Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    14
Canım ilk haftalar çok değişiyor bebeğin haftası. Geç döllenme olmasa bile bazen küçük ya da büyük ölçülebiliyor. O kadar minikler ki daha 3 mm de olcebiliyor cihaz 4 mm de olcebiliyor. Arası kıl kadar bi fark çünkü 😀 Benimki de 6+2 normalde ama cihazda 5+6 ölçüldü. Sonra bi sonraki kontrolde bi bakacaksın ilerde çıkacak bebeğin. İlk hafta ölçümleri çok önemli değil. Kalbi atıyormuş ya çok şükür gözün aydın 😍
Teşekkür ederim canım beni de eklediniz mi

Kalp atışını duyduğunuzda kan verdiniz mi? Belirli değerlere bakılması gerekiyormuş sanırım. Onlar kalp atışından sonra ki randevu da mı veriliyor?

Kızlar 100 140k gibi fiyatlar size normal mi geliyor kendimi fasfakir hissettim şuan 😂hayır bir yerde de boşa giden para gibi geliyor ablam takibini ve doğumunu özel hastanede yaptı giren çıkanın eksik olmadığı mahremiyetten uzak garip bi doğum gibi gelmişti. Ben şehir hastanesinde mis gibi doğum yaptım ilgi alaka mükemmeldi. Aylık gittiğim doktorum da iyiydi evet sizinle oturup muhabbet etmiyorlar ama sırf onun için bu ücretleri vermek bana çok geldi. Arada çok cevaplanmayan sorum olursa belki bi iki kere özele giderim ama.. Bilemedim

Kızlar 100 140k gibi fiyatlar size normal mi geliyor kendimi fasfakir hissettim şuan 😂hayır bir yerde de boşa giden para gibi geliyor ablam takibini ve doğumunu özel hastanede yaptı giren çıkanın eksik olmadığı mahremiyetten uzak garip bi doğum gibi gelmişti. Ben şehir hastanesinde mis gibi doğum yaptım ilgi alaka mükemmeldi. Aylık gittiğim doktorum da iyiydi evet sizinle oturup muhabbet etmiyorlar ama sırf onun için bu ücretleri vermek bana çok geldi. Arada çok cevaplanmayan sorum olursa belki bi iki kere özele giderim ama.. Bilemedim
Hangi hastanede doğum yaptınız bende mahremiyet ihlal edilecek diye çok korkuyorum araştırmaya çalışıyorum

Kızlar kalp atışından sonra ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz
Benim bugün gittiğim doktor kalp atışını dinletmedi, ben 8. Haftaya kadar dinletmeyi önermiyorum dedi, ama kalp atış hareketini gösterdi, bana 9. Hafta gel dedi. Siz hiç böyle bir şey duydunuz mu
İlk defa duydum ama her Doktor farklı bir şey söylüyor bende anlamıyorum
Ben de ilk defa duydum mecburen çıktım , belki haftaya başka doktora giderim.çünkü herkes duyuyor bebeklerinin ilk kalp atışını.Ben 10 gündür bu anı beklemiştim ama doktorun bir bildiği vardır diye düşündüm.Acaba makinesi mi sıkıntılı da böyle bir şey bahane etmiş olabilir mi

Benim bugün gittiğim doktor kalp atışını dinletmedi, ben 8. Haftaya kadar dinletmeyi önermiyorum dedi, ama kalp atış hareketini gösterdi, bana 9. Hafta gel dedi. Siz hiç böyle bir şey duydunuz mu
Ben de ilk defa duydum mecburen çıktım , belki haftaya başka doktora giderim.çünkü herkes duyuyor bebeklerinin ilk kalp atışını.Ben 10 gündür bu anı beklemiştim ama doktorun bir bildiği vardır diye düşündüm.Acaba makinesi mi sıkıntılı da böyle bir şey bahane etmiş olabilir mi
Arkadaşım hamile değil ama göğsünde kitle için gitmişti doktor makine arızalı hiçbir şey anlaşılmıyor diyip başka hastaneye yollamıştı dediğiniz gibi makinesinde sorun olabilir

Cok hakli bir yorum 😁 aslinda asiri fazla.. ama arz talep meselesi iste. Devletle ilerlemek her sehirde her hastanede kolay olmuyor. En basiti bir dr.a gidiyorsun sonraki randevuda ayni dr denk gelmesi nerdeyse imkansiz. Birde her dr farkli yorum yapiyor sonra kafan karisiyor. Ek olarakta bir sıkıntı yasadiginda birseyden endise ettiginde özel dr.a sorabiliyorsun iletisim halinde oluyorsun devlette oyle bir sans yok.
Ve bence en onemlisi zaten yeterince stresli bir dönem gebelik insanlar insan muamelesi görmek istiyor güzel güzel bilgilendirilmek istiyor.
Ama bende ozelle devam edecegim yoluma mesela iyi bir dr bulup insallah. Çünkü devlete 1 haftadır gidip geldigim süre boyunca sadece hizli hizli konusup odadan kovalama derdinde dr.lar sormak istedigim sorulari bile sordurmuyor hemen diger hastayi cagiriyor..

Anne karnından ses alabilmek için bebeğe gonderilen ses dalgalarınin erken haftalarda bebeğe zarar vereceğini söylüyor bazı doktorlar. Kesin bir çalışma yok bu konuda. Ama yine de bebeği riske atmamak adına dinletmemeyi seçiyorlar. Bi arkadaşımın gittiği doktor 12. Haftaya kadar ses dinletmemisti. Benim daha önce gittiğim bir doktor da 12. Haftaya kadar dinletmiyorum demişti. Ama kimisi de ilk muayenede bile dinletiyor. Dediğim gibi doktorlar bu konuda farklı görüsteler. Ben de ses duyma konusunda çok ısrarcı değilim açıkçası. Zaten ekranda bebeğin kalp atışı görünüyor. Bunu bilmek yeterli diye düşünüyorum

Back
X