- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #8.241
Bence normal canım, benimde ağrılarım ve fitilini kullanıyorum bende akıntı oluyor koyu olmasada
Kızlar sabah da yazmistim da ben çok taktım bu leke gibi şeye akıntı desen değil jel kullanıyorum progesteron o atıyor bir süre sonra ama koyu kahverengi siyaha yakın ondan olmus olabilir dedi hemşire ama hoc bu renk olmamıştı bir de kasık ağrım var ya sanki regl olacakmışım ya da yumurtlama ağrısı gibi valla korkuyorum zaten zor bela tuttu bir şey olmaz insallah yok mu fikir verecek olanbuna benzer bir şey yaşayan
Radyolojik muayene varikosel var dendi. Eşim öğretmen. Öğretmenlerde , sürekli ayakta iş yapılan mesleklerde görülüyor dedi Dr. ilk teste sperm sayısı çok düşüktü çünkü cinsel perhiz gerektiğini bilmiyorduk ikinci test 3 hafta sonra yapıldı arada uçurum vardı. Canlı sperm sayısında sorun yok hareketlilik biraz düşük dedi o kadar. Sonra toz bir içecek verdi hareketlilik için bir daha da eşim tahlil mahlil yaptırmadı.Başka da hiç bişey bilmiyorum inan kiDoğrudan varikosel mi dediler? Eşinizde sperm çıkışı var miydi? Bizde hiç yoktu tese olduk da ondan sordum❤
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşKizlar surecimi bende biraz uzun olacak ama yazacagim sonunda insallah. Bugun test gunumdu. 5. Gun embriyosu transfer harici 11. Gunum beta 697 cikti. Rabbim cumlemizin emekletini dualarini bos cevirmezherkese dua ediyorum biliyorum burada bana da dua eden oldu illaki allah hepinizden razi olsun darisi hepimizin saglikla huzurla kucaklarimiza almamiza
Teşekkür ederim canım sağolasınIron Butterfly canim buna ek yapmak isterim sayilar aslinda embroyinun boyutunu verilen harfler de kalitesini gösteriyormuş. Ben son 2 embriyom boyle birlikte donduruldu ab iyi orta kalite bc orta kalite diyebiliriz
Sana da çok teşekkür ederimAynen canım orta kalite ikiside gayet iyi yani zaten iyi olamasa 5.güne gelmezdi ikiside tutunacak inş anneslerine
12 günle 14 gün arası diye biliyorum ben sana ama inşallah bu pozitifi tam anlamıyla gösterir sevincimiz ikiye katlanırKızlar bu çatlatma iğnesinin etkisi kaç güne geçiyor. 18 inde vurmuştum. Şimdi kendime engel olamayıp test yaptım silik çizgi çıktı. 11 gün geçti üstünden. Transferinde 5. Günü birlikte sayarsak
Aaaayyyy kıyamam dikkat et kendine Allah kolaylık versinTeşekkür ederim canım benim çok zor geçiyor oglum hiç durmuyor bide çok duygusal dün transfere giderken evde birakmistik gece hiç uyumadı üstüme de atlıyor eskisi gibi oyun istiyor o yüzden ilk gece aşırı gergin geçti okadar kasilmisim ki sabah uyandım bacaklarım çenem ağrıyor kendi mi sıkmaktan
Hayırlı olsun gülüm Rabbim sana sımsıkı tutunmasını gebeliğini güzel anılarla geçirmeyi nasip etsin inşallahKizlar surecimi bende biraz uzun olacak ama yazacagim sonunda insallah. Bugun test gunumdu. 5. Gun embriyosu transfer harici 11. Gunum beta 697 cikti. Rabbim cumlemizin emekletini dualarini bos cevirmezherkese dua ediyorum biliyorum burada bana da dua eden oldu illaki allah hepinizden razi olsun darisi hepimizin saglikla huzurla kucaklarimiza almamiza
