- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.281
Ben de konuştum normal dedi umarım sağlıkla tamamlarız insallah yaMerhaba kacıncı gününüz transferden sonra? Bende de oldu pazar gün, cok korktum hatta fitil kahve rengi gibi aktı, sonrakı gunde siyaha yakın bi akıntı oldu. Sonra olmadı şukur sordum bu gun doktoruma normalmış hamileliğin başında
Inan okurken gözyaşlarımı tutamadım kendi sonucum gibi sevindim❤Kizlar surecimi bende biraz uzun olacak ama yazacagim sonunda insallah. Bugun test gunumdu. 5. Gun embriyosu transfer harici 11. Gunum beta 697 cikti. Rabbim cumlemizin emekletini dualarini bos cevirmezherkese dua ediyorum biliyorum burada bana da dua eden oldu illaki allah hepinizden razi olsun darisi hepimizin saglikla huzurla kucaklarimiza almamiza
5 inde kan testi vermem lazım canım doktorum öyle demiştiAynı gün olmuşuz ve bende beklemeyi düşünüyorum belki kan testi vermeden bir gün önce idrar testi yaparım 7 aralıkta kan testi vericem sen ne zaman vereceksin
Canım doktor embiriyo çok kaliteli demişti belki bölünebilir de demişti acaba ikiz mi oldu, valla böyle çıktı bugün iğne etkisi mi bilmiyorum kafamda deli sorular4. Günde mi böyle çift çizgi çıktı
Canim ben olsam alirdim zaten Allah korusun olumsuz olsa bile surecimize devam edeceğiz olumlu olursa zaten kullanacaksin insallahKızlar sizlere birşey danışmak istiyorum. 23kasım da 3.gün çift embriyo transferim gerçekleşti. Dr 5 aralıkta test yap dedi. Kan sulandırıcı iğnem 3 aralıkta bitiyor. O gün test yapsam pozitifse belli olur mu? Zira iğnelerden çokça yoruldum. Açıkcası 2 gün için tekrar o iğneye para vermek de istemıyorum. 2 gün kala da belli olur diye düşünüyorum siz ne dersiniz??
Allah Allah bana 12. Günü verdiler5 inde kan testi vermem lazım canım doktorum öyle demişti
Ben kullanıyorum kan sulandırıcıEki Görüntüle 3343416
Bundan kullanan var mı kızlar
Kendin mi yapıyorsun peki yanında progestan da kullanıyor musunBen kullanıyorum kan sulandırıcı
Bende bunun muadili oksapar kullanıyorum canım çok yakıyorEki Görüntüle 3343416
Bundan kullanan var mı kızlar
Kendiniz mi vuruyorsunuz peki ben dün transfer sonrası hastane de vurundum bide az önce gittim vurundumBende bunun muadili oksapar kullanıyorum canım çok yakıyor
Evet canım ikisini de kendim yapıyorum karından göbek deliğinin 3 parmak yanından ölçüp yap dedi bugün 19. GünKendin mi yapıyorsun peki yanında progestan da kullanıyor musun
5. Gün embiriyosu mu canım ? Benim pıhlaşmam var daha önce 3 düşüğüm var, ilaçlar tam 5 inde bitiyor hamile isem kesmeden devam etmem çok önemli o yüzden 5 i denmiş olabilir banaAllah Allah bana 12. Günü verdiler
Taze embriyo muydu ?Canım doktor embiriyo çok kaliteli demişti belki bölünebilir de demişti acaba ikiz mi oldu, valla böyle çıktı bugün iğne etkisi mi bilmiyorum kafamda deli sorular
Ayy hadi inşallah banada doktorum çok kaliteli yumurta veriyoruz demişti belki bende öyle olur ay hadi inşallah ya inşallahCanım doktor embiriyo çok kaliteli demişti belki bölünebilir de demişti acaba ikiz mi oldu, valla böyle çıktı bugün iğne etkisi mi bilmiyorum kafamda deli sorular
Koldan eşim denedi çok acıdı göbek o kadar yakmıyor kol kadarKendiniz mi vuruyorsunuz peki ben dün transfer sonrası hastane de vurundum bide az önce gittim vurundum
Evet kendim yapıyorum canım göbekten ama o kadar çok iğne yaptım ki artık girmekte zorlanıyor iğnelerKendiniz mi vuruyorsunuz peki ben dün transfer sonrası hastane de vurundum bide az önce gittim vurundum
Canim enox oksapar muadili bu ilacın göbekten yapıyorum ben sana kalcadan mi yapıyorlar?Kendiniz mi vuruyorsunuz peki ben dün transfer sonrası hastane de vurundum bide az önce gittim vurundum
Aminn çok çok amin canım, çok isterim ikiz olsunAyy hadi inşallah banada doktorum çok kaliteli yumurta veriyoruz demişti belki bende öyle olur ay hadi inşallah ya inşallah
Tek embriyo transferi mi sizinAminn çok çok amin canım, çok isterim ikiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?