2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Hakkınızda hayırlı olsun inşallah son denemeniz olur . benim daha opu işlemi olmadı iğne kullanmaya başladım o zaman benim kasım da olur transfer herhalde.
İnşallah evet öyle olur . Çünkü benden 25 yumurta toplanmıştı . 20 si uygun görülmüştü 13 tane dondurduk sonra . Doktor diğer ay koymayı uygun gördü sizde de büyük ihtimal öyle olur

İnşallah evet öyle olur . Çünkü benden 25 yumurta toplanmıştı . 20 si uygun görülmüştü 13 tane dondurduk sonra . Doktor diğer ay koymayı uygun gördü sizde de büyük ihtimal öyle olur
Maşallah epey yumurta toplanmış.pcos yok değil mi sizde? Özel bişeyler kullandınız mı bu süreçte?bide özel değilse amh değeriniz kaçtı

Merhaba bende 26 yaşındayım 28 Eylül de 3. Transferim oldu beşinci gün çift embriyo beni de listeye ekler misin Buda tutmamış gibi hissediyorum ama yine de Allahtan umut kesilmez

Maşallah epey yumurta toplanmış.pcos yok değil mi sizde? Özel bişeyler kullandınız mı bu süreçte?bide özel değilse amh değeriniz kaçtı
Yok hayır bizde herhangi bi sorun yoktu doktor sebepsiz dedi . Herhangi bi kadın hastalığım veya eşimde de sorun yok ama nedense çocuk olmadı . Amh değerime hiç baktırmadım inanın yaşım 27 ama ilk mua gittiğim de zaten doktor bakmıştı bol yumurta var demişti . Gonal f vermişti göbekten iğne doktor

Merhaba bende 26 yaşındayım 28 Eylül de 3. Transferim oldu beşinci gün çift embriyo beni de listeye ekler misin Buda tutmamış gibi hissediyorum ama yine de Allahtan umut kesilmez
Merhaba umutsuz olmayın kısmet bu işler.sizde sıkıntı ne yani neden tüp yapıldı Özel degilse

Anladim bizimki de sebepsiz malesef bende heyecanla bekliyorum bakalım nasıl olcak

Merhaba öncelikle hoşgeldiniz iütfen umutsuz olma sen ne kadar umutsuz hissedersen hormonların onu kabul eder ve tutacağı varsa bile tutmaz umutsuz olma iyi düşün güzel düşün Allah'ım nasip etsin inşallah güzel haber almayı hiç test yaptın mı

Kızlar hepinizin şansı açık olsun inşallah ben hala regli olmadım hastaneden arayan soranda olmadı nasıl ilerleme olacak bilmiyorum bir umut sevinerek Ekim adı altında topik açtım ama kendimi Kasım gibi görüyorum

Transferin 7. Gününden Günaydın
Zaman hem sanki çok yavaş geçti hem de bakıyorum ki bir hafta olmuş transferin üzerinden böyle bakınca hızla geçmiş gibi
Test günüme son iki gün var.

Eklentiler

• 0B8F7224-9C2E-4DD2-B6D8-591724DC7314.jpeg
    117 KB · Görüntüleme: 45
  • 5BA08D91-700D-43FC-9D90-16D1B0316AD7.jpeg
    120,5 KB · Görüntüleme: 55
Zaman hem sanki çok yavaş geçti hem de bakıyorum ki bir hafta olmuş transferin üzerinden böyle bakınca hızla geçmiş gibi
Yaptığın testin markası ne acaba test markasına göre değişir mi ben bu sabah awox diye bi markayla yaptım aşırı silik çıktı 7. Güne göre yok gibi yine kimyasal galiba

Günaydın transferden sonra ne gibi belirtiler yaşadınız regl zamanından farklı olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…