• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar surecimi bende biraz uzun olacak ama yazacagim sonunda insallah. Bugun test gunumdu. 5. Gun embriyosu transfer harici 11. Gunum beta 697 cikti. Rabbim cumlemizin emekletini dualarini bos cevirmez🙏🏻🥰 herkese dua ediyorum biliyorum burada bana da dua eden oldu illaki🥰🥰 allah hepinizden razi olsun darisi hepimizin saglikla huzurla kucaklarimiza almamsagmikla doğuma kadar gitsin ömür boyu birlikte huzurlu sahlikli zmanalar geçirin.Yaş kaçtı kaç yumurta çıkıyordu?

Hepimiz çeşitli enkazlsrdan çıkıp birşeyler yapmaya çalışıyoruz canım o yüzden geçmişe zorda olsa bir sünger çek ve şuana odaklan bol bol dua et kuran oku dinle Rabbim bu meleğini nasip etsin kucağına almayı

Evet aşkım aldım çok şükür bugün 1.ci gün 🤭🤭

Rabbim bu yolda hayırla ve kolaylıkla ilerlemeni nasip etsin üzülme ☺️ stres yapma kendine

Merhaba hoşgeldiniz 🌹 i

Aminnnn cnm Allah razı olsun

10.cu gün iyi bir değer değil mi neden kimyasal düşünüyorsunuz Allah'a kolaylık versin inşallah size sımsıkı tutunur 🤗🤗🤗
Çok teşekkür ederim amin 🥰5. Gün embriyosu doktorum beklenenden düşük dedi sanırım 100ün üstünde olunca daha sağlıklı bir gebelikten bahsetmek mümkünmüş umarım yanılır

Kızlar sizlere birşey danışmak istiyorum. 23kasım da 3.gün çift embriyo transferim gerçekleşti. Dr 5 aralıkta test yap dedi. Kan sulandırıcı iğnem 3 aralıkta bitiyor. O gün test yapsam pozitifse belli olur mu? Zira iğnelerden çokça yoruldum. Açıkcası 2 gün için tekrar o iğneye para vermek de istemıyorum. 2 gün kala da belli olur diye düşünüyorum siz ne dersiniz??

Kızlar selam☺ bugün ultrason kontrolüm vardı keseyi gördük şükür. Yolk kesesi henüz yoktu. Yani doktora sordum vajinal baksak belki görünürdü ama hiç gerek yok dedi. 10 güne kalp atışını duyarız dedi. Adet tarihime göre 5+1 ultrasonda 4+6 çıktı iki günlük bi fark var. Yolk kesesini görseydim biraz içim rahatlayacaktı en azından boş gebelik olup olmadığı kesinleşecekti.

Kizlar surecimi bende biraz uzun olacak ama yazacagim sonunda insallah. Bugun test gunumdu. 5. Gun embriyosu transfer harici 11. Gunum beta 697 cikti. Rabbim cumlemizin emekletini dualarini bos cevirmez🙏🏻🥰 herkese dua ediyorum biliyorum burada bana da dua eden oldu illaki🥰🥰 allah hepinizden razi olsun darisi hepimizin saglikla huzurla kucaklarimiza almamiza
🦋🦋🦋🦋🦋🦋 Çok sevindim maşallah darısı keseyi görüp kalp atışını duymaya inşallah Rabbim sağ Salim kucağına da almayı nasip etsin inşallah değerin çok güzel🧿 çift transfer miydi daha önce de test yaptın mı ?

Sabah uyuyorum uyandım kahvaltı hazırlamış çay peynir zeytin avakado portakal sıkmış ben şok dedim bak alıştırma 🤓🤓🤓 hemen yapıştırdı nasıl olsa 2 3 gün sonra kalkacaksın 🥲 pis bırakmadı iki

