- 2 Ekim 2022
- 126
- 140
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.301
Ayneninşallah canım evrene güzel enerji gonderelim
Doktorumda yumurtalarin kaliteli dedi bilmiyorum artık bakalım ne olacak nasıl olacakHadi hayırlısı extrem bi durum olmadığı sürece max 40 gün dinlendiriyorlar diye biliyorum benim de çok iyi kalite dedi sınıflandırmaya sordum sağlıklıyım diye 5aa diyince içim rahatladı
İstanbul'dami hangi hekimTeşekkür ederim canım her şey gönlünüzce olur umarımMemorialde tedaviye başladım
Haklısınız bende ilaçlara güveniyorum inşallah sorunsuz şekilde olurlar.Arkadaşlar verilen kullanılan ilaçlar zaten vücudu, rahimi hazırlayan ilaçlar. Nar suyu evet rahim kalınlaştırma etkisi var ama bu bir tedavi süreci ve bu yüzden ciddi ilaçlar kullanılıyor. Şahsen bu süreçte nasil ki ilaç dışında doğal yumurta büyütücü bir şey yapılmıyorsa rahim hazırlık sürecinde de ekstra bir şey yapılmamalı. Bazen iyi bildiğimiz şeyler ters tepebiliyor. Doktora danışılmadan bir şey yapılmamalı bence benim görüşüm bu yönde.
Tam bilmiyorum canım duymuştum sadece netten bakacağım bendeHangi Aralık'ta içiliyor kuzum. Relgden yumurtlayana kadar mı?
Dr a sormadan içmem zaten gülüm o ne derse o sadece erken regli olmak istiyorum ona da ne yapmalıyım bilmiyorumPokişimmmm eğer ki rahim kalınlığın iyiyse
(Muhtemelen takibe çağırılacaksın )içme çünkü ilaç da kullanacaksın bu sefer daha fazla kalınlaşırsa transfer iptal oluyor bilgin olsun bebeğim
Bende aynı şekilde önce doktor önerisiPazartesi günü randevum var bakalım ona göre kullanmayı düşünüyorum
Yaaaa çok sevindim hayırlı olsun inşallah sana sımsıkı tutunsun embriyonKızlar selammm ben çocukları aldım geldim eve Allahın izniyleeee şimdi dinlenme modundayıııımm inşallah ikiside sağlıkla tutunurlar bana
Merhaba hoşgeldinizHerkese merhaba ben de 16 ekimde Opu oldum. Pkos vardı bende 22 adet yumurta toplandı. 7 tanesi 5. Güne gelebildi. Kasım ayında 2 embriyo transferi yapılacak beni de listeye ekler misiniz
Doktor önerisi önemli söylerim yada doktor söylerse kullarınım ben daha öncekilerde 9 10 oldu tamam demişlerdi sanırım bana rahim için inşallah sorunsuz bir transfer süreci yaşarım yaşarızArkadaşlar verilen kullanılan ilaçlar zaten vücudu, rahimi hazırlayan ilaçlar. Nar suyu evet rahim kalınlaştırma etkisi var ama bu bir tedavi süreci ve bu yüzden ciddi ilaçlar kullanılıyor. Şahsen bu süreçte nasil ki ilaç dışında doğal yumurta büyütücü bir şey yapılmıyorsa rahim hazırlık sürecinde de ekstra bir şey yapılmamalı. Bazen iyi bildiğimiz şeyler ters tepebiliyor. Doktora danışılmadan bir şey yapılmamalı bence benim görüşüm bu yönde.
