- 1 Kasım 2022
- 870
- 1.153
- 32
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #8.981
Canim 3.gün embriyolarıydı hatırladığım kadarıyla daha 8.gundeyiz yükselir endise etme insallahSonucum çıktı 1.84* sizce yükselirmi 2 gün sonra çok kötüyüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim 3.gün embriyolarıydı hatırladığım kadarıyla daha 8.gundeyiz yükselir endise etme insallahSonucum çıktı 1.84* sizce yükselirmi 2 gün sonra çok kötüyüm
Erken değilmiydin kan için normal test günün ne zamandıSonucum çıktı 1.84* sizce yükselirmi 2 gün sonra çok kötüyüm
İğnelerin yanında bunları kullanıyorumİğneler yanına ekstra bunlardan kullanan var mı ?
Nerde tedavi görüyorsunİğnelerin yanında bunları kullanıyorum
Maslak acıbadem. Yiğit çakıroğlu doktorumNerde tedavi görüyorsun
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallahMaslak acıbadem. Yiğit çakıroğlu doktorum
Yok test yapmadım henüz. Açıkcası yapmaya da korkuyorum zaten. Bu zamana kadar ne zaman test yapsam ertesi gün adet oldum. Fobi oldu bende test yapmakKizlar bu arada ben son 1 sene icinde 2 dış gebelik gecirdim 2 tüpüm de alındı artık doğal yoldan imkansız. Bu ilk tüp bebek denemem. Çok şükür bir oğlum var 7 yaşında doğal yoldan olmuştu sonra başıma böyle birşey geleceğini tahmin etmemiştim. A Ay Isigi16 test yapmış mıydın transfer günlerimiz yakınmış 6. Günde idrar testi belli olan var mı acaba 5.gün embriyosundan
Hepimiz inşallah ben çok dikkat edemedim dinlenme sürecine ondan çekiniyorum yatamadım sürekli bugün dışarı çıktımHayırlı sonuçlar alırsın inşallah
Erken yaptın bence yükselebilir umudumuzu kaybetmeyeliimSonucum çıktı 1.84* sizce yükselirmi 2 gün sonra çok kötüyüm
Evde yatan da poztif görüyor gezende hakkımızda hayırlısı nasipse olsun bende evdeyim eve hemşire gelip iğne vuruyor evin içinde dolaşıyorum sadeceHepimiz inşallah ben çok dikkat edemedim dinlenme sürecine ondan çekiniyorum yatamadım sürekli bugün dışarı çıktım
Benim pek umudum yok direk kanı bekleyeceğim ben sanırımIron Butterfly A Ay Isigi16 1-2 gün arayla öğreneceğiz salı gününden başlarım teste elimde 3 tane test var cuma da kan verir olumlu olumsuz öğrenirim artık
Benim pek umudum yok direk kanı bekleyeceğim ben sanırım
Neden olmasın ya yaş olarak çok gençsin ve 5.gün çift konulmuş. Bence olur dikkat de etmişsin ne güzelBenim pek umudum yok direk kanı bekleyeceğim ben sanırım
Öyle tabiki ama 3 cü denemem yıprandım çokNeden olmasın ya yaş olarak çok gençsin ve 5.gün çift konulmuş. Bence olur dikkat de etmişsin ne güzel
450 ml için 750 tl 900 ml için 1200 tl ödedim rapor çıkartabildiğim için hepGeç oldu biraz kusura bakma bana 450ml lik veriyorlardı her seferinde 450ml 3000₺ idi 900ml 6000 normal yani aynı şeye denk geliyor :)
Haklısın gerçekten hiç kolay değil sanırım benim de ilk ve son denemem olacak çok yıpratıcı. Çalışırken bu süreç daha ayrı yorucu oluyor sürekli yorgun uykulu geziyorum bu arada benim yaşım 33 yanlıl mı yazdım acaba çizelgede 43 yazıyorÖyle tabiki ama 3 cü denemem yıprandım çok
Profilinde 43 yazıyorHaklısın gerçekten hiç kolay değil sanırım benim de ilk ve son denemem olacak çok yıpratıcı. Çalışırken bu süreç daha ayrı yorucu oluyor sürekli yorgun uykulu geziyorum bu arada benim yaşım 33 yanlıl mı yazdım acaba çizelgede 43 yazıyor