığınız eğitim var mı memnun kaldığınız, desteksiz uyusun demiyorum katı eğitimlerden bahsetmiyorum ama benim desteğimle sürekli memede uyuyan bir bebek olmasın, huyu da abisi gibi bu da genelde memede dalıyor çünkü😑 Önerileri bekliyorum ❤️

kızlar sayfa dutluk oldu ama gören olursa diye bir sorayım, sebze yiyor mu bebişler? Nasıl yediriyorsunuz sevdiğiniz tarifler varsa bana atar mısınız? Kabaklı havuçlu mücver dışında sebze yediremiyorum.
Geçen sene bile daha güzel yiyordu sebze yemeklerini bu ara seçiyor ben de bezelye unu,kırmızı yeşil mercimek unu, nohut unu vs almıştım çorbalarına katıyorum. Bezelyeden ayrıca mücver yapıyorum mesela bu sabah ıspanak krep yaptım arasına labne sürüp bayılarak yedi 🧿

Deisa Deisa bu arada şey dicektim unutmuşum alin tarhana cok seviyor beyorganik markasının 13 sebzeli tarhanası var ondan veriyorum bol bol böyle unlarla zenginlestirip cok besleyici bir öğün oluyor deneyebilirsin 🥰

Geçen sene bile daha güzel yiyordu sebze yemeklerini bu ara seçiyor ben de bezelye unu,kırmızı yeşil mercimek unu, nohut unu vs almıştım çorbalarına katıyorum. Bezelyeden ayrıca mücver yapıyorum mesela bu sabah ıspanak krep yaptım arasına labne sürüp bayılarak yedi 🧿
Bezelye hiç yemiyor mücverini yapmak hiç aklıma gelmemiş, güzel fikir 😍 ıspanaklı börek yapıyorum onu seviyordu ama krep olarak denemedim onu da yapayım ya bazen aklıma hiç bişey gelmiyor tıkanıyorum iyi oldu bunlar 🙏🏻

Kızlar bizde de durumlar sizinki gibi tarhana çorbası forever😀😀 arada yayla çorbası tel şehriye çorbası içine tavuk suyu suyu ne varsa koyuyorum bol tereyağlıyla içiriyorum balık yiyor bu aralar dr yine de balık yağı verdi möllersin haftada iki kez onu veriyorum uyku Allah’a emanet😀 beni en çok o zorluyor asla uymuyor annem gündüz emekle uyutuyor ama gece de hep emiyor iki yaşına kadar böyle devam sonrasında bakacağız artık durumlara

Kızlar bizde de durumlar sizinki gibi tarhana çorbası forever😀😀 arada yayla çorbası tel şehriye çorbası içine tavuk suyu suyu ne varsa koyuyorum bol tereyağlıyla içiriyorum balık yiyor bu aralar dr yine de balık yağı verdi möllersin haftada iki kez onu veriyorum uyku Allah’a emanet😀 beni en çok o zorluyor asla uymuyor annem gündüz emekle uyutuyor ama gece de hep emiyor iki yaşına kadar böyle devam sonrasında bakacağız artık durumlara
Canım balık yağını benim doktor önermedi hatta erken ergenlik yapabiliyormuş dedi , bende almıştım möllers duruyor evde , ne kadar veriyorsunuz günlük

Canım balık yağını benim doktor önermedi hatta erken ergenlik yapabiliyormuş dedi , bende almıştım möllers duruyor evde , ne kadar veriyorsunuz günlük
Haftada iki bi tatlı kaşığı ama ben daha bir kere verdim aldığımdan beri çünkü bu hafta balık yedik😀
Hiç duymadım canım bir araştıralım gittiğimizde de sorarım mutlaka bende takviyelerden çok yemesiyle alma taraftarıyım bütün her şeyi

Kızlar bizimki baya dillendi bu aralar evde mini mini bir kuş konmuştuu diye gezip duruyor😀 bu aşaması da çok tatlı ya 🙃

Kızlar bizimki baya dillendi bu aralar evde mini mini bir kuş konmuştuu diye gezip duruyor😀 bu aşaması da çok tatlı ya 🙃
Şuan aynı şeyi düşünüyorum biliyor musun, bu dönemleri bana ayrı tatlı geldi mor kaleme mor diyor ben eriyorum😂birlikte resim yapmak etkinlik yapmak falan çok zevkli , bugün bir kız resmi çizmiştim diyor ki anne anne 😅

Back
X