2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Tek mi çift mi daha iyi bende bilmiyorum. Doktor ne derse kabul diyoruz. Geride embriyom olsaydı daha rahat olurdum ama bakalım bu 4. denemem ve son denemem oldu inşallah.
Ay ben de çift istiyorum ya inşallah tutunurlar bize bi yabancı videoda adam şey diyordu bir çocuk zordur iki çocuk daha kolay ikisi birbiriyle uğraşır ve seni rahat bırakırlar

Ben yurtdışındayım o yüzden burda daha farklı döllendikleri gün donduruyorlar :/ daha mı iyi kötü mü bilmiyorum. Böyle olmasının nedeni tüp bebekte uyguladıkları politika ile alakalı.

Çok sevindim senin adına, yolu yarıladın diyebiliriz

ayy canım benim saol ben de salı transfer oldum onumuzdeki salı felan test yapsam cıkar mı acaba
Normal test günün ne zaman kaçıncı gündü embriyon
Ben yurtdışındayım o yüzden burda daha farklı döllendikleri gün donduruyorlar :/ daha mı iyi kötü mü bilmiyorum. Böyle olmasının nedeni tüp bebekte uyguladıkları politika ile alakalı.
Anladım hakkınızda hayırlısı olsun

Kızlar bir şey sorcam transferimin 10. Günü bir mide bulantısı sorunu yaşıyorum. Böyle bir durum yaşayan oldu mu yoksa benimki strese bağlı psikolojik bir şey mi acaba? Test günüme 2 gün kaldı inşallah pozitiftir

İlaç kullandım 2 reglimi oldum 9 tane yumurta topladım 7 tane dondurulmuş 5 gün embriyosu var bende heyecan başladı şimdiden gerisi Rabbime kalmış siz hangi doktorda tedavi oluyorsunuz

Kızlar size bir şey danışmam lazım. Tüp bebek tedavisinde 5. Günüm bitti. Yarın kontrolüm var. Gonal ve tarlusal kullanıyorum. Ama ara ara gelen kahverengi akıntı var. Bu normal mi sizce ?
Yumurtalar fazla uyarıldığı için lekelenme normal siz kontrole gittiğinizde yinede doktorunuza söyleyin lekelenme yasadiginizi ben söylemiştim benden smear testi aldı opudayken çok şükür bişey cikmadi

Hadiiii İnşallah kanda gebelik testi ver bence daha güvenilir olur senin için Test yap bizede haber ver inşallah olmuştur Rabbim seni sevindirsin

3. gün embriosu ayın 30 u
Daha şimdi yapma sakın test 25inden sonra yap varsa bile çıkmaya bilir şimdi genelde 3.cü gün embriyosu 9 ve 10 günden sonra yapıyorlardı bildiğim aklımda kalan
Kızlar size bir şey danışmam lazım. Tüp bebek tedavisinde 5. Günüm bitti. Yarın kontrolüm var. Gonal ve tarlusal kullanıyorum. Ama ara ara gelen kahverengi akıntı var. Bu normal mi sizce ?
Merhaba bende yeni gördüm gece geç saatte yazılmış ilaçların etkisi büyük ihtimal bi çok kişi bu şekilden muzdarip

Şimdi çıktım doktordan. 13 cm 14 cm aralığında olduğunu söyledi yumurtalarımın. Salı tekrar kontrol cuma yada cumartesi toplarız dedi. Heyecanlandım ben yahu

İlaç kullandım 2 reglimi oldum 9 tane yumurta topladım 7 tane dondurulmuş 5 gün embriyosu var bende heyecan başladı şimdiden gerisi Rabbime kalmış siz hangi doktorda tedavi oluyorsunuz
Antalya tüp bebeğe gidiyorum Hande hanım doktorum... burda herkes farklı yerlerden sanırım benimde 5.ci gün dondurulmuş transfer olacak nasipse şuan sadece coraspirin ve vitamine başladim.sürekli kan verip hormon değerlerine bakılarak ona göre embriyoyu yerlestiriyorlar..daha öncekilerde hep estroferm kullanmıştım yani siz nasıl ilerleyeceksiniz tecrübelerimizi paylaşalım insaAllah

Bende şuan coraspin 100mg ve folik asit kullanıyorum pazartesi günü kontrolüm var benimde ilk deneyimim olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…