• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba kacıncı gününüz transferden sonra? Bende de oldu pazar gün, cok korktum hatta fitil kahve rengi gibi aktı, sonrakı gunde siyaha yakın bi akıntı oldu. Sonra olmadı şukur sordum bu gun doktoruma normalmış hamileliğin başında
Ben de konuştum normal dedi umarım sağlıkla tamamlarız insallah ya 🙏🏻

Kizlar surecimi bende biraz uzun olacak ama yazacagim sonunda insallah. Bugun test gunumdu. 5. Gun embriyosu transfer harici 11. Gunum beta 697 cikti. Rabbim cumlemizin emekletini dualarini bos cevirmez🙏🏻🥰 herkese dua ediyorum biliyorum burada bana da dua eden oldu illaki🥰🥰 allah hepinizden razi olsun darisi hepimizin saglikla huzurla kucaklarimiza almamiza
Inan okurken gözyaşlarımı tutamadım kendi sonucum gibi sevindim❤🧿 bu duyguları yaşayıp doya doya buraya yazmayı rabbim bana da tum buradaki arkadaşlarıma da nasip et, aminn 🧿🙏

Kızlar sizlere birşey danışmak istiyorum. 23kasım da 3.gün çift embriyo transferim gerçekleşti. Dr 5 aralıkta test yap dedi. Kan sulandırıcı iğnem 3 aralıkta bitiyor. O gün test yapsam pozitifse belli olur mu? Zira iğnelerden çokça yoruldum. Açıkcası 2 gün için tekrar o iğneye para vermek de istemıyorum. 2 gün kala da belli olur diye düşünüyorum siz ne dersiniz??
Canim ben olsam alirdim zaten Allah korusun olumsuz olsa bile surecimize devam edeceğiz olumlu olursa zaten kullanacaksin insallah 🧿🥰 ilaçların suresi de uzun oluyor ben olsam alurim benim de promester adında ilacım 5 gunde bitecek 5 gun daha kullanmam lazım mecbur yazdırıp alacagim 7 aralik a kadar napalim🙏🧿

Screenshot_2023-11-29-19-59-17-76_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.webp

Bundan kullanan var mı kızlar

Back
X