2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Ay hadi İnşallah benim yaşım 24 amh düşüklüğü ve tiroid hastasıyım bakalım benimde ilk denemem biraz heycanliyim bende

Tek mi çift mi daha iyi bende bilmiyorum. Doktor ne derse kabul diyoruz. Geride embriyom olsaydı daha rahat olurdum ama bakalım bu 4. denemem ve son denemem oldu inşallah.
İçini ferah tut Rabbim güzellikler yaşatsın
Pazartesi adet olurum diye düşünüyorum bakalım o zaman baslicaz hazırlığa.
Aaaa o zaman sende Ekim'de transfer olursun desene suyu ayyy Ekim bende gitti ama ben gidemiyorum galiba

Ay hadi İnşallah benim yaşım 24 amh düşüklüğü ve tiroid hastasıyım bakalım benimde ilk denemem biraz heycanliyim bende
Amin canım bende 33 yaşındayım 3.denememiz ilkinde tabi farklı bir heyecan oluyor ama ara vermiştik bir süre şimdi yine ilk gibi farklı bir doktorla kalbim daha rahat ilerliyorum çok şükür süreçlerimiz aynı gibi bende transfer bekliyorum pazartesi kontrolüm var..ilaçlimi yoksa doğal yolla mi transfer olacaksın

İnşallah güzel günlerin habercisidir çiçeğim seninle birlikte şen olsun buralar ben sabırsızlıkla evde test yapmanı bekliyor gibiyim

Rica ederim amin amin ne süreçtesiniz siz de sohbetimize katılın
ayy canım benim saol ben de salı transfer oldum onumuzdeki salı felan test yapsam cıkar mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…