2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Erken test yapmayı düşünüyor musun amin inşallah 🙏🙏
Erken test yapmayı düşünüyor musun amin inşallah 🙏🙏
Aslında bu sabah dayanamayıp yaptım. 8.günün başındayım daha ve çok korkararak yaptım tek şansım olduğu için. Anlamadım ama canım çok silik bir çizgi var acaba bu olumlu bişey mi hiçte bilmiyorum ilk denemem.

Eklentiler

• IMG_0360.png
    IMG_0360.png
    639,6 KB · Görüntüleme: 41
Aslında bu sabah dayanamayıp yaptım. 8.günün başındayım daha ve çok korkararak yaptım tek şansım olduğu için. Anlamadım ama canım çok silik bir çizgi var acaba bu olumlu bişey mi hiçte bilmiyorum ilk denemem.
Ayy darısı inşallah bana hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler evet pozitif 🙏🙏 hemen kan ver bence belirtilerinden de bahseder misin 🥰🥰🥰

Aslında bu sabah dayanamayıp yaptım. 8.günün başındayım daha ve çok korkararak yaptım tek şansım olduğu için. Anlamadım ama canım çok silik bir çizgi var acaba bu olumlu bişey mi hiçte bilmiyorum ilk denemem

Bence var canım yani olmasa bu şekilde belli olmazdı

Ayy darısı inşallah bana hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler evet pozitif 🙏🙏 hemen kan ver bence belirtilerinden de bahseder misin 🥰🥰🥰
Amin canım amin hiç kolay değil ben ameliyat da oldum bu iğneler ilaçlar cidden zor sonu güzel olsun hepsını unuturuz.. belirtim yok aslında ara sıra kramp oldu başka bişey olmadı. Fitil kullandıgım için çok gaz oldu ben ona bağlamıştım çok ümitlenmeyim diye. Umarım pozitiftir ikimizin de. Sen de bugun dene istersen he ne dersin 🙈

Ben sabah testimi tekrarladım kızlar gece çok ağrım oldı sabahı sabah ettim. Cuma günü beta 21 di. Bugün 0,1 😔 zaten hissediyordum olmadığını en başından beri nasip değilmiş. Ya kimyasal gebelik oldu. Ya da 8.gün kan verdiğim için ilaçların etkisiyle 21 çıktı bilemiyorum. Rabbim bekleyen herkese hayırlı evlat nasip etsin 🙏🌸

Sonucum çıktı 1.84* 🥺😭 sizce yükselirmi 2 gün sonra çok kötüyüm

İnşallah kuzum benim inşallah 🙏🙏 ağlamaktan gözlerim şişti hele eşimin bana belli etmemeye çalışması beni maffetti bana diyorki yanlış yaptık doktorun dediği günde yapsaydık kendini suçluyor ama gözlerinden anlıyorum oda ağlamamak için zor tutuyor beni teselli etmeye çalışıyor eline telefonu aldı çaktırmadan 3 saattir araştırıyor gördüm o farketmeden canım çok yandı be kuzum 6 senedir tek bir hayalimiz var bi bebeğimiz olsun çok zor çok eğer bu olmazsa 2.tüp bebek için hemen yapamayız maddi anlamda çok zor 95bini geçti şimdi aynı doktorum 120bin olmuş bizi çok ama çok zorlar tamam parayı pek düşünmüyor eşim ama bunu bile bilede eşimi zorlayamam 🥺😭 allah bu yolda olan herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin 🙏🙏
Çok üzüldüm Rabbım inşallah kendiliğinden nasip eder kuzum hiç dondurulmuş emriyonuz yokmu😢

Amin canım amin hiç kolay değil ben ameliyat da oldum bu iğneler ilaçlar cidden zor sonu güzel olsun hepsını unuturuz.. belirtim yok aslında ara sıra kramp oldu başka bişey olmadı. Fitil kullandıgım için çok gaz oldu ben ona bağlamıştım çok ümitlenmeyim diye. Umarım pozitiftir ikimizin de. Sen de bugun dene istersen he ne dersin 🙈
Ben mi kaç gündür görümcemde kalıyordum eşimden test istedim aldıysa eğer yarın yapmayı planlıyorum 🥹

Ben sabah testimi tekrarladım kızlar gece çok ağrım oldı sabahı sabah ettim. Cuma günü beta 21 di. Bugün 0,1 😔 zaten hissediyordum olmadığını en başından beri nasip değilmiş. Ya kimyasal gebelik oldu. Ya da 8.gün kan verdiğim için ilaçların etkisiyle 21 çıktı bilemiyorum. Rabbim bekleyen herkese hayırlı evlat nasip etsin 🙏🌸
Canımm Rabbim inşallah en yakın zamanda kendiliğinden gebelik nasip etsin 🤲🏻 hayırlısı olsun inşallah😔

Arkadaşlar yerleşme kanaması gebe kalan her kadında olan bir durum mu acaba merak ediyorum bir de özellikle transfer olup tutanlar sizin yerleşme kanaması veya lekelenme oldu mu olduysa transferden ne kadar süre sonra oldu herkesin tarih bir değil muhtemelen ama kafama takıldı
Canim bugün 9.günum (24 kasimda 5.gun tek transfer oldum) herhangi bir kanamam olmadı ama regl ağrısı gibi kramp ve ağrılar oldu genelde geceleri bazen saplanma şeklinde agrim oluyor. Şimdilerde 2 gündür göğüs hassasiyetim oldukca arttı. Kanama yerine bazen akıntı oldu seffaf bazen beyaz kalıntılar da oldu minik minik herkeste aynı şekilde olmuyor. Eger geriden geliyorsa belki sonradan minik bir kanama olabilir diye düşünüyorum. Benim ilk denemem.

İnşallah kuzum benim inşallah 🙏🙏 ağlamaktan gözlerim şişti hele eşimin bana belli etmemeye çalışması beni maffetti bana diyorki yanlış yaptık doktorun dediği günde yapsaydık kendini suçluyor ama gözlerinden anlıyorum oda ağlamamak için zor tutuyor beni teselli etmeye çalışıyor eline telefonu aldı çaktırmadan 3 saattir araştırıyor gördüm o farketmeden canım çok yandı be kuzum 6 senedir tek bir hayalimiz var bi bebeğimiz olsun çok zor çok eğer bu olmazsa 2.tüp bebek için hemen yapamayız maddi anlamda çok zor 95bini geçti şimdi aynı doktorum 120bin olmuş bizi çok ama çok zorlar tamam parayı pek düşünmüyor eşim ama bunu bile bilede eşimi zorlayamam 🥺😭 allah bu yolda olan herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin 🙏🙏
Canim seni o kadar iyi anlıyorum ki maddi ve manevi cok yıpratıcı bir süreç. Rabbim hepimize kolayindan hayırlısından evlat nasip etsin 🙏🙏🧿

Dün transferin 8.günü dayanamayıp kan verdim 21.5 çıktı. Hevesim kursağımda kaldı tabi. Bugün akşam saatlerinde çok çok şiddetli adet sancısı başladı beni kıvrandırdı resmen. Tuvalete bir gittim kahverengi kan gibi yapışık akıntı gibi bişeyler gelmiş 😣😣😣 dünyalar başıma geçti.Okudukça okudum her yerde yerleşme kanaması olabilir diyor 😔 umarım öyledir. Yarın sabah tekrar kan vereceğim. Dua edin bana ne olur 🙏
Canim bugun kan verdin mi? Sonuçlarını yaz muhakkak dualarımız seninle❤🙏🧿

X