- 20 Nisan 2025
- 107
- 50
- 13
- Konu Sahibi annabelica
- #2.161
Hala orda sanırım ama bana çok uzak teşekkür ederimBaksanız Fatma diye bi doktor var mı soyadını da hatırlamıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala orda sanırım ama bana çok uzak teşekkür ederimBaksanız Fatma diye bi doktor var mı soyadını da hatırlamıyorum
Teşekkür ederim canım beni de eklediniz miCanım ilk haftalar çok değişiyor bebeğin haftası. Geç döllenme olmasa bile bazen küçük ya da büyük ölçülebiliyor. O kadar minikler ki daha 3 mm de olcebiliyor cihaz 4 mm de olcebiliyor. Arası kıl kadar bi fark çünküBenimki de 6+2 normalde ama cihazda 5+6 ölçüldü. Sonra bi sonraki kontrolde bi bakacaksın ilerde çıkacak bebeğin. İlk hafta ölçümleri çok önemli değil. Kalbi atıyormuş ya çok şükür gözün aydın
![]()
Tamam canım çok sağol ilerleyen süreçlerde göreceğiz bebeklerimizi daha netYumurtlama zamanınla ilgilidir. Bana da haftayı önde söyledi çünkü erken yumurtlama oluyor bende. Endişe etme bence
Bana 3 hafta sonra gel dedi bir durum olmazsa. Lakin ben önce gidicem, kendi doktoruma danışmak istiyorum, lekelenmem oldu, progestan vermişti bu doktor, 3 gün kullandım, kullanmadım daha.Kızlar kalp atışından sonra ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz
Bana 1 ay sonra gel dediKızlar kalp atışından sonra ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz
Benim bugün gittiğim doktor kalp atışını dinletmedi, ben 8. Haftaya kadar dinletmeyi önermiyorum dedi, ama kalp atış hareketini gösterdi, bana 9. Hafta gel dedi. Siz hiç böyle bir şey duydunuz muKızlar kalp atışından sonra ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz
İlk defa duydum ama her Doktor farklı bir şey söylüyor bende anlamıyorumBenim bugün gittiğim doktor kalp atışını dinletmedi, ben 8. Haftaya kadar dinletmeyi önermiyorum dedi, ama kalp atış hareketini gösterdi, bana 9. Hafta gel dedi. Siz hiç böyle bir şey duydunuz mu
Eklememisim canım bilgilerini yazabilir misin. Daha önce yazdın mı bilmiyorum ben görmedimTeşekkür ederim canım beni de eklediniz mi
Hangi hastanede doğum yaptınız bende mahremiyet ihlal edilecek diye çok korkuyorum araştırmaya çalışıyorumKızlar 100 140k gibi fiyatlar size normal mi geliyor kendimi fasfakir hissettim şuanhayır bir yerde de boşa giden para gibi geliyor ablam takibini ve doğumunu özel hastanede yaptı giren çıkanın eksik olmadığı mahremiyetten uzak garip bi doğum gibi gelmişti. Ben şehir hastanesinde mis gibi doğum yaptım ilgi alaka mükemmeldi. Aylık gittiğim doktorum da iyiydi evet sizinle oturup muhabbet etmiyorlar ama sırf onun için bu ücretleri vermek bana çok geldi. Arada çok cevaplanmayan sorum olursa belki bi iki kere özele giderim ama.. Bilemedim
Konya şehir hastanesi. Odaları tek kişilik ama odaya bağlı bir misafir odası mevcut. Pilates topu ve duvar egzersizine kadar düşünülmüş ben çok beğendim.Hangi hastanede doğum yaptınız bende mahremiyet ihlal edilecek diye çok korkuyorum araştırmaya çalışıyorum
Ben istanbuldayım ablanızda mı konyadaKonya şehir hastanesi. Odaları tek kişilik ama odaya bağlı bir misafir odası mevcut. Pilates topu ve duvar egzersizine kadar düşünülmüş ben çok beğendim.
