• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekleyip göreceğiz canım, ama sen benim gibi erken yapma bence, şuan bide bunun stresi sardı beni 🫣
Bence pozitif çünkü ben bi kere aşılama olduğumda erken test yaptım çok koyu ikinci çizgi çıktı bi gün sonra yok oldu sende hafif bir ikinci çizgi çıkmış bence ilaç etkisi olsa daha koyu olabilirdi 😇

Bence pozitif çünkü ben bi kere aşılama olduğumda erken test yaptım çok koyu ikinci çizgi çıktı bi gün sonra yok oldu sende hafif bir ikinci çizgi çıkmış bence ilaç etkisi olsa daha koyu olabilirdi 😇
İnşallah öyledir canım, iğnenin üstünden 11 gün geçmiş. İnşallah bebişin çizgisidir bu çizgiler

Evet canım ikisini de kendim yapıyorum karından göbek deliğinin 3 parmak yanından ölçüp yap dedi bugün 19. Gün 🫣 morarma yapıyor biraz da yakıyor ama iğnesi girerken acımıyor hiç
Bende yapacağım ama korkuyorum 🥺
Koldan eşim denedi çok acıdı göbek o kadar yakmıyor kol kadar
Dün 1 bugün 2 benim bakalım nasıl olacak
Evet kendim yapıyorum canım göbekten ama o kadar çok iğne yaptım ki artık girmekte zorlanıyor iğneler
Bende yapmak istiyorum ama cesaretim yok
Canim enox oksapar muadili bu ilacın göbekten yapıyorum ben sana kalcadan mi yapıyorlar?
Yok canım göbekten günde 1 az önce gittim hastsneye 2 iğne için 100 TL verdim

Canım öncesinde buz koy, deri hissislesiyor o zaman sonra hemencik yapabiliyosun,

Aaa valla mi kardeşim yapti benim esim de ogrendi kalcadan o yapıyor göbekten olan ignemi kendim yapıyorum delik deşik oldum moralim kan oturdu ama göbek en rahatı evde oh rahat mis

Canım öncesinde buz koy, deri hissislesiyor o zaman sonra hemencik yapabiliyosun,

Aaa valla mi kardeşim yapti benim esim de ogrendi kalcadan o yapıyor göbekten olan ignemi kendim yapıyorum delik deşik oldum moralim kan oturdu ama göbek en rahatı evde oh rahat mis
Yarın kendim yapacağım inşallah yaparım sadece progestan için giderim

Merhabalar benim 18 kasim da 5. Gün embriyosu biri 4 AA biri 3bb olmak üzere iki embriyo transferim gerceklesti. 28 kasim test günümdü gece test verdim 422 çıktı bugün 29 kasımda tekrar test verdim 899 çıktı. Değerler normal mi? Iron Butterfly Iron Butterfly
Ayyyy maşallah ☺️☺️☺️ hoşgeldin 🌹🌹

Merhaba arkadaşlar aranızda prolutan iğnesi kullanan varmı? Ben progestan vurduruyordum günlük iki ampul, bu gun doktor muayinesinde oldum prolutona geçicez hafta bir kez dedi, bana sanki az geldi. Alışmışım günlük iğnelere delik deşik olmaya)
Pruluton ben 3 günde bir kullanıyorum biraz ağır bir iğne yağlı transfer sonra başladım . Toplam 3 tane vurulacam

🦋🦋🦋🦋🦋🦋 Çok sevindim maşallah darısı keseyi görüp kalp atışını duymaya inşallah Rabbim sağ Salim kucağına da almayı nasip etsin inşallah değerin çok güzel🧿 çift transfer miydi daha önce de test yaptın mı
Cift transfer canim 3. Gunden itibaren idrar testi, 5 ve 7. Gun de kan verdim o kadar

Back
X