2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Biraz yaşa göre de iki embriyo koyabiliyorlar iki embriyo da tutma ihtimali biraz daha yükseliyormuş normalde 35 yaş altı konmamasina rağmen bana hep iki embriyo transfer edildi henüz pozitif görmedik nasibinde yoksa tek veya iki fark etmiyor şimdi tekrar iki embriyo istermisin dedi doktor kabul ettim bakalım insaAllah bu sefer olur hepimiz güzel haberler alırız
Ay hadi İnşallah 🤲🤲 benim yaşım 24 amh düşüklüğü ve tiroid hastasıyım bakalım benimde ilk denemem biraz heycanliyim bende 😄😄

Tek mi çift mi daha iyi bende bilmiyorum. 🌺Doktor ne derse kabul diyoruz. Geride embriyom olsaydı daha rahat olurdum ama bakalım bu 4. denemem ve son denemem oldu inşallah.🤲
İçini ferah tut Rabbim güzellikler yaşatsın 🥳
Pazartesi adet olurum diye düşünüyorum bakalım o zaman baslicaz hazırlığa.
Aaaa o zaman sende Ekim'de transfer olursun desene 🤭🤭🤭 suyu ayyy Ekim bende gitti ama ben gidemiyorum galiba 🤗🤗

Allah razı olsun kızlarrrr :) çok heyecanlıyım. ben 29 yaşındayım doktorum istersen iki tane yumurta koyalım dedi ben ikiz gebelikten biraz korkuyorum yani yapabilir miyim bilmiyorum eşimde aslında garanti olsun diye hani biri tutar bi,ri tutmaz diye iki tane koyalım diyor. bende öyle düşünüyorum ama ya ikiside tutarsa ikiz gebelik bilmiyorum arkadaşlar. anne olmayı evet çok istiyorum ama ikiz bebek bakalbilir miyim bilmiyorum... siz benim yerimde olsanız ne ya

Ay hadi İnşallah 🤲🤲 benim yaşım 24 amh düşüklüğü ve tiroid hastasıyım bakalım benimde ilk denemem biraz heycanliyim bende 😄😄
Amin canım🤲 bende 33 yaşındayım 3.denememiz ilkinde tabi farklı bir heyecan oluyor ama ara vermiştik bir süre şimdi yine ilk gibi farklı bir doktorla kalbim daha rahat ilerliyorum çok şükür 🥰 süreçlerimiz aynı gibi bende transfer bekliyorum pazartesi kontrolüm var..ilaçlimi yoksa doğal yolla mi transfer olacaksın

İnşallah güzel günlerin habercisidir çiçeğim seninle birlikte şen olsun buralar 💕 ben sabırsızlıkla evde test yapmanı bekliyor gibiyim 🥰🥰🥰

Rica ederim amin amin ne süreçtesiniz siz de sohbetimize katılın 🙃
ayy canım benim saol ben de salı transfer oldum onumuzdeki salı felan test yapsam cıkar mı acaba

X