KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Merhaba kızlar tüp bebekte kanda pozitif gördükten ne kadar zaman sonra kalp atışını dinleyebiliriz acaba bilgisi olan var mı

Kızlar aranızda menopur kullanan var mı ben 1200lük kullandım günlük 150 doz 8 gün boyunca ama şişenin sonunda kaldı kalınca ben de stres yaptım eksik mi yaptım diye ama çok dikkatli de yaptım böyle bir durum yaşayan var mı

Kızlar aranızda menopur kullanan var mı ben 1200lük kullandım günlük 150 doz 8 gün boyunca ama şişenin sonunda kaldı kalınca ben de stres yaptım eksik mi yaptım diye ama çok dikkatli de yaptım böyle bir durum yaşayan var mı
Ya biz şimdiden bu stresle napcaz hiç bilmiyorum 😭

Ben menopur kullanmadim ama kullandiklarimla ayni mantiktadir diye dusunuyorum. Bazen ben de siseden kalin igneyle cekerken siringadaki havayi tam ayarlayamadigimdan dolayi bazen azicik dibinde kaliyordu. 1-2 kere siringadakini geri salip yeniden cekmeye calistim ama olmayinca olmadi az karisim kalan gunler oldu dibinde. Ben bunun cok kritik oldugunu dusunmuyorum, bu tip seyler gozonunde bulunduruluyordur gunluk hayatimizda bununla tecrubemiz yok cunku. Yine de icinize sinsin isterseniz doktorunuza veya hemsirenize sorun.

Son 2 iğnem zaten. Doktorda gelişimlerin çok iyi olduğunu söyledi. O yüzden çok kafaya da takmıyorum. Zaten çarşamba kontrolüm var. Ki doktor çatlamasın diye iğnede yazdı. Strese sokmak istemiyorum kendimi.
Yok canım kafaya takmakla stresle alakalı bir durum değil önemli dozlar ya o yüzden söylüyorum

Kızlar ben regl oldum reglim aşırı ağrılı geçiyor Dr hiç ilaç kullanma dedi ağrı kesici alsam bişey olur mu acaba😤

X