Henüz transferim tam günü belli değil ama tahminen 16 yada 18 Gün olacak benimdeTransfer reglinin kaçıncı günü oldu kızlar tam olarak? 19. Gün olarak çıkıyor bende verilen tarihler ama regl döngüm 28 günde bir. Doğru mu hesaplıyorum?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Henüz transferim tam günü belli değil ama tahminen 16 yada 18 Gün olacak benimdeTransfer reglinin kaçıncı günü oldu kızlar tam olarak? 19. Gün olarak çıkıyor bende verilen tarihler ama regl döngüm 28 günde bir. Doğru mu hesaplıyorum?
Verdi canım perşembeden beri her sabah vuruyorum yarın sonEvet ya hiç istemiyorum o yüzden bilmek. Peki doktor sana çatlamamsı için verdi mi iğne? Belki opu günlerimiz aynı güne denk gelir
Hangi iğne canımYa ben şimdi iğnemi oldum ama sanırım bir yerde bi hata oldu ve 75ml eksik basmış oldum. Sorun olur mu ki acaba
Aynı gün olmuşuzzzz hakkımızda hayırlısı olsun inşallahKızlar opu oldum eve geldim 14 yumurta toplanmış yarın arayacaklar
Gonal f. Doktorun yanına gittiim şimdi. Dibinde kalmış biraz daha onu yaptı. Sorun yok dedi gönderdiHangi iğne canım
Ya biz şimdiden bu stresle napcaz hiç bilmiyorumKızlar aranızda menopur kullanan var mı ben 1200lük kullandım günlük 150 doz 8 gün boyunca ama şişenin sonunda kaldı kalınca ben de stres yaptım eksik mi yaptım diye ama çok dikkatli de yaptım böyle bir durum yaşayan var mı
Ben menopur kullanmadim ama kullandiklarimla ayni mantiktadir diye dusunuyorum. Bazen ben de siseden kalin igneyle cekerken siringadaki havayi tam ayarlayamadigimdan dolayi bazen azicik dibinde kaliyordu. 1-2 kere siringadakini geri salip yeniden cekmeye calistim ama olmayinca olmadi az karisim kalan gunler oldu dibinde. Ben bunun cok kritik oldugunu dusunmuyorum, bu tip seyler gozonunde bulunduruluyordur gunluk hayatimizda bununla tecrubemiz yok cunku. Yine de icinize sinsin isterseniz doktorunuza veya hemsirenize sorun.Kızlar aranızda menopur kullanan var mı ben 1200lük kullandım günlük 150 doz 8 gün boyunca ama şişenin sonunda kaldı kalınca ben de stres yaptım eksik mi yaptım diye ama çok dikkatli de yaptım böyle bir durum yaşayan var mı
Yok canım kafaya takmakla stresle alakalı bir durum değil önemli dozlar ya o yüzden söylüyorumSon 2 iğnem zaten. Doktorda gelişimlerin çok iyi olduğunu söyledi. O yüzden çok kafaya da takmıyorum. Zaten çarşamba kontrolüm var. Ki doktor çatlamasın diye iğnede yazdı. Strese sokmak istemiyorum kendimi.
Gittim doktora iğnede az bişey kalmış onu da yaptı doktor sorun yok dedi ama bakalım. Çarşamba belli olurYok canım kafaya takmakla stresle alakalı bir durum değil önemli dozlar ya o yüzden söylüyorum
Forumda bu başlıklarla açılmış çok konu var baya bir bilgi paylaşımı yapan var okursanız yararı olur diye düşünüyorumSpeem.azligi ve verikosel.olup tüp bebek yapan var mı
İyi bakalım hadi hayırlısıGittim doktora iğnede az bişey kalmış onu da yaptı doktor sorun yok dedi ama bakalım. Çarşamba belli olur
Ay sorma ya her adımı stresYa biz şimdiden bu stresle napcaz hiç bilmiyorum
Doktora sorma şansın varsa sor istersen. Ama ben bu ay regl olduğumda içmiştim ağrı kesici.Kızlar ben regl oldum reglim aşırı ağrılı geçiyor Dr hiç ilaç kullanma dedi ağrı kesici alsam bişey olur mu acaba
Sabah gideceğim tedavi başlayacak sabaha kadar dişimi sıkmaya çalışayımDoktora sorma şansın varsa sor istersen. Ama ben bu ay regl olduğumda içmiştim ağrı kesici.
Ya işte öyle bir süreç ki hiçbir şeyi riske atmak istemiyoruz. Sonu güzel olsunSabah gideceğim tedavi başlayacak sabaha kadar dişimi sıkmaya çalışayım