2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Bilmiyorum ya geçen kimyasal oldu diye Buda öyleymiş gibi hissettim inşallah değildir yarın sabah tekrar test yapıcam bakalım o nasıl çıkacak
Geçen denemede benim de ilk değerim 30 du 10. Gün. Sonra yükseldi ama sağlıklı olmadı. Ama burada mesela 12 ile 14 le başlayıp şu an 15-16 haftalık gebeler var işte beta değeri kesin ölçüt de değil zaten Ayrıca beta idrara kandan sonra geçer idrar testi bir ölçüt olarak düşünülemez ki

Evet orası da doğru hayırlı sonuçlar alalım inşallah pazar günü test verebilecek misin bizim burada ki acil gebelik testi yapmıyor

Canım merhaba bende Antalya eğitim araştırma hastanesinde Kasım da tedaviye başlıcam da ortalama ne fiyat ödeyeceksin hemen hemen aynıdır diye karşılaştırmak istiyorum

kızlar selam dün kontrole gittim estroferm başlandı 14. gün yine kontrole gideceğim yani 16 ekim de o gün transfer için gün vereceklermiş hemşireye sorduğumda son kontrol tarihinden sonra 3 ile 5 gün içinde transferin gerçekleşir dedi
heyecanlıyım 2 hafta sonra inşallah minnaklarımı alıp evime geleceğim

Ayyyyy çok sevindim canım hayırlısı olsun inşallah hadi hepinizin sevincini birlikte yaşayalım hepinizin güzel haberleri bana daha çok umut olsun şayet buna çok ihtiyacım var

Hadi bakalım bende başladım beraber süreci takip edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…