Doğrudan varikosel mi dediler? Eşinizde sperm çıkışı var miydi? Bizde hiç yoktu tese olduk da ondan sordum
Radyolojik muayene varikosel var dendi. Eşim öğretmen. Öğretmenlerde , sürekli ayakta iş yapılan mesleklerde görülüyor dedi Dr. ilk teste sperm sayısı çok düşüktü çünkü cinsel perhiz gerektiğini bilmiyorduk ikinci test 3 hafta sonra yapıldı arada uçurum vardı. Canlı sperm sayısında sorun yok hareketlilik biraz düşük dedi o kadar. Sonra toz bir içecek verdi hareketlilik için bir daha da eşim tahlil mahlil yaptırmadı.Başka da hiç bişey bilmiyorum inan ki ama kafamda hep bir soru işareti kaldı bu varikosel durumu. Ben ne zaman konuyu açsam bozuluyor. Siz sonuçlardan anlıyor musunuz son testi atsam fikir verir misiniz

Kizlar surecimi bende biraz uzun olacak ama yazacagim sonunda insallah. Bugun test gunumdu. 5. Gun embriyosu transfer harici 11. Gunum beta 697 cikti. Rabbim cumlemizin emekletini dualarini bos cevirmez herkese dua ediyorum biliyorum burada bana da dua eden oldu illaki allah hepinizden razi olsun darisi hepimizin saglikla huzurla kucaklarimiza almamiza

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inş

Iron Butterfly canim buna ek yapmak isterim sayilar aslinda embroyinun boyutunu verilen harfler de kalitesini gösteriyormuş. Ben son 2 embriyom boyle birlikte donduruldu ab iyi orta kalite bc orta kalite diyebiliriz
Teşekkür ederim canım sağolasın umud Allah'tan
Aynen canım orta kalite ikiside gayet iyi yani zaten iyi olamasa 5.güne gelmezdi ikiside tutunacak inş anneslerine
Sana da çok teşekkür ederim
12 günle 14 gün arası diye biliyorum ben sana ama inşallah bu pozitifi tam anlamıyla gösterir sevincimiz ikiye katlanır
Aaaayyyy kıyamam dikkat et kendine Allah kolaylık versin
Hayırlı olsun gülüm Rabbim sana sımsıkı tutunmasını gebeliğini güzel anılarla geçirmeyi nasip etsin inşallah

Tebrikler Hayırlı olsun , sağ salim kucagınıza alın inşAllah

İnşallah canım benim teste bu şekilde

Eklentiler

• IMG_20231129_172038.webp
    109,4 KB · Görüntüleme: 60
Reactions: ztt
Canımlar tavuk dünyasından yediniz mi hiç bu süreçte ben yemek söyleyeceğim de bulamadım ne söylesem dün tavuk suyu çorbası içmiştim yemekte bile tedirginim Yarabbi

Değeriniz çok güzel. Hayırlı uğurlu olsun bizlere de dua edin. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Canımlar tavuk dünyasından yediniz mi hiç bu süreçte ben yemek söyleyeceğim de bulamadım ne söylesem dün tavuk suyu çorbası içmiştim yemekte bile tedirginim Yarabbi
Canim kabiz olmamaya bak ben o yuzden yemedim 8. Gune kadar. Hep corba ve sebze yemegi yedim. Sonra ekmek makarna vs turevlerine az da olsa yedim yiyorum da. Ama ilk gunler tutunana kadar ikinmamak icin kabiz olmamaya bol bol da su icmeye bak kati cok beslenme

Tamam canım bugünlük sadece yarın annem gelecek yanıma

Canım daha önce eşin gitmiş miydi doktora ?

Reactions: ztt
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…