- 18 Ağustos 2023
- 206
- 191
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
İnşallahHakkınızda hayırlı olsun inşallah son denemeniz olur. benim daha opu işlemi olmadı iğne kullanmaya başladım o zaman benim kasım da olur transfer herhalde.
İlk gebemiz hayırlı olsun canımTransfer sonrası 6. Gün
Düne göre belirgin şekilde daha koyu
Test günüme 3 gün var
İnşallah benden de çok o kadar çok toplanırİnşallahevet öyle olur . Çünkü benden 25 yumurta toplanmıştı . 20 si uygun görülmüştü 13 tane dondurduk sonra . Doktor diğer ay koymayı uygun gördü sizde de büyük ihtimal öyle olur
Maşallah epey yumurta toplanmış.pcos yok değil mi sizde? Özel bişeyler kullandınız mı bu süreçte?bide özel değilse amh değeriniz kaçtıİnşallahevet öyle olur . Çünkü benden 25 yumurta toplanmıştı . 20 si uygun görülmüştü 13 tane dondurduk sonra . Doktor diğer ay koymayı uygun gördü sizde de büyük ihtimal öyle olur
Yok hayır bizde herhangi bi sorun yoktu doktor sebepsiz dedi . Herhangi bi kadın hastalığım veya eşimde de sorun yok ama nedense çocuk olmadı . Amh değerime hiç baktırmadım inanın yaşım 27 ama ilk mua gittiğim de zaten doktor bakmıştı bol yumurta var demişti . Gonal f vermişti göbekten iğne doktorMaşallah epey yumurta toplanmış.pcos yok değil mi sizde? Özel bişeyler kullandınız mı bu süreçte?bide özel değilse amh değeriniz kaçtı
Merhaba umutsuz olmayın kısmet bu işler.sizde sıkıntı ne yani neden tüp yapıldı Özel degilseMerhaba bende 26 yaşındayım 28 Eylül de 3. Transferim oldu beşinci gün çift embriyo beni de listeye ekler misin Buda tutmamış gibi hissediyorum ama yine de Allahtan umut kesilmez
Yok hayır bizde herhangi bi sorun yoktu doktor sebepsiz dedi . Herhangi bi kadın hastalığım veya eşimde de sorun yok ama nedense çocuk olmadı . Amh değerime hiç baktırmadım inanın yaşım 27 ama ilk mua gittiğim de zaten doktor bakmıştı bol yumurta var demişti . Gonal f vermişti göbekten iğne doktor
Ya hayırlısı olsun hakkınız da . Hangi aşamadasınız Şuan sizAnladim bizimki de sebepsiz malesefbende heyecanla bekliyorum bakalım nasıl olcak
Eşimde ileri hareketlilik çok az bende de polikistik over varMerhaba umutsuz olmayın kısmet bu işler.sizde sıkıntı ne yani neden tüp yapıldı Özel degilse
Merhabalar olumsuz düşünmeyin.inşallah tutunmuşlardırMerhaba bende 26 yaşındayım 28 Eylül de 3. Transferim oldu beşinci gün çift embriyo beni de listeye ekler misin Buda tutmamış gibi hissediyorum ama yine de Allahtan umut kesilmez
Merhaba öncelikle hoşgeldinizMerhaba bende 26 yaşındayım 28 Eylül de 3. Transferim oldu beşinci gün çift embriyo beni de listeye ekler misin Buda tutmamış gibi hissediyorum ama yine de Allahtan umut kesilmez
Ya hayırlısı olsun hakkınız da . Hangi aşamadasınız Şuan siz
Henüz başlamadı Aralık'ta inşallahYa hayırlısı olsun hakkınız da . Hangi aşamadasınız Şuan siz
Transferin 7. Gününden Günaydın
Zaman hem sanki çok yavaş geçti hem de bakıyorum ki bir hafta olmuş transferin üzerinden böyle bakınca hızla geçmiş gibi
Test günüme son iki gün var.
Yaptığın testin markası ne acaba test markasına göre değişir mi ben bu sabah awox diye bi markayla yaptım aşırı silik çıktı 7. Güne göre yok gibi yine kimyasal galibaTransferin 7. Gününden Günaydın
Zaman hem sanki çok yavaş geçti hem de bakıyorum ki bir hafta olmuş transferin üzerinden böyle bakınca hızla geçmiş gibi
GünaydınTransferin 7. Gününden Günaydın
Sizin embriyonuz 3.gun muydu 5.gun muyduTransferin 7. Gününden Günaydın