- 18 Mart 2015
- 2.642
- 4.874
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
Günaydıntransferden sonra ne gibi belirtiler yaşadınız regl zamanından farklı olarak?
5. Gün çift embriyoSizin embriyonuz 3.gun muydu 5.gun muydu
Bence çıkmış senin de :) hemen kimyasal diyip niye moral bozuyorsun
Bilmiyorum ya geçen kimyasal oldu diye Buda öyleymiş gibi hissettim inşallah değildir yarın sabah tekrar test yapıcam bakalım o nasıl çıkacakBence çıkmış senin de :) hemen kimyasal diyip niye moral bozuyorsun
Benim testlerin markası predictor
Geçen denemede benim de ilk değerim 30 du 10. Gün. Sonra yükseldi ama sağlıklı olmadı. Ama burada mesela 12 ile 14 le başlayıp şu an 15-16 haftalık gebeler var işte beta değeri kesin ölçüt de değil zaten Ayrıca beta idrara kandan sonra geçer idrar testi bir ölçüt olarak düşünülemez kiBilmiyorum ya geçen kimyasal oldu diye Buda öyleymiş gibi hissettim inşallah değildir yarın sabah tekrar test yapıcam bakalım o nasıl çıkacak
Evet orası da doğru hayırlı sonuçlar alalım inşallah pazar günü test verebilecek misin bizim burada ki acil gebelik testi yapmıyorGeçen denemede benim de ilk değerim 30 du 10. Gün. Sonra yükseldi ama sağlıklı olmadı. Ama burada mesela 12 ile 14 le başlayıp şu an 15-16 haftalık gebeler var işte beta değeri kesin ölçüt de değil zaten Ayrıca beta idrara kandan sonra geçer idrar testi bir ölçüt olarak düşünülemez ki
Cumartesi günü test günüm canım bizim burada yapıyorlar daha önce de vermiştimEvet orası da doğru hayırlı sonuçlar alalım inşallah pazar günü test verebilecek misin bizim burada ki acil gebelik testi yapmıyor
Canım merhaba bende Antalya eğitim araştırma hastanesinde Kasım da tedaviye başlıcam da ortalama ne fiyat ödeyeceksin hemen hemen aynıdır diye karşılaştırmak istiyorumMerhabalar herkese bende başladım tedavime bugün 3.günüm hayırlısıyla. Gonal f 300 kullanıyorum şuan yanına ekstra olarak coraspirin ve aretewomen vitamin ve 3 günlük kullanacağım bir antibiyotik verdiler.İzmir Dokuz eylül üniversitesinde görüyorum tedavimi.Allah hayırlısıyla herkesin emeğinin karşılığını versin
28 Eylül de transfer dimi benim 8 Ekim test günü yazdılarCumartesi günü test günüm canım bizim burada yapıyorlar daha önce de vermiştim
Sen neden üzülüyorsun ki annesi bariz var çizgi maşallah üzülme
Evet 28 eylülde oldum ama doktorum 7 Ekim dedi. 3. Gün embriyosunda 11. Gün, 5. Günde 9. Gün test istiyormuş28 Eylül de transfer dimi benim 8 Ekim test günü yazdılar
Belki de ikizler o zaman kimbilir5. Gün çift embriyo
Yani aslında çok bir belirtim olmadı ara ara bel ağrısı kasığıma batar şeklinde ağrı oluyordu. Ama bir kaç gündür o da yok
Benim düşüncem öyle . Söylemiştim daha önce . Bakalım hayırlısıyla çift embriyo transfer edenlerin hepsi ikiz olur inşallahBelki de ikizler o zaman kimbilir
Bence ikizBir evladım var 8 yaşında bir tane kardeş isterken iki tane birden neden olmasın
Ayyyyy çok sevindim canım hayırlısı olsun inşallah hadi hepinizin sevincini birlikte yaşayalım hepinizin güzel haberleri bana daha çok umut olsun şayet buna çok ihtiyacım varkızlar selam dün kontrole gittim estroferm başlandı 14. gün yine kontrole gideceğim yani 16 ekim de o gün transfer için gün vereceklermiş hemşireye sorduğumda son kontrol tarihinden sonra 3 ile 5 gün içinde transferin gerçekleşir dedi
heyecanlıyım 2 hafta sonra inşallah minnaklarımı alıp evime geleceğim
Hadi bakalım bende başladım beraber süreci takip edelimkızlar selam dün kontrole gittim estroferm başlandı 14. gün yine kontrole gideceğim yani 16 ekim de o gün transfer için gün vereceklermiş hemşireye sorduğumda son kontrol tarihinden sonra 3 ile 5 gün içinde transferin gerçekleşir dedi
heyecanlıyım 2 hafta sonra inşallah minnaklarımı alıp evime geleceğim
Coraspin neden şimdi alıyorsunuzBende bugün transfer hazrligina başladım estroferm corasprin ve folic asit var 14. Gün sonra kontrol... varmı tedaviye başlayan