- 14 Ekim 2018
- 1.583
- 1.792
- 26
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.081
hahhaa bozuldu gercekten de sağlam bi yerimiz kalmadıAllahtan annem yanımdaydı acili birbirine katardım valla çocuk gibi hüngür hüngür ağladım annemde diyo normalde korkmaz iğneden psikolojisi bozuldu artık diyo
Aynen valla yahahhaa bozuldu gercekten de sağlam bi yerimiz kalmadı
Aynen canım sürecin hayırlı olsun inşallahKızlar ben bugün regl oldum inşallah bu adetimle dondurulmuş embriyo transferi başlayacağım önce doktora muayene olup sonra mı ilaçlara başlıyoruz
y teşekkür ederim ya iki gün önce oldum normalden bide doktora 2. Ya da 3. Git demişlerdi tedavimi uzaktan yürüyeceğim transferi kendi doktorum yapacak inşallah o yüzden uzaktan yanlış bişey yapmak istemiyorum eşimde ilaçları alsak mı dedi doktor kontrolünden sonra başlamak gerekiyor alma şimdi dedim kendi doktoruma yazıp sürece inşallah başlayacağımAynen canım sürecin hayırlı olsun inşallah
Evet regli sonrası 2 yada 3.cü gün işlem başlıyorS
y teşekkür ederim ya iki gün önce oldum normalden bide doktora 2. Ya da 3. Git demişlerdi tedavimi uzaktan yürüyeceğim transferi kendi doktorum yapacak inşallah o yüzden uzaktan yanlış bişey yapmak istemiyorum eşimde ilaçları alsak mı dedi doktor kontrolünden sonra başlamak gerekiyor alma şimdi dedim kendi doktoruma yazıp sürece inşallah başlayacağım
Muayeneye gidince doktora sor benceBu kadar ılkkez olduda Su gbı aynı
İnşallah oda olur canıminşallah canım kese görünmeyene kadar rahat yok bana
Merhaba, bende aynı süreçleri yaşıyorum o yüzden yazmak istedim :) bende havuz yöntemi yapıyorum 2 kere yumurta toplandı hep 3 er yumurta toplandı ama 1 tane 6AA kalite 5. Gün embriyosu 1 tane de 5AA kalite 4. Gün embriyosu donduruldu bende başta çok ümitsizdim ama doktor kaliteleri çok iyi dedi şimdi son yumurta toplama için iğnelere başladım sonrasında ameliyat ve transferim var lütfen kendinizi üzmeyin bize zaten 1 tane embriyo yetiyor moralinizi yüksek tutup stres yapmayın :))Bugüne kadar çok rahattım aslında sabah olmuyor biraz heyecan yaptım uyuyamıyorumda bu sefer düşünüp kurmaya başladım havuz yapılacak bana ama tabiki istiyoruz ilk toplamada yeterli yumurtam olsaydı diye aynı süreci bir kaç kez yaşayacak olma düşüncesi bile stres yaratıyor umarım hepimizin emekleri istekleri karşılık bulur bebeklerimiz bize gelir
2 ekim de transfer olmuştu 16 ekimde kan testi yaptım tutmamış. Sağlık olsun hayırlısı değilmiş demekki 4 yumurta toplanmıştı 1 embriyo olmuştu oda transfer edilip tutmadı işte. Şimdi tekrardan en baştan tedavi gerekiyor maddiyat gerekiyor o sebeple ara vericez malesef. Kasımda transfer olup hayırlısıyla tutsun inşallah seninki ❤Ne desem bilemedim ne zaman oldu ne zaman negatif aldın
Ben Kasım reglisini bekliyorum transfer hazırlığı için
1 yunurtan bilr olsa o senin için büyük bir şans olmalı lütfen stres yapıp onlara zarar verme Rabbim hayırlı kapılar açