- 15 Kasım 2023
- 22
- 35
- 31
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #9.041
Tuttu mu canımmm. Bende 2. Olacağım yaşamamış gibiyim sanki aynı şeyleri değişik hislerdeyim. Neler kullandın nasıl yaptınBeeeen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tuttu mu canımmm. Bende 2. Olacağım yaşamamış gibiyim sanki aynı şeyleri değişik hislerdeyim. Neler kullandın nasıl yaptınBeeeen
Güzel sonuçlar çıksın inşallah. Çok isteridm ansızın öğrenmek hamile kaldığımı ama okkuyorBen olucam inş canım
Ah canım eşler bizler gibi de olamıyor çoğu şeyi içinde yaşıyor işte bizde yansıtmasak içimizde büyüyor öyle bi Garip durum ki Allah hepimizin gönlünde kini yakın zamanda nasip etsin gerçekten çok üzücü çok yorucu hem maddi hem maneviİnşallah kuzum benim inşallah ağlamaktan gözlerim şişti hele eşimin bana belli etmemeye çalışması beni maffetti bana diyorki yanlış yaptık doktorun dediği günde yapsaydık kendini suçluyor ama gözlerinden anlıyorum oda ağlamamak için zor tutuyor beni teselli etmeye çalışıyor eline telefonu aldı çaktırmadan 3 saattir araştırıyor gördüm o farketmeden canım çok yandı be kuzum 6 senedir tek bir hayalimiz var bi bebeğimiz olsun çok zor çok eğer bu olmazsa 2.tüp bebek için hemen yapamayız maddi anlamda çok zor 95bini geçti şimdi aynı doktorum 120bin olmuş bizi çok ama çok zorlar tamam parayı pek düşünmüyor eşim ama bunu bile bilede eşimi zorlayamam allah bu yolda olan herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin
İl çocuğum Bursa daydı çift transfer bi tane tuttu rabbime şükür oda suan 6 yaşında oğlum 3 yaşındayken bidaha deneyim Konya da o tutmadı sonra Bursa oğluma gittiğim yerde bidaha denedim tek transfer tutmadıPeki nerede yaptırdın canım ? Rabbim tez vakitte haberini aldırsın
Sen nerede yaptırdın cnm nerede yaptıracaksın tekrarPeki nerede yaptırdın canım ? Rabbim tez vakitte haberini aldırsın
Hayırlısı ne ise o olsun demek geliyor içimden ama insan üzülüyor. Kaza ile hamile kalanlar ansızın test yapıp hamile kalanlar inşallah Rabbim sana da nasip olurİl çocuğum Bursa daydı çift transfer bi tane tuttu rabbime şükür oda suan 6 yaşında oğlum 3 yaşındayken bidaha deneyim Konya da o tutmadı sonra Bursa oğluma gittiğim yerde bidaha denedim tek transfer tutmadı
İnşallah her tedavi ayrı bi deneyim insan kimseyi dermansız dert ile imtihan etmesinHayırlısı ne ise o olsun demek geliyor içimden ama insan üzülüyor. Kaza ile hamile kalanlar ansızın test yapıp hamile kalanlar inşallah Rabbim sana da nasip olur
Sen nerede yaptırdın cnm nerede yaptıracaksın tekrar
Allaha şükür en azından bitane var öyle düşününİnşallah her tedavi ayrı bi deneyim insan kimseyi dermansız dert ile imtihan etmesin
Allaha her zaman şükrediyorum tabii ki Allah hiç bu duyguya sahip olmayıp yürekten isteyen herkese nasip etsin kıymet bilmeyen onca insan var bu evlatları Allahım esirgesin kimse çok zor imtihanlara girmesin inşallahAllaha şükür en azından bitane var öyle düşünün
Benim transfer pazartesi canımTuttu mu canımmm. Bende 2. Olacağım yaşamamış gibiyim sanki aynı şeyleri değişik hislerdeyim. Neler kullandın nasıl yaptın
Amin canım çok sağol senin test günün ne zamanBenim evdeki erken gebelik testim 3 ay öncesine aitmiş acaba ben de yapsam mi dedim skt sine bakinca vazgeçtim simdi eczaneden acaba test alip yapsam mi diyorum seni görünce umut doldum canim maşallah saglikla kucağınıza almayi nasip etsin Rabbim❤
Canım ben 5.ve 6.gun kaset teste silik gördüm ama sen istersen test gününü bekle bu arada test günün ne zamanKizlar bu arada ben son 1 sene icinde 2 dış gebelik gecirdim 2 tüpüm de alındı artık doğal yoldan imkansız. Bu ilk tüp bebek denemem. Çok şükür bir oğlum var 7 yaşında doğal yoldan olmuştu sonra başıma böyle birşey geleceğini tahmin etmemiştim. @Ay Isigi16 test yapmış mıydın transfer günlerimiz yakınmış 6. Günde idrar testi belli olan var mı acaba 5.gün embriyosundan
Canım ben keseyle bebeği gördükten iki gün sonra oldu oda serçe parmagim kadarda yoktu 2 gün aralıklarla oldu o kadarArkadaşlar yerleşme kanaması gebe kalan her kadında olan bir durum mu acaba merak ediyorum bir de özellikle transfer olup tutanlar sizin yerleşme kanaması veya lekelenme oldu mu olduysa transferden ne kadar süre sonra oldu herkesin tarih bir değil muhtemelen ama kafama takıldı
Ayyy şimdiden gözün aydın olsun o zaman sen nerde tedavi oluyorsun canimBenim transfer pazartesi canım
Bu yorum beni rahatlattı gerçekten çünkü bilmiyorum transfer olduğum günden beri bunu görmeyi umuyordum hemen olduğunu sandığım için teşekkür ediyorumCanım ben keseyle bebeği gördükten iki gün sonra oldu oda serçe parmagim kadarda yoktu 2 gün aralıklarla oldu o kadar
Gönlünü ferah tut canımBu yorum beni rahatlattı gerçekten çünkü bilmiyorum transfer olduğum günden beri bunu görmeyi umuyordum hemen olduğunu sandığım için teşekkür ediyorum
Bende 25 kasımda transfer oldum yaşım 31. 5.gün embriyosu tek yumurtam. Hayırlı haberlerini alırız inşallahBenide ekler. Misin gruba 26 yaşındayım ilk denemem 5. Gün transferi 25 Kasım transfer günüm
Merhaba aynı gün transfer olmuşuz ama bana test günü 11 Aralık dediler. Bakalım inşallah pozitifi görürüzMerhaba. Benim de 5.gün embriyosu 29 Kasim çarşamba transfer edildi. 10 Aralik test günüm ama dayanabileceğimi dusunmuyorum pzt ya da sali gunu erken gebelik testi yapacagim. Hepimiz güzel haberler aliriz insallah