- 15 Ekim 2023
- 890
- 1.747
- 25
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.281
Bende duydum canım ve bende kullanacağım regli olduktan sonraKızlar rahim kalınlaşması için nar suyu içenler varmış siz böyle bişey yaptinizmi ne kadar doğru bilemedim
Hangi Aralık'ta içiliyor kuzum. Relgden yumurtlayana kadar mı?Bende duydum canım ve bende kullanacağım regli olduktan sonra
Pokişimmmm eğer ki rahim kalınlığın iyiyseBende duydum canım ve bende kullanacağım regli olduktan sonra
insaAllah ilk ve son deneyiminiz olur bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınızBende şuan coraspin 100mg ve folik asit kullanıyorum pazartesi günü kontrolüm var benimde ilk deneyimim oluc
Pazartesi günü randevum var bakalım ona göre kullanmayı düşünüyorumBende duydum canım ve bende kullanacağım regli olduktan sonra
Amin inşallahinsaAllah ilk ve son deneyiminiz olur bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınızbende pazartesi tekrar gidicem bakalım sürecimiz nasıl ilerleyecek
Ayyy çok sevimdim canım bol bol dinlenKızlar selammm ben çocukları aldım geldim eve Allahın izniyleeee şimdi dinlenme modundayıııımm inşallah ikiside sağlıkla tutunurlar bana
Herkese merhaba ben de 16 ekimde Opu oldum. Pkos vardı bende 22 adet yumurta toplandı. 7 tanesi 5. Güne gelebildi. Kasım ayında 2 embriyo transferi yapılacak beni de listeye ekler misinizBismillahirrahmanirrahim
Hadi gelin hep sohbet hem muhabbet hemde süreçlerimizi takip edelim birbirimize destek olalım
Anne adayı Yaş Deneme Embriyo gün Transfer tarih Sonuç
Iron Butterfly 27 3.cü deneme 5.ci gün Kasım @merry06 26 1.ci deneme 5.ci gün Kasım @Xiangwei @niles85 @minikbirevhanimi 1sevgi1 24 1.ci deneme tomrisn 24 3.cü gün çift emriyo 17 Ekim @Ruyaaam123 30 1.ci deneme 3.cü gün @Roseee3535 32 @pinar7834
hus3545 32 Çift embriyo 21 Ekim @minikooommm @yengec1107 @cnsu93 30 1.ci deneme E esrysn 33 3.cü deneme
ben yapmadım ama benim eski doktorum hep nar ye derdi arastırdım oyle bi etkisi oldugu yazıyor ama ben hiç kullanmadımKızlar rahim kalınlaşması için nar suyu içenler varmış siz böyle bişey yaptinizmi ne kadar doğru bilemedim
Aynı sayıda dondurulmuş embriyolarımız varİlaç kullandım 2 reglimi oldum 9 tane yumurta topladım 7 tane dondurulmuş 5 gün embriyosu var bende heyecan başladı şimdiden gerisi Rabbime kalmış siz hangi doktorda tedavi oluyorsunuz
Tedavin hayırlı olsun canımHerkese merhaba ben de 16 ekimde Opu oldum. Pkos vardı bende 22 adet yumurta toplandı. 7 tanesi 5. Güne gelebildi. Kasım ayında 2 embriyo transferi yapılacak beni de listeye ekler misiniz
Nette gördüm bende bilmiyorum bakım konrtolde bişey çıkmazsa içmem bende bu arada sen napiyosun nasıl geçiyorben yapmadım ama benim eski doktorum hep nar ye derdi arastırdım oyle bi etkisi oldugu yazıyor ama ben hiç kullanmadım
4 Eylül'de opu oldum ben bana sadece embriyolug çok iyi kalitede dedi o kadar sınıflandırması abc diye rahim dinlendirmedeydim 2 adetimi Çarşamba günü oldum ilac kullanıyorum pazartesi günü kontrolüm varAynı sayıda dondurulmuş embriyolarımız varopu sonrası rahim dinlendirme yapıldı mı bir de 5. gün sınıflandırmayla yumurta kalitesi bilgisi verildi mi size ?
iyiyim ben de normal her şeye devam ediyorum agır haraeket dışında hee şeyi yapıyorum. sadece kasıgımda hafıf sancı sürekli var. ama asla rahatsız edici degil cok hafif inşallah belirtidirNette gördüm bende bilmiyorum bakım konrtolde bişey çıkmazsa içmem bende bu arada sen napiyosun nasıl geçiyor
İnşallah inşallah belirtidir canım benim kendine bol bol dua et Rabbim yüzünü güldürecek inşallahiyiyim ben de normal her şeye devam ediyorum agır haraeket dışında hee şeyi yapıyorum. sadece kasıgımda hafıf sancı sürekli var. ama asla rahatsız edici degil cok hafif inşallah belirtidir
inşallah canım evrene güzel enerji gonderelimİnşallah inşallah belirtidir canım benim kendine bol bol dua et Rabbim yüzünü güldürecek inşallah
Teşekkür ederim canım her şey gönlünüzce olur umarımTedavin hayırlı olsun canımhangi hastanede tedavi oluyorsun
Hadi hayırlısı extrem bi durum olmadığı sürece max 40 gün dinlendiriyorlar diye biliyorum benim de çok iyi kalite dedi sınıflandırmaya sordum sağlıklıyım diye 5aa diyince içim rahatladı4 Eylül'de opu oldum ben bana sadece embriyolug çok iyi kalitede dedi o kadar sınıflandırması abc diye rahim dinlendirmedeydim 2 adetimi Çarşamba günü oldum ilac kullanıyorum pazartesi günü kontrolüm var