KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Canım boyutlarını söylüyor mu doktorun benim de son kontrolüm yarın opu günüm belli olucak 🙏🏻
Yok canım söylemiyor ama benim gördüm 13 mm di bir tanesi. Doktorum çok bilgi vermeyi sevmiyor. Sadece sürecin iyi ilerlediğini söyledi. Açıkçası bende çok detay bilmek istemiyorum çünkü ne kadar bilirsem o kadar araştırıyorum 😂

kızlar 11 kasımda transfer oldum 11.gün beta değerim 173 ,13.gün 667 ,genetik hastalığım olduğu için tüp bebek bir kızım var normal yolla olan ,hiçbir sorun yok aslında ben genetik araştırmalı tüp bebek yaptım yorumları falan okuduğumda insanlar dış gebelikten korkuyorlar sizce nasıl değerlerim
Değeriniz ne guzel artmış , korkmayın, zaten birkac gune bu degerlerle kese de gorunur o supheniz tamamen gider inşallah

Yok canım söylemiyor ama benim gördüm 13 mm di bir tanesi. Doktorum çok bilgi vermeyi sevmiyor. Sadece sürecin iyi ilerlediğini söyledi. Açıkçası bende çok detay bilmek istemiyorum çünkü ne kadar bilirsem o kadar araştırıyorum 😂
En güzeli biliyor musun bana söyledi benim de 2. Kontrolümde en büyüğü 13tü doktor tek tek söyledi daha çok strese girdim 🙏🏻😁

En güzeli biliyor musun bana söyledi benim de 2. Kontrolümde en büyüğü 13tü doktor tek tek söyledi daha çok strese girdim 🙏🏻😁
Evet ya hiç istemiyorum o yüzden bilmek. Peki doktor sana çatlamamsı için verdi mi iğne? Belki opu günlerimiz aynı güne denk gelir 🥰

Biraz var ben artık alıştım o yüzden olsa da pek umursamıyorum ☺️ sadece uyanamamışım korkmuşlar zor uyanmışım
Maşallah canım kaç yaşındaydın yumurta sayısını arttırmak için yaptığın birşey var mıydı benim amh düşük nasıl artırırım onun için soruyorum

X