Radyolojik muayene varikosel var dendi. Eşim öğretmen. Öğretmenlerde , sürekli ayakta iş yapılan mesleklerde görülüyor dedi Dr. ilk teste sperm sayısı çok düşüktü çünkü cinsel perhiz gerektiğini bilmiyorduk ikinci test 3 hafta sonra yapıldı arada uçurum vardı. Canlı sperm sayısında sorun yok hareketlilik biraz düşük dedi o kadar. Sonra toz bir içecek verdi hareketlilik için bir daha da eşim tahlil mahlil yaptırmadı.Başka da hiç bişey bilmiyorum inan ki 🥲 ama kafamda hep bir soru işareti kaldı bu varikosel durumu. Ben ne zaman konuyu açsam bozuluyor. Siz sonuçlardan anlıyor musunuz son testi atsam fikir verir misiniz
Lütfen paylaşır mısın ben anlar oldum biraz biraz

Kızlar sizlere birşey danışmak istiyorum. 23kasım da 3.gün çift embriyo transferim gerçekleşti. Dr 5 aralıkta test yap dedi. Kan sulandırıcı iğnem 3 aralıkta bitiyor. O gün test yapsam pozitifse belli olur mu? Zira iğnelerden çokça yoruldum. Açıkcası 2 gün için tekrar o iğneye para vermek de istemıyorum. 2 gün kala da belli olur diye düşünüyorum siz ne dersiniz??
Gününde de verebilirsin 2 gün öncede sen bilirsin canım inşallah güzel haberlerini alırız 💝

Bugün transfer oldum sonunda😁. Transfer ağrılı olmadı. Ben çok korkuyordum canım acıyacak diye. Ama ağrım olmadi sadece idrar sıkışık olduğum için onun sancısı vardı biraz. 35 yaşındayım ben bir tane 5. Gun embriyosu transfer yapıldı. İlk bebek olacak isallah. 9 aralıkta test günüm. Isallah iyi olur sonuç.

Bugün transfer oldum sonunda😁. Transfer ağrılı olmadı. Ben çok korkuyordum canım acıyacak diye. Ama ağrım olmadi sadece idrar sıkışık olduğum için onun sancısı vardı biraz. 35 yaşındayım ben bir tane 5. Gun embriyosu transfer yapıldı. İlk bebek olacak isallah. 9 aralıkta test günüm. Isallah iyi olur sonuç.
Hayırlı olsun canım sana sımsıkı tutunsun inşallah 🌹🌹🌹🌹

Radyolojik muayene varikosel var dendi. Eşim öğretmen. Öğretmenlerde , sürekli ayakta iş yapılan mesleklerde görülüyor dedi Dr. ilk teste sperm sayısı çok düşüktü çünkü cinsel perhiz gerektiğini bilmiyorduk ikinci test 3 hafta sonra yapıldı arada uçurum vardı. Canlı sperm sayısında sorun yok hareketlilik biraz düşük dedi o kadar. Sonra toz bir içecek verdi hareketlilik için bir daha da eşim tahlil mahlil yaptırmadı.Başka da hiç bişey bilmiyorum inan ki 🥲 ama kafamda hep bir soru işareti kaldı bu varikosel durumu. Ben ne zaman konuyu açsam bozuluyor. Siz sonuçlardan anlıyor musunuz son testi atsam fikir verir misiniz
Canim ben de cok anlamıyorum yorum kismini atarsan ozelden konusuruz istersen❤🥰 bizde sperm testinde hiç çıkmadı ultrasonda da varikosel var diyordu fsh yuksekti fiziki olarak da bir sıkıntı vardı boyut olarak yani sonrasında tese denedik cok sukur sperm bulduk ben umutsuzluktan biriydim esiniz hiç bozulmasın o kadar daha zor durumda olan insanlar var ki ben 1 sperme razi bir haldeydim adamlarda milyonları aşkın sperm var bende 1 i bile yoktu nerden nereye geldik işte...🧿🙏

Canım bende 23 Kasım'da transfer oldum 3. Gün embriyosu.
Benim de duphaston ilacim pazar günü yani ayın 3 ünde bitiyor. Dr aslında 10. Gün test yapabilirsin dedi. Hemşire ise 12. Gün dedi. Bende 3 ünde evde test yapıp ona göre ilacı alacagim. Varsa çıkar bence. Sen kan mi vereceksin evde idrar testi mi yapacaksın ?

Back
X