Tebrikler Hayırlı olsun , sağ salim kucagınıza alın inşAllahKizlar surecimi bende biraz uzun olacak ama yazacagim sonunda insallah. Bugun test gunumdu. 5. Gun embriyosu transfer harici 11. Gunum beta 697 cikti. Rabbim cumlemizin emekletini dualarini bos cevirmezherkese dua ediyorum biliyorum burada bana da dua eden oldu illaki allah hepinizden razi olsun darisi hepimizin saglikla huzurla kucaklarimiza almamiza
İnşallah canım benimTeşekkür ederim canım sağolasınumud Allah'tan
Sana da çok teşekkür ederim
12 günle 14 gün arası diye biliyorum ben sana ama inşallah bu pozitifi tam anlamıyla gösterir sevincimiz ikiye katlanır
Aaaayyyy kıyamam dikkat et kendine Allah kolaylık versin
Hayırlı olsun gülüm Rabbim sana sımsıkı tutunmasını gebeliğini güzel anılarla geçirmeyi nasip etsin inşallah
İnşallah tutunma belirtisidir canısıArkadaşlar bugün transfer in 6. Günü kasıklarımda bişey batıyor gibi batma var bu durumu yaşayan var mı
2 gün sonra yine yap istersen inşallah seninledirİnşallah canım benimteste bu şekilde
Eşim pazara kadar yasakladı test yapmamı canımİnşallah tutunma belirtisidir canısı
2 gün sonra yine yap istersen inşallah seninledir
Değeriniz çok güzel. Hayırlı uğurlu olsun bizlere de dua edin. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahKizlar surecimi bende biraz uzun olacak ama yazacagim sonunda insallah. Bugun test gunumdu. 5. Gun embriyosu transfer harici 11. Gunum beta 697 cikti. Rabbim cumlemizin emekletini dualarini bos cevirmezherkese dua ediyorum biliyorum burada bana da dua eden oldu illaki allah hepinizden razi olsun darisi hepimizin saglikla huzurla kucaklarimiza almamiza
Canim kabiz olmamaya bak ben o yuzden yemedim 8. Gune kadar. Hep corba ve sebze yemegi yedim. Sonra ekmek makarna vs turevlerine az da olsa yedim yiyorum da. Ama ilk gunler tutunana kadar ikinmamak icin kabiz olmamaya bol bol da su icmeye bak kati cok beslenmeCanımlar tavuk dünyasından yediniz mi hiç bu süreçteben yemek söyleyeceğim de bulamadım ne söylesem dün tavuk suyu çorbası içmiştim yemekte bile tedirginim Yarabbi
Vay arkadaş ne dir bu eşler böyle yaaaEşim pazara kadar yasakladı test yapmamı canımdayanabilir sen o gün yapcam bakalım
Tamam canım bugünlük sadece yarın annem gelecek yanımaCanim kabiz olmamaya bak ben o yuzden yemedim 8. Gune kadar. Hep corba ve sebze yemegi yedim. Sonra ekmek makarna vs turevlerine az da olsa yedim yiyorum da. Ama ilk gunler tutunana kadar ikinmamak icin kabiz olmamaya bol bol da su icmeye bak kati cok beslenme
İnşallah canım ya inşallahİnşallah tutunma belirtisidir canısı
Umarim canim çok sağolBence normal canım, benimde ağrılarım ve fitilini kullanıyorum bende akıntı oluyor koyu olmasada
Stres yapip süreci olumsuz etkilememizden korkuyorlar canımVay arkadaş ne dir bu eşler böyle yaaaben evi testle doldurmayı düşünüyordum yalan oldu 1 tane bile almadım
Canım daha önce eşin gitmiş miydi doktora ?Bende de aynı şey oldu aslında 11 adet yumurta toplandı iyi dediler ve geriye iki tane sağlıklı embriyo kalmış birini transfer edip diğerini dondurdular sebebi ise eşimde varikosel var sperm kalitesinden kaynaklıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?