- 15 Ekim 2023
- 890
- 1.747
- 25
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #1.241
Ayyy inşallah belirtidir canım benim yakızlar benim kasıklarımda batma hissi var bugun 4. günüm transferin acaba belirti mi yoksa işlemlere baglı bir şey mi bilemedim neye baglayacagımı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy inşallah belirtidir canım benim yakızlar benim kasıklarımda batma hissi var bugun 4. günüm transferin acaba belirti mi yoksa işlemlere baglı bir şey mi bilemedim neye baglayacagımı
Ay hadi İnşallah benim yaşım 24 amh düşüklüğü ve tiroid hastasıyım bakalım benimde ilk denemem biraz heycanliyim bendeBiraz yaşa göre de iki embriyo koyabiliyorlar iki embriyo da tutma ihtimali biraz daha yükseliyormuş normalde 35 yaş altı konmamasina rağmen bana hep iki embriyo transfer edildi henüz pozitif görmedik nasibinde yoksa tek veya iki fark etmiyor şimdi tekrar iki embriyo istermisin dedi doktor kabul ettim bakalım insaAllah bu sefer olur hepimiz güzel haberler alırız
Herşey nasip tabikide canım benim sen ne zaman transfer olucaksin canimBenim dondurulmuş 2 tane embriyom var. Doktorum ikisinide koymak istiyor. Bende çoğul gebelik olur diye korkuyorum ama doktorum İkisininde tutma ihtimali düşük dedi. Nasip artık
Pazartesi adet olurum diye düşünüyorum bakalım o zaman baslicaz hazırlığa.Herşey nasip tabikide canım benim sen ne zaman transfer olucaksin canim
Hangi hastanede tedavi görüyorsunuz pekiPazartesi adet olurum diye düşünüyorum bakalım o zaman baslicaz hazırlığa.
Pendik medikal Park ta canım. Sen nerde tedavi görüyorsunHangi hastanede tedavi görüyorsunuz peki
Bende çağdaş aslanda tedavi görüyorum opu işlemim Şişli kolan Hastanesi'nde olduPendik medikal Park ta canım. Sen nerde tedavi görüyorsun
İçini ferah tut Rabbim güzellikler yaşatsınTek mi çift mi daha iyi bende bilmiyorum. Doktor ne derse kabul diyoruz. Geride embriyom olsaydı daha rahat olurdum ama bakalım bu 4. denemem ve son denemem oldu inşallah.
Aaaa o zaman sende Ekim'de transfer olursun desene suyu ayyy Ekim bende gitti ama ben gidemiyorum galibaPazartesi adet olurum diye düşünüyorum bakalım o zaman baslicaz hazırlığa.
Bakalım artık biran önce olsun istiyorumİçini ferah tut Rabbim güzellikler yaşatsın
Aaaa o zaman sende Ekim'de transfer olursun desene suyu ayyy Ekim bende gitti ama ben gidemiyorum galiba
Hayırlısı de hayırlısı olsun inşallah hakkında canım kaç yaşındasın bu arada hangi merkezde kontrol altındasınBakalım artık biran önce olsun istiyorum
Öyle tabi en iyi nasıl olacaksa öyle olsun. 40 yaşındayım canım Medikal Park da tedavi görüyorumHayırlısı de hayırlısı olsun inşallah hakkında canım kaç yaşındasın bu arada hangi merkezde kontrol altındasın
Bahçelievler de ki mi ?Öyle tabi en iyi nasıl olacaksa öyle olsun. 40 yaşındayım canım Medikal Park da tedavi görüyorum
Hayır canım PendikBahçelievler de ki mi ?
Hmmm hayırlı olsun Rabbim kolaylık versin hepimize inşallahHayır canım Pendik
Amin İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı.Hmmm hayırlı olsun Rabbim kolaylık versin hepimize inşallah
Umudumuz bitmesin hiçAmin İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı.
Allah razı olsun kızlarrrr :) çok heyecanlıyım. ben 29 yaşındayım doktorum istersen iki tane yumurta koyalım dedi ben ikiz gebelikten biraz korkuyorum yani yapabilir miyim bilmiyorum eşimde aslında garanti olsun diye hani biri tutar bi,ri tutmaz diye iki tane koyalım diyor. bende öyle düşünüyorum ama ya ikiside tutarsa ikiz gebelik bilmiyorum arkadaşlar. anne olmayı evet çok istiyorum ama ikiz bebek bakalbilir miyim bilmiyorum... siz benim yerimde olsanız ne ya
Amin canım bende 33 yaşındayım 3.denememiz ilkinde tabi farklı bir heyecan oluyor ama ara vermiştik bir süre şimdi yine ilk gibi farklı bir doktorla kalbim daha rahat ilerliyorum çok şükür süreçlerimiz aynı gibi bende transfer bekliyorum pazartesi kontrolüm var..ilaçlimi yoksa doğal yolla mi transfer olacaksınAy hadi İnşallah benim yaşım 24 amh düşüklüğü ve tiroid hastasıyım bakalım benimde ilk denemem biraz heycanliyim bende
Amininşallahh vardır ve sağlıkla doğar
Amin canım amiiinnn hepimizin yüzünü güldürsün inşallahAmin Rabbim bu cuma yüzü suyu hürmetine yüzünü güldürsün inşallah
ayy canım benim saol ben de salı transfer oldum onumuzdeki salı felan test yapsam cıkar mı acabaİnşallah güzel günlerin habercisidir çiçeğim seninle birlikte şen olsun buralar ben sabırsızlıkla evde test yapmanı bekliyor gibiyim
Rica ederim amin amin ne süreçtesiniz siz de sohbetimize katılın