2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Merhaba hanımlar, ben de Ekim sonu gibi adet olup transfer olmayı bekleyenlerdenim (inşallah, bir sorun çıkmazsa) Eylül ayında opu olmuştum ilk regl i hemen peşine oldum. Şimdi de 26 27 gibi ikinci reglim olmasını bekliyorum tabi takvimler kaydı ne zaman olur bilmiyorum ama 2 3 gündür kasıklarıma sanki bir şey koymuşlar gibi hissediyorum. Hafif ağrılar oluyor zaman zaman bi de belim ağrıyor daha önce sanki böyle belirtileri bu kadar yoğun hissetmiyordum ya da vardı dikkat etmiyordum bilmiyorum. Kist mi oldu noldu niye düşünüyorum sürekli her ne kadar pozitif kalmaya çalışsam da ilk tüp bebek denemem bu arada. Opu dan mı ilaçlardan mı yoksa psikolojik mi regl öncesi bu kadar huzursuz olmak biraz uzun oldu kusura bakmayın.

Şuan ki durum herşeye bağlı olabilir bizim bu yolda en büyük düşmanımız malesefki stres ve oda herşeyi tetikliyor kullandığımız ilaçlarında birçok yan etkisi var hem hormonel hemde yapısal bende opu sonrası 3 4 gün ağrı oldu sonra kendiliğinden geçti hamd olsun stres yapmayın çok düşünmeyin hakkınızda hayırlısı olsun her zaman

Bi çoğumuz dondurulmuş hazırlık ve transfer olan bile var. Ekim giye açmıştım bende burayı tedavim kasıma kalınca başlığı değiştirdim
Bende Kasım'da sonucu öğreniriz diye düşündüm nasipte burası varmış ya beklemek zor tabi vakti zamanı var herşeyin henüz transfer tarihim belli değil biraz uzun sürebilir dedi doktor muhtemelen hep denk geleceğiz. Aynı zamanlara kaçıncı tüp bebek süreciniz ?

Benim 3 aşılama geçmişim 2 tüp bebek geçmişim var senin ?

Çok teşekkür ederim cevabınız için inşallah hepimiz için hayırlısı olsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun içimize kuşku düşürmesin, ferahlık versin.

Ben de Kasım'da çoktan sonucu öğreniriz diyordum. Ben de beklemedeyim. :) inşallah beklediğimiz zamanlar hayırlısı ile gelir

kızlar benim kasıklarımda batma hissi var bugun 4. günüm transferin acaba belirti mi yoksa işlemlere baglı bir şey mi bilemedim neye baglayacagımı
İnşallah güzel günlerin habercisidir çiçeğim seninle birlikte şen olsun buralar ben sabırsızlıkla evde test yapmanı bekliyor gibiyim
Çok teşekkür ederim cevabınız için inşallah hepimiz için hayırlısı olsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun içimize kuşku düşürmesin, ferahlık versin.
Rica ederim amin amin ne süreçtesiniz siz de sohbetimize katılın

Biraz yaşa göre de iki embriyo koyabiliyorlar iki embriyo da tutma ihtimali biraz daha yükseliyormuş normalde 35 yaş altı konmamasina rağmen bana hep iki embriyo transfer edildi henüz pozitif görmedik nasibinde yoksa tek veya iki fark etmiyor şimdi tekrar iki embriyo istermisin dedi doktor kabul ettim bakalım insaAllah bu sefer olur hepimiz güzel haberler alırız

Sende iyiki varsin birbirimize destek olmalıyız hanımlar

İnşallah güzel günlerin habercisidir çiçeğim seninle birlikte şen olsun buralar ben sabırsızlıkla evde test yapmanı bekliyor gibiyim

Rica ederim amin amin ne süreçtesiniz siz de sohbetimize katılın
Ben aslında ara ara katılıyorum, sürekli takip edemiyorum :). Benim ilk denemem 32 yaşındayım bu yola erkek infertilitesi ile başladık ama, öncelerde normal olan ben şu an pcos um. Daha önce gittiğim doktorlar ve testler hep normaldi. Hala çok semptomlarını göstermiyorum adetlerim düzenliydi falan ama opu sırasında oluşan bir sürü folikülden 7 tane yumurta toplanınca anladım :/

Sende iyiki varsin birbirimize destek olmalıyız hanımlar
Canımsın sonuna kadar
Üzülmek yok Rabbim üzüntüyü uzak etsin bizden bizim yıllardır sebebsiz git gel git gel halada öyle ama umut hiç bitmez ne durumda peki donmuş var mı sürecin nasıl ilerliyor

Canımsın sonuna kadar

Üzülmek yok Rabbim üzüntüyü uzak etsin bizden bizim yıllardır sebebsiz git gel git gel halada öyle ama umut hiç bitmez ne durumda peki donmuş var mı sürecin nasıl ilerliyor

Amin Her şeyin zamanı olduğuna inanmalıyız. İnşallah bu özleminiz 2023 yılında bitmiş olur. Ben biraz sabırsız biriyim bu konuda kendime çok yardım edemiyorum bu zamana kadar her ay üzülerek geçti. Çok şükür tedaviye başladık kendimi çok daha iyi, umutlu hissediyorum.
Evet 6 tane döllendi, donduruldu. Bakalım ben bedenen hazır olunca çift transfer yapılacak. Aynı zamanlara denk gelebiliriz belki siz de regl bekliyordunuz

Kaçıncı günde donduruldu nerde tedavi görüyorsunuz bu konuda sanırım hepimiz sabırsızız Rabbim bunu önümüze mükafat olarak çıkarsın inşallah sabretmek dayanmak yolun yarısı evet ben 1.ci adeti oldum 2yi bekliyorum oda Kasım başında inşallah bende o zaman başlayacağım transfer hazırlıklarına
Benim dondurulmuş 2 tane embriyom var. Doktorum ikisinide koymak istiyor. Bende çoğul gebelik olur diye korkuyorum ama doktorum İkisininde tutma ihtimali düşük dedi. Nasip artık
Sanırım bu gidişle 2 benimde kafamda çok yer edecek

Tek mi çift mi daha iyi bende bilmiyorum. Doktor ne derse kabul diyoruz. Geride embriyom olsaydı daha rahat olurdum ama bakalım bu 4. denemem ve son denemem oldu inşallah.

Hoşgeldin tedavinde hayırlı olsun bende opu sonrası 5 gün erken adet oldum çok ağrım olmadı ikinci adetimi Çarşamba günü oldum resmen öldüm yani dedim bende kist falan vardir çok şükür bişey çıkmadı doktorda opu sonrası olabiliyormuş regli ağrısı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…