• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bence normal canım, benimde ağrılarım ve fitilini kullanıyorum bende akıntı oluyor koyu olmasada
Kızlar sabah da yazmistim da ben çok taktım bu leke gibi şeye akıntı desen değil jel kullanıyorum progesteron o atıyor bir süre sonra ama koyu kahverengi siyaha yakın ondan olmus olabilir dedi hemşire ama hoc bu renk olmamıştı bir de kasık ağrım var ya sanki regl olacakmışım ya da yumurtlama ağrısı gibi valla korkuyorum zaten zor bela tuttu bir şey olmaz insallah yok mu fikir verecek olan :KK43: buna benzer bir şey yaşayan

Doğrudan varikosel mi dediler? Eşinizde sperm çıkışı var miydi? Bizde hiç yoktu tese olduk da ondan sordum🧿🙏
Radyolojik muayene varikosel var dendi. Eşim öğretmen. Öğretmenlerde , sürekli ayakta iş yapılan mesleklerde görülüyor dedi Dr. ilk teste sperm sayısı çok düşüktü çünkü cinsel perhiz gerektiğini bilmiyorduk ikinci test 3 hafta sonra yapıldı arada uçurum vardı. Canlı sperm sayısında sorun yok hareketlilik biraz düşük dedi o kadar. Sonra toz bir içecek verdi hareketlilik için bir daha da eşim tahlil mahlil yaptırmadı.Başka da hiç bişey bilmiyorum inan ki 🥲 ama kafamda hep bir soru işareti kaldı bu varikosel durumu. Ben ne zaman konuyu açsam bozuluyor. Siz sonuçlardan anlıyor musunuz son testi atsam fikir verir misiniz

Kizlar surecimi bende biraz uzun olacak ama yazacagim sonunda insallah. Bugun test gunumdu. 5. Gun embriyosu transfer harici 11. Gunum beta 697 cikti. Rabbim cumlemizin emekletini dualarini bos cevirmez🙏🏻🥰 herkese dua ediyorum biliyorum burada bana da dua eden oldu illaki🥰🥰 allah hepinizden razi olsun darisi hepimizin saglikla huzurla kucaklarimiza almamiza

Kizlar surecimi bende biraz uzun olacak ama yazacagim sonunda insallah. Bugun test gunumdu. 5. Gun embriyosu transfer harici 11. Gunum beta 697 cikti. Rabbim cumlemizin emekletini dualarini bos cevirmez🙏🏻🥰 herkese dua ediyorum biliyorum burada bana da dua eden oldu illaki🥰🥰 allah hepinizden razi olsun darisi hepimizin saglikla huzurla kucaklarimiza almamiza
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inş 🙏

Iron Butterfly Iron Butterfly canim buna ek yapmak isterim sayilar aslinda embroyinun boyutunu verilen harfler de kalitesini gösteriyormuş. Ben son 2 embriyom boyle birlikte donduruldu ab iyi orta kalite bc orta kalite diyebiliriz
Teşekkür ederim canım sağolasın ☺️ umud Allah'tan
Aynen canım orta kalite ikiside gayet iyi yani zaten iyi olamasa 5.güne gelmezdi ikiside tutunacak inş anneslerine
Sana da çok teşekkür ederim 🌹
Kızlar bu çatlatma iğnesinin etkisi kaç güne geçiyor. 18 inde vurmuştum. Şimdi kendime engel olamayıp test yaptım silik çizgi çıktı. 11 gün geçti üstünden. Transferinde 5. Günü birlikte sayarsak
12 günle 14 gün arası diye biliyorum ben sana ama inşallah bu pozitifi tam anlamıyla gösterir sevincimiz ikiye katlanır
Teşekkür ederim canım benim çok zor geçiyor oglum hiç durmuyor bide çok duygusal dün transfere giderken evde birakmistik gece hiç uyumadı üstüme de atlıyor eskisi gibi oyun istiyor o yüzden ilk gece aşırı gergin geçti okadar kasilmisim ki sabah uyandım bacaklarım çenem ağrıyor kendi mi sıkmaktan
Aaaayyyy kıyamam dikkat et kendine Allah kolaylık versin
Hayırlı olsun gülüm Rabbim sana sımsıkı tutunmasını gebeliğini güzel anılarla geçirmeyi nasip etsin inşallah 🌺

Tebrikler Hayırlı olsun , sağ salim kucagınıza alın inşAllah🙏🏻

Teşekkür ederim canım sağolasın ☺️ umud Allah'tan

Sana da çok teşekkür ederim 🌹

12 günle 14 gün arası diye biliyorum ben sana ama inşallah bu pozitifi tam anlamıyla gösterir sevincimiz ikiye katlanır

Aaaayyyy kıyamam dikkat et kendine Allah kolaylık versin

Hayırlı olsun gülüm Rabbim sana sımsıkı tutunmasını gebeliğini güzel anılarla geçirmeyi nasip etsin inşallah 🌺
İnşallah canım benim ❤️ teste bu şekilde

Eklentiler

• IMG_20231129_172038.webp
    IMG_20231129_172038.webp
    109,4 KB · Görüntüleme: 60
  • Beğen
Reactions: ztt
Canımlar tavuk dünyasından yediniz mi hiç bu süreçte ☺️ ben yemek söyleyeceğim de bulamadım ne söylesem dün tavuk suyu çorbası içmiştim yemekte bile tedirginim Yarabbi 😂😂😂

Değeriniz çok güzel. Hayırlı uğurlu olsun bizlere de dua edin. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏

Canımlar tavuk dünyasından yediniz mi hiç bu süreçte ☺️ ben yemek söyleyeceğim de bulamadım ne söylesem dün tavuk suyu çorbası içmiştim yemekte bile tedirginim Yarabbi 😂😂😂
Canim kabiz olmamaya bak ben o yuzden yemedim 8. Gune kadar. Hep corba ve sebze yemegi yedim. Sonra ekmek makarna vs turevlerine az da olsa yedim yiyorum da. Ama ilk gunler tutunana kadar ikinmamak icin kabiz olmamaya bol bol da su icmeye bak kati cok beslenme

Canim kabiz olmamaya bak ben o yuzden yemedim 8. Gune kadar. Hep corba ve sebze yemegi yedim. Sonra ekmek makarna vs turevlerine az da olsa yedim yiyorum da. Ama ilk gunler tutunana kadar ikinmamak icin kabiz olmamaya bol bol da su icmeye bak kati cok beslenme
Tamam canım bugünlük sadece yarın annem gelecek yanıma

Bende de aynı şey oldu aslında 11 adet yumurta toplandı iyi dediler ve geriye iki tane sağlıklı embriyo kalmış birini transfer edip diğerini dondurdular sebebi ise eşimde varikosel var sperm kalitesinden kaynaklıymış
Canım daha önce eşin gitmiş miydi doktora ?

• Beğen
Reactions: ztt
Back
X