2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

S
Aynen canım sürecin hayırlı olsun inşallah
y teşekkür ederim ya iki gün önce oldum normalden bide doktora 2. Ya da 3. Git demişlerdi tedavimi uzaktan yürüyeceğim transferi kendi doktorum yapacak inşallah o yüzden uzaktan yanlış bişey yapmak istemiyorum eşimde ilaçları alsak mı dedi doktor kontrolünden sonra başlamak gerekiyor alma şimdi dedim kendi doktoruma yazıp sürece inşallah başlayacağım

Evet regli sonrası 2 yada 3.cü gün işlem başlıyor

Merhaba, bende aynı süreçleri yaşıyorum o yüzden yazmak istedim :) bende havuz yöntemi yapıyorum 2 kere yumurta toplandı hep 3 er yumurta toplandı ama 1 tane 6AA kalite 5. Gün embriyosu 1 tane de 5AA kalite 4. Gün embriyosu donduruldu bende başta çok ümitsizdim ama doktor kaliteleri çok iyi dedi şimdi son yumurta toplama için iğnelere başladım sonrasında ameliyat ve transferim var lütfen kendinizi üzmeyin bize zaten 1 tane embriyo yetiyor moralinizi yüksek tutup stres yapmayın :))

2 ekim de transfer olmuştu 16 ekimde kan testi yaptım tutmamış. Sağlık olsun hayırlısı değilmiş demekki 4 yumurta toplanmıştı 1 embriyo olmuştu oda transfer edilip tutmadı işte. Şimdi tekrardan en baştan tedavi gerekiyor maddiyat gerekiyor o sebeple ara vericez malesef. Kasımda transfer olup hayırlısıyla tutsun inşallah seninki ❤

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun umarım bir an önce kendini toplarsın çıkarma imkanın varsa rapor öıkar kendine ve onunla yeniden tedaviye başla en kısa zamanda hastane için olmasa bile ilaçlar için çok büyük etken rapor aklının bir ucunda bulunsun kendini yeniden ne zaman hazır hissedersen o zaman başla Rabbim kolaylık varsin dualarımda olacaksın hep

Naptın canım adet oldunmu

Yok gülüm yaaaa ne gezer sen oldun mu yoksa
Ama eger yarın olmasam Iccem kekık cayı cıddı anlamda agrılarım var zaten. Yada o adet masajını yaparım. Bugun ev felan Süpürüp sildim yarın komşular gelecek Onları agırlayım sonra Salı gunu Cam felan sılcem ev temz zaten Toz alırım Perde yıkarımmm tranfere hazırlık Adet olmadım ama adet olup da o ığneler vurulunca Belkı Agırlasırım dıye sımdıden yapayom dedım

Yok canım nerede okudum umarım öyle birşey olmaz ki lütfen olmasın zamanında gelsin yeter
Burada okudum Kuzu kadınlar kulubunde Yazıyodu hatta bazıları 5 gun felan gecıkmıs 1 hafta 10 gun olanlar varmış. Hatta hamıle kalanlar bıle var aslonda Ama O kadar gecıkırse Herhlde ılacmı ne verıyorlar söktürücü

Bende geçen hafta bitirdim temizliği canısı şimdi beklemedeyim masaj 1 2 yaptım bıraktım yarın bende net başlarıö masaja umarım hakkımızda hayırlısı olur benimde regli olacak gibi ağrılarım oluyor ama gelen giden yok henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…