2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Arkadaşlar verilen kullanılan ilaçlar zaten vücudu, rahimi hazırlayan ilaçlar. Nar suyu evet rahim kalınlaştırma etkisi var ama bu bir tedavi süreci ve bu yüzden ciddi ilaçlar kullanılıyor. Şahsen bu süreçte nasil ki ilaç dışında doğal yumurta büyütücü bir şey yapılmıyorsa rahim hazırlık sürecinde de ekstra bir şey yapılmamalı. Bazen iyi bildiğimiz şeyler ters tepebiliyor. Doktora danışılmadan bir şey yapılmamalı bence benim görüşüm bu yönde.

Hadi hayırlısı extrem bi durum olmadığı sürece max 40 gün dinlendiriyorlar diye biliyorum benim de çok iyi kalite dedi sınıflandırmaya sordum sağlıklıyım diye 5aa diyince içim rahatladı
Doktorumda yumurtalarin kaliteli dedi bilmiyorum artık bakalım ne olacak nasıl olacak

Haklısınız bende ilaçlara güveniyorum inşallah sorunsuz şekilde olurlar.

Hangi Aralık'ta içiliyor kuzum. Relgden yumurtlayana kadar mı?
Tam bilmiyorum canım duymuştum sadece netten bakacağım bende
Pokişimmmm eğer ki rahim kalınlığın iyiyse
(Muhtemelen takibe çağırılacaksın )içme çünkü ilaç da kullanacaksın bu sefer daha fazla kalınlaşırsa transfer iptal oluyor bilgin olsun bebeğim
Dr a sormadan içmem zaten gülüm o ne derse o sadece erken regli olmak istiyorum ona da ne yapmalıyım bilmiyorum
Pazartesi günü randevum var bakalım ona göre kullanmayı düşünüyorum
Bende aynı şekilde önce doktor önerisi
Kızlar selammm ben çocukları aldım geldim eve Allahın izniyleeee şimdi dinlenme modundayıııımm inşallah ikiside sağlıkla tutunurlar bana
Yaaaa çok sevindim hayırlı olsun inşallah sana sımsıkı tutunsun embriyon
Herkese merhaba ben de 16 ekimde Opu oldum. Pkos vardı bende 22 adet yumurta toplandı. 7 tanesi 5. Güne gelebildi. Kasım ayında 2 embriyo transferi yapılacak beni de listeye ekler misiniz
Merhaba hoşgeldiniz eklerim tabiki yaş deneme de yazarmısın tam olsun tablo eksik olan kızlar sizde yazın boş kalmasın tablo
Doktor önerisi önemli söylerim yada doktor söylerse kullarınım ben daha öncekilerde 9 10 oldu tamam demişlerdi sanırım bana rahim için inşallah sorunsuz bir transfer süreci yaşarım yaşarız

Bende sizlere birşey soracağım canımlar
Ben şimdi erken regli olmak istiyorum normal günüm 6 Kasım ama ben 3 4 Kasım da olup sürece başlamak istiyorum hastane durumların biraz karışık ne yapsam erken regli olurum ilaç yada ilça dışında düşünüp daha çok strese giriyorum istemsiz bir şekilde

Ay hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin

İlk deneme, yaş 28, 2 embriyo

Kuzum bunun için bitkiler ve ilaçlar var ama transfer öncesi çok tehlikeli asla önermem

Ebru Ceylan’ın adet söktürücü masajı var bir bak ona çiçeğimmmm

Canım belki birkaç gün bu şekilde o alınabilir adet olmak için civanpercemi çayı adet söktürücü ve rahatlatıcı olarak tavsiye ediliyor hatta sıcak duş bile işe yarayabilir ama benim naçizane fikrim doğal yolla ne zaman olman gerekiyorsa bırak o zaman gelsin tabi bunu stres vs yapıyorsan bunlarda etkileyecektir Rabbim en güzel zamanda başlamayı nasip etsin kolaylaştırsin insaAllah

Aslında kafam çok karışık durum gibi biraz ücret konusunda sıkıntı yaşayacağım regli ile ilgili tüp bebek raporum bitiyor Kasım 20 de eğer o zamana kadar işlemim olursa sorun yok ama 20sini geçerse para talep ediyorlar benden o yüzden düşüncem beynimi kemirir gibi regli konusunu o yüzden sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…