2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Eklentiler

• IMG_3862.jpeg
    IMG_3862.jpeg
    155,2 KB · Görüntüleme: 43
Kizlar bu arada ben son 1 sene icinde 2 dış gebelik gecirdim 2 tüpüm de alındı artık doğal yoldan imkansız. Bu ilk tüp bebek denemem. Çok şükür bir oğlum var 7 yaşında doğal yoldan olmuştu sonra başıma böyle birşey geleceğini tahmin etmemiştim. A Ay Isigi16 test yapmış mıydın transfer günlerimiz yakınmış 6. Günde idrar testi belli olan var mı acaba 5.gün embriyosundan
Yok test yapmadım henüz. Açıkcası yapmaya da korkuyorum zaten. Bu zamana kadar ne zaman test yapsam ertesi gün adet oldum. Fobi oldu bende test yapmak

Hepimiz inşallah🌸 ben çok dikkat edemedim dinlenme sürecine ondan çekiniyorum yatamadım sürekli bugün dışarı çıktım 🙈
Evde yatan da poztif görüyor gezende hakkımızda hayırlısı nasipse olsun bende evdeyim eve hemşire gelip iğne vuruyor evin içinde dolaşıyorum sadece 🤓🤓🤓

Öyle tabiki ama 3 cü denemem 😔 yıprandım çok
Haklısın gerçekten hiç kolay değil sanırım benim de ilk ve son denemem olacak çok yıpratıcı. Çalışırken bu süreç daha ayrı yorucu oluyor sürekli yorgun uykulu geziyorum :KK43: bu arada benim yaşım 33 yanlıl mı yazdım acaba çizelgede 43 yazıyor 🙈

X