- 6 Şubat 2023
- 673
- 957
- 34
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.261
Ay ben de çift istiyorum ya inşallah tutunurlar bizeTek mi çift mi daha iyi bende bilmiyorum.Doktor ne derse kabul diyoruz. Geride embriyom olsaydı daha rahat olurdum ama bakalım bu 4. denemem ve son denemem oldu inşallah.
Onu bende izledim. doğru diyor aslındaAy ben de çift istiyorum ya inşallah tutunurlar bizebi yabancı videoda adam şey diyordu bir çocuk zordur iki çocuk daha kolay ikisi birbiriyle uğraşır ve seni rahat bırakırlar
Ben yurtdışındayım o yüzden burda daha farklı döllendikleri gün donduruyorlar :/ daha mı iyi kötü mü bilmiyorum. Böyle olmasının nedeni tüp bebekte uyguladıkları politika ile alakalı.Kaçıncı günde donduruldu nerde tedavi görüyorsunuz bu konuda sanırım hepimiz sabırsızız Rabbim bunu önümüze mükafat olarak çıkarsın inşallahsabretmek dayanmak yolun yarısı evet ben 1.ci adeti oldum 2yi bekliyorum oda Kasım başında inşallah bende o zaman başlayacağım transfer hazırlıklarına
Sanırım bu gidişle 2 benimde kafamda çok yer edecek
Çok sevindim senin adına, yolu yarıladın diyebilirizHoşgeldin tedavinde hayırlı olsunbende opu sonrası 5 gün erken adet oldum çok ağrım olmadı ikinci adetimi Çarşamba günü oldum resmen öldüm yani dedim bende kist falan vardir çok şükür bişey çıkmadı doktorda opu sonrası olabiliyormuş regli ağrısı dedi
Normal test günün ne zaman kaçıncı gündü embriyonayy canım benim saol ben de salı transfer oldum onumuzdeki salı felan test yapsam cıkar mı acaba
Anladım hakkınızda hayırlısı olsunBen yurtdışındayım o yüzden burda daha farklı döllendikleri gün donduruyorlar :/ daha mı iyi kötü mü bilmiyorum. Böyle olmasının nedeni tüp bebekte uyguladıkları politika ile alakalı.
3. gün embriosu ayın 30 uNormal test günün ne zaman kaçıncı gündü embriyon
Anladım hakkınızda hayırlısı olsun
inşallah bebiştendirKızlar bir şey sorcam transferimin 10. Günü bir mide bulantısı sorunu yaşıyorum. Böyle bir durum yaşayan oldu mu yoksa benimki strese bağlı psikolojik bir şey mi acaba? Test günüme 2 gün kaldı inşallah pozitiftir
KızlaaaaaaaaaaarrrrrKızlar size bir şey danışmam lazım. Tüp bebek tedavisinde 5. Günüm bitti. Yarın kontrolüm var. Gonal ve tarlusal kullanıyorum. Ama ara ara gelen kahverengi akıntı var. Bu normal mi sizce ?
İlaç kullandım 2 reglimi oldum 9 tane yumurta topladım 7 tane dondurulmuş 5 gün embriyosu var bende heyecan başladı şimdiden gerisi Rabbime kalmış siz hangi doktorda tedavi oluyorsunuzAmin canımbende 33 yaşındayım 3.denememiz ilkinde tabi farklı bir heyecan oluyor ama ara vermiştik bir süre şimdi yine ilk gibi farklı bir doktorla kalbim daha rahat ilerliyorum çok şükür süreçlerimiz aynı gibi bende transfer bekliyorum pazartesi kontrolüm var..ilaçlimi yoksa doğal yolla mi transfer olacaksın
Yumurtalar fazla uyarıldığı için lekelenme normal siz kontrole gittiğinizde yinede doktorunuza söyleyin lekelenme yasadiginizi ben söylemiştim benden smear testi aldı opudayken çok şükür bişey cikmadiKızlar size bir şey danışmam lazım. Tüp bebek tedavisinde 5. Günüm bitti. Yarın kontrolüm var. Gonal ve tarlusal kullanıyorum. Ama ara ara gelen kahverengi akıntı var. Bu normal mi sizce ?
Hemen hemen işte bakalım çok şükür rahim içinde herhangi Bir sorun yok gerisi Rabbime kalmışÇok sevindim senin adına, yolu yarıladın diyebiliriz
Hadiiii İnşallah kanda gebelik testi ver bence daha güvenilir olur senin içinKızlar bir şey sorcam transferimin 10. Günü bir mide bulantısı sorunu yaşıyorum. Böyle bir durum yaşayan oldu mu yoksa benimki strese bağlı psikolojik bir şey mi acaba? Test günüme 2 gün kaldı inşallah pozitiftir
yeni gördüm canım bence normaldir ilaçlardanKızlaaaaaaaaaaarrrrr
Daha şimdi yapma sakın test 25inden sonra yap varsa bile çıkmaya bilir şimdi genelde 3.cü gün embriyosu 9 ve 10 günden sonra yapıyorlardı bildiğim aklımda kalan3. gün embriosu ayın 30 u
Merhaba bende yeni gördüm gece geç saatte yazılmış ilaçların etkisi büyük ihtimal bi çok kişi bu şekilden muzdaripKızlar size bir şey danışmam lazım. Tüp bebek tedavisinde 5. Günüm bitti. Yarın kontrolüm var. Gonal ve tarlusal kullanıyorum. Ama ara ara gelen kahverengi akıntı var. Bu normal mi sizce ?
Şimdi çıktım doktordan. 13 cm 14 cm aralığında olduğunu söyledi yumurtalarımın. Salı tekrar kontrol cuma yada cumartesi toplarız dedi. Heyecanlandım ben yahuDaha şimdi yapma sakın test 25inden sonra yap varsa bile çıkmaya bilir şimdi genelde 3.cü gün embriyosu 9 ve 10 günden sonra yapıyorlardı bildiğim aklımda kalan
Merhaba bende yeni gördüm gece geç saatte yazılmış ilaçların etkisi büyük ihtimal bi çok kişi bu şekilden muzdarip
Antalya tüp bebeğe gidiyorum Hande hanım doktorum... burda herkes farklı yerlerden sanırımİlaç kullandım 2 reglimi oldum 9 tane yumurta topladım 7 tane dondurulmuş 5 gün embriyosu var bende heyecan başladı şimdiden gerisi Rabbime kalmış siz hangi doktorda tedavi oluyorsunuz
Çok iyi hadi bakalım takipteyizŞimdi çıktım doktordan. 13 cm 14 cm aralığında olduğunu söyledi yumurtalarımın. Salı tekrar kontrol cuma yada cumartesi toplarız dedi. Heyecanlandım ben yahu
Bende şuan coraspin 100mg ve folik asit kullanıyorum pazartesi günü kontrolüm var benimde ilk deneyimim olucakAntalya tüp bebeğe gidiyorum Hande hanım doktorum... burda herkes farklı yerlerden sanırımbenimde 5.ci gün dondurulmuş transfer olacak nasipse şuan sadece coraspirin ve vitamine başladim.sürekli kan verip hormon değerlerine bakılarak ona göre embriyoyu yerlestiriyorlar..daha öncekilerde hep estroferm kullanmıştım yani siz nasıl ilerleyeceksiniz tecrübelerimizi paylaşalım insaAllah