2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Yanımda olan canlarım teşekkğr ederim mesajlarınız için şuan o kadar çok kötüyüm ki tarifi yok bunun inşallah erken yaptığım için öylrdir ama 1.84ün artcağını pek sanmıyorum yinede test günümde tekrar test yapıcam inşallah değerim yükselir yoksa ben kendimi uzun bir süre toparlıyamam gerçekten hem maddi hem manevi 😭😭😭 karnıma kramplar giriyor hala ben anlamadım sol bacağım sızlıyor bunlar neyin belirtisi bilmiyorum adet olma hisside var

450 ml için 750 tl 900 ml için 1200 tl ödedim rapor çıkartabildiğim için hep
Malesef ben çıkartmadım çıkartamadım eğer burdaki hastanede yaptıracaksam rapor veriyorlarmış ben İstanbulda tedavi gördüğüm için alamadım 😅 ama epey uygun almışsın ben 450ml 3000₺ ödedim doktordan aldım eczanede 3900₺ dedi 😅

Arkadaşlar yerleşme kanaması gebe kalan her kadında olan bir durum mu acaba merak ediyorum bir de özellikle transfer olup tutanlar sizin yerleşme kanaması veya lekelenme oldu mu olduysa transferden ne kadar süre sonra oldu herkesin tarih bir değil muhtemelen ama kafama takıldı
İlk tüp bebek denememiz. 6. Günümüz bugün. Kasık ağrım var göğüs hassasiyetim var lekelenme olmadı bende çok merak ediyorum. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah 🙏🏻

Arkadaşlar yerleşme kanaması gebe kalan her kadında olan bir durum mu acaba merak ediyorum bir de özellikle transfer olup tutanlar sizin yerleşme kanaması veya lekelenme oldu mu olduysa transferden ne kadar süre sonra oldu herkesin tarih bir değil muhtemelen ama kafama takıldı
Dün transferin 8.günü dayanamayıp kan verdim 21.5 çıktı. Hevesim kursağımda kaldı tabi. Bugün akşam saatlerinde çok çok şiddetli adet sancısı başladı beni kıvrandırdı resmen. Tuvalete bir gittim kahverengi kan gibi yapışık akıntı gibi bişeyler gelmiş 😣😣😣 dünyalar başıma geçti.Okudukça okudum her yerde yerleşme kanaması olabilir diyor 😔 umarım öyledir. Yarın sabah tekrar kan vereceğim. Dua edin bana ne olur 🙏

Sakın ümidini kesme kuzum. Benim de çok korkularım var ama rabbimden ümit kesilmez. Bu site mucize hikayelerle dolu. Mutlaka 2 sonra kan ver inşallah artmış olur🙏
İnşallah kuzum benim inşallah 🙏🙏 ağlamaktan gözlerim şişti hele eşimin bana belli etmemeye çalışması beni maffetti bana diyorki yanlış yaptık doktorun dediği günde yapsaydık kendini suçluyor ama gözlerinden anlıyorum oda ağlamamak için zor tutuyor beni teselli etmeye çalışıyor eline telefonu aldı çaktırmadan 3 saattir araştırıyor gördüm o farketmeden canım çok yandı be kuzum 6 senedir tek bir hayalimiz var bi bebeğimiz olsun çok zor çok eğer bu olmazsa 2.tüp bebek için hemen yapamayız maddi anlamda çok zor 95bini geçti şimdi aynı doktorum 120bin olmuş bizi çok ama çok zorlar tamam parayı pek düşünmüyor eşim ama bunu bile bilede eşimi zorlayamam 🥺😭 allah bu yolda olan herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin 🙏🙏

Dün transferin 8.günü dayanamayıp kan verdim 21.5 çıktı. Hevesim kursağımda kaldı tabi. Bugün akşam saatlerinde çok çok şiddetli adet sancısı başladı beni kıvrandırdı resmen. Tuvalete bir gittim kahverengi kan gibi yapışık akıntı gibi bişeyler gelmiş 😣😣😣 dünyalar başıma geçti.Okudukça okudum her yerde yerleşme kanaması olabilir diyor 😔 umarım öyledir. Yarın sabah tekrar kan vereceğim. Dua edin bana ne olur 🙏
İnşaAllah inşaAllah güzel haberler alırsınız Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın 🌸

İnşallah kuzum benim inşallah 🙏🙏 ağlamaktan gözlerim şişti hele eşimin bana belli etmemeye çalışması beni maffetti bana diyorki yanlış yaptık doktorun dediği günde yapsaydık kendini suçluyor ama gözlerinden anlıyorum oda ağlamamak için zor tutuyor beni teselli etmeye çalışıyor eline telefonu aldı çaktırmadan 3 saattir araştırıyor gördüm o farketmeden canım çok yandı be kuzum 6 senedir tek bir hayalimiz var bi bebeğimiz olsun çok zor çok eğer bu olmazsa 2.tüp bebek için hemen yapamayız maddi anlamda çok zor 95bini geçti şimdi aynı doktorum 120bin olmuş bizi çok ama çok zorlar tamam parayı pek düşünmüyor eşim ama bunu bile bilede eşimi zorlayamam 🥺😭 allah bu yolda olan herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin 🙏🙏
Off çok üzüldüm çok 😣 zahmetsizce bebek sahibi olanlar, kazara oldu sürpriz oldu diyenler, düşsün diye çok uğraştım ama düşüremedim diyenler biliyorum. Bizlerin halini düşündükçe içim parçalanıyor. Yazdıklarının hepsi bir bir gözümün önünde canlandı. Keşke yanında olabilsem dedim 😣Onca acı ,onca zahmet ,onca para hiç biri kolay değil hiç. Sonucu güzel olacaksa hepsine değer de olmayada biliyor malesef. Nolur kendini yıpratma. Eşin senden güç alacak sen eşinden. Olur ya sonuç değişmezse de asla pes etme lütfen ümidini yitirme. Biraz toparlanmak için kendine zaman tanı. Hayat mucizelerle dolu. Rabbim ol der ve olur... Sen 2 gün sonra testini tekrarla mutlaka.Rabbim sana güzel kapılar açsın inşallah🙏

X