Tam bilmiyorum canım duymuştum sadece netten bakacağım bende
Dr a sormadan içmem zaten gülüm o ne derse o sadece erken regli olmak istiyorum ona da ne yapmalıyım bilmiyorum
Bende aynı şekilde önce doktor önerisi
Yaaaa çok sevindim hayırlı olsun inşallah sana sımsıkı tutunsun embriyon
Merhaba hoşgeldinizeklerim tabiki yaş deneme de yazarmısın tam olsun tablo eksik olan kızlar sizde yazın boş kalmasın tablo
Doktor önerisi önemli söylerim yada doktor söylerse kullarınım ben daha öncekilerde 9 10 oldu tamam demişlerdi sanırım bana rahim için inşallah sorunsuz bir transfer süreci yaşarım yaşarız
Ay hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsinTam bilmiyorum canım duymuştum sadece netten bakacağım bende
Dr a sormadan içmem zaten gülüm o ne derse o sadece erken regli olmak istiyorum ona da ne yapmalıyım bilmiyorum
Bende aynı şekilde önce doktor önerisi
Yaaaa çok sevindim hayırlı olsun inşallah sana sımsıkı tutunsun embriyon
Merhaba hoşgeldinizeklerim tabiki yaş deneme de yazarmısın tam olsun tablo eksik olan kızlar sizde yazın boş kalmasın tablo
Doktor önerisi önemli söylerim yada doktor söylerse kullarınım ben daha öncekilerde 9 10 oldu tamam demişlerdi sanırım bana rahim için inşallah sorunsuz bir transfer süreci yaşarım yaşarız
İnşallah canım hepimiz güzel haberlerle gelip güzel şeyler konuşalımAy hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
İlk deneme, yaş 28, 2 embriyo
Kuzum bunun için bitkiler ve ilaçlar var ama transfer öncesi çok tehlikeli asla önermemBende sizlere birşey soracağım canımlar
Ben şimdi erken regli olmak istiyorum normal günüm 6 Kasım ama ben 3 4 Kasım da olup sürece başlamak istiyorum hastane durumların biraz karışık ne yapsam erken regli olurum ilaç yada ilça dışında düşünüp daha çok strese giriyorum istemsiz bir şekilde
Benim Emre tahaoglu İstanbul’daİstanbul'dami hangi hekim
Şu regli olma masajı var onun bir sakıncası olur mu acabaKuzum bunun için bitkiler ve ilaçlar var ama transfer öncesi çok tehlikeli asla önermem
Onu bende duydum o mantıklı doğal bir şey galiba bi bakılabilir. Bu arada benim ilk transfer tabloda 2 yazılmışŞu regli olma masajı var onun bir sakıncası olur mu acaba
Ebru Ceylan’ın adet söktürücü masajı var bir bak ona çiçeğimmmmBende sizlere birşey soracağım canımlar
Ben şimdi erken regli olmak istiyorum normal günüm 6 Kasım ama ben 3 4 Kasım da olup sürece başlamak istiyorum hastane durumların biraz karışık ne yapsam erken regli olurum ilaç yada ilça dışında düşünüp daha çok strese giriyorum istemsiz bir şekilde
Ahhh benOnu bende duydum o mantıklı doğal bir şey galiba bi bakılabilir. Bu arada benim ilk transfer tabloda 2 yazılmış
Adını getiremedim kadınınEbru Ceylan’ın adet söktürücü masajı var bir bak ona çiçeğimmmm
Canım belki birkaç gün bu şekilde o alınabilir adet olmak için civanpercemi çayı adet söktürücü ve rahatlatıcı olarak tavsiye ediliyor hatta sıcak duş bile işe yarayabilir ama benim naçizane fikrim doğal yolla ne zaman olman gerekiyorsa bırak o zaman gelsin tabi bunu stres vs yapıyorsan bunlarda etkileyecektir Rabbim en güzel zamanda başlamayı nasip etsin kolaylaştırsin insaAllahBende sizlere birşey soracağım canımlar
Gebelik şüphen asla yoksa pokişimmm öneriliyorAhhh ben
Adını getiremedim kadınınetkisi olurmu sence tinim yaaa düşünmekten alamıyorum kendimi
Aslında kafam çok karışık durum gibiCanım belki birkaç gün bu şekilde o alınabilir adet olmak için civanpercemi çayı adet söktürücü ve rahatlatıcı olarak tavsiye ediliyor hatta sıcak duş bile işe yarayabilir ama benim naçizane fikrim doğal yolla ne zaman olman gerekiyorsa bırak o zaman gelsin tabi bunu stres vs yapıyorsan bunlarda etkileyecektir Rabbim en güzel zamanda başlamayı nasip etsin kolaylaştırsin insaAllah
Aaaa o zaman 1 hafta öncesinden yapmaya başlasam olur gibi inşallahGebelik şüphen asla yoksa pokişimmm öneriliyor
Ben olmadığım zamanlarda uyguladım oldu çiçeğim
Olur bebeğim inşAllah vaktinden önce olursunAziz o zaman 1 hafta öncesinden yapmaya başlasam olur gibi inşallah