Evet. Başka iller hakkında bilgim yokBen istanbuldayım ablanızda mı konyada
Benim bugün gittiğim doktor kalp atışını dinletmedi, ben 8. Haftaya kadar dinletmeyi önermiyorum dedi, ama kalp atış hareketini gösterdi, bana 9. Hafta gel dedi. Siz hiç böyle bir şey duydunuz muKızlar kalp atışından sonra ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz
Ben de ilk defa duydum mecburen çıktım , belki haftaya başka doktora giderim.çünkü herkes duyuyor bebeklerinin ilk kalp atışını.Ben 10 gündür bu anı beklemiştim ama doktorun bir bildiği vardır diye düşündüm.Acaba makinesi mi sıkıntılı da böyle bir şey bahane etmiş olabilir miİlk defa duydum ama her Doktor farklı bir şey söylüyor bende anlamıyorum
Arkadaşım hamile değil ama göğsünde kitle için gitmişti doktor makine arızalı hiçbir şey anlaşılmıyor diyip başka hastaneye yollamıştı dediğiniz gibi makinesinde sorun olabilirBenim bugün gittiğim doktor kalp atışını dinletmedi, ben 8. Haftaya kadar dinletmeyi önermiyorum dedi, ama kalp atış hareketini gösterdi, bana 9. Hafta gel dedi. Siz hiç böyle bir şey duydunuz mu
Ben de ilk defa duydum mecburen çıktım , belki haftaya başka doktora giderim.çünkü herkes duyuyor bebeklerinin ilk kalp atışını.Ben 10 gündür bu anı beklemiştim ama doktorun bir bildiği vardır diye düşündüm.Acaba makinesi mi sıkıntılı da böyle bir şey bahane etmiş olabilir mi
Evet, ultrason görüntüsü bile yazıcıdan çıkartıyor ve net görünmüyor.Arkadaşım hamile değil ama göğsünde kitle için gitmişti doktor makine arızalı hiçbir şey anlaşılmıyor diyip başka hastaneye yollamıştı dediğiniz gibi makinesinde sorun olabilir
Cok hakli bir yorumKızlar 100 140k gibi fiyatlar size normal mi geliyor kendimi fasfakir hissettim şuanhayır bir yerde de boşa giden para gibi geliyor ablam takibini ve doğumunu özel hastanede yaptı giren çıkanın eksik olmadığı mahremiyetten uzak garip bi doğum gibi gelmişti. Ben şehir hastanesinde mis gibi doğum yaptım ilgi alaka mükemmeldi. Aylık gittiğim doktorum da iyiydi evet sizinle oturup muhabbet etmiyorlar ama sırf onun için bu ücretleri vermek bana çok geldi. Arada çok cevaplanmayan sorum olursa belki bi iki kere özele giderim ama.. Bilemedim
Anne karnından ses alabilmek için bebeğe gonderilen ses dalgalarınin erken haftalarda bebeğe zarar vereceğini söylüyor bazı doktorlar. Kesin bir çalışma yok bu konuda. Ama yine de bebeği riske atmamak adına dinletmemeyi seçiyorlar. Bi arkadaşımın gittiği doktor 12. Haftaya kadar ses dinletmemisti. Benim daha önce gittiğim bir doktor da 12. Haftaya kadar dinletmiyorum demişti. Ama kimisi de ilk muayenede bile dinletiyor. Dediğim gibi doktorlar bu konuda farklı görüsteler. Ben de ses duyma konusunda çok ısrarcı değilim açıkçası. Zaten ekranda bebeğin kalp atışı görünüyor. Bunu bilmek yeterli diye düşünüyorumBenim bugün gittiğim doktor kalp atışını dinletmedi, ben 8. Haftaya kadar dinletmeyi önermiyorum dedi, ama kalp atış hareketini gösterdi, bana 9. Hafta gel dedi. Siz hiç böyle bir şey duydunuz mu
Ben de ilk defa duydum mecburen çıktım , belki haftaya başka doktora giderim.çünkü herkes duyuyor bebeklerinin ilk kalp atışını.Ben 10 gündür bu anı beklemiştim ama doktorun bir bildiği vardır diye düşündüm.Acaba makinesi mi sıkıntılı da böyle bir şey bahane etmiş olabilir mi