2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Bende duydum canım ve bende kullanacağım regli olduktan sonra
Pokişimmmm eğer ki rahim kalınlığın iyiyse
(Muhtemelen takibe çağırılacaksın )içme çünkü ilaç da kullanacaksın bu sefer daha fazla kalınlaşırsa transfer iptal oluyor bilgin olsun bebeğim💜💜💜💜

Bismillahirrahmanirrahim 🧿

Hadi gelin hep sohbet hem muhabbet hemde süreçlerimizi takip edelim birbirimize destek olalım ☺️😊🤗😉🥳
Anne adayı🌼YaşDenemeEmbriyo gün Transfer tarih Sonuç💕
Iron Butterfly Iron Butterfly 273.cü deneme5.ci günKasım
@merry06261.ci deneme5.ci günKasım
@Xiangwei
@niles85
@minikbirevhanimi
1sevgi1 1sevgi1 241.ci deneme
tomrisn tomrisn 243.cü gün çift emriyo17 Ekim
@Ruyaaam123301.ci deneme3.cü gün
@Roseee353532
@pinar7834
hus3545 hus3545 32Çift embriyo21 Ekim
@minikooommm
@yengec1107
@cnsu93301.ci deneme
E esrysn 333.cü deneme
Herkese merhaba ben de 16 ekimde Opu oldum. Pkos vardı bende 22 adet yumurta toplandı. 7 tanesi 5. Güne gelebildi. Kasım ayında 2 embriyo transferi yapılacak beni de listeye ekler misiniz 🥰

İlaç kullandım 2 reglimi oldum 9 tane yumurta topladım 7 tane dondurulmuş 5 gün embriyosu var bende heyecan başladı şimdiden gerisi Rabbime kalmış siz hangi doktorda tedavi oluyorsunuz🙂
Aynı sayıda dondurulmuş embriyolarımız var ☺️ opu sonrası rahim dinlendirme yapıldı mı bir de 5. gün sınıflandırmayla yumurta kalitesi bilgisi verildi mi size ?

Aynı sayıda dondurulmuş embriyolarımız var ☺️ opu sonrası rahim dinlendirme yapıldı mı bir de 5. gün sınıflandırmayla yumurta kalitesi bilgisi verildi mi size ?
4 Eylül'de opu oldum ben bana sadece embriyolug çok iyi kalitede dedi o kadar sınıflandırması abc diye rahim dinlendirmedeydim 2 adetimi Çarşamba günü oldum ilac kullanıyorum pazartesi günü kontrolüm var

Nette gördüm bende bilmiyorum bakım konrtolde bişey çıkmazsa içmem bende bu arada sen napiyosun nasıl geçiyor
iyiyim ben de normal her şeye devam ediyorum agır haraeket dışında hee şeyi yapıyorum. sadece kasıgımda hafıf sancı sürekli var. ama asla rahatsız edici degil cok hafif inşallah belirtidir🥹

iyiyim ben de normal her şeye devam ediyorum agır haraeket dışında hee şeyi yapıyorum. sadece kasıgımda hafıf sancı sürekli var. ama asla rahatsız edici degil cok hafif inşallah belirtidir🥹
İnşallah inşallah belirtidir canım benim kendine bol bol dua et Rabbim yüzünü güldürecek inşallah ⭐❣️❣️

4 Eylül'de opu oldum ben bana sadece embriyolug çok iyi kalitede dedi o kadar sınıflandırması abc diye rahim dinlendirmedeydim 2 adetimi Çarşamba günü oldum ilac kullanıyorum pazartesi günü kontrolüm var
Hadi hayırlısı extrem bi durum olmadığı sürece max 40 gün dinlendiriyorlar diye biliyorum benim de çok iyi kalite dedi sınıflandırmaya sordum sağlıklıyım diye 5aa diyince içim rahatladı 🥹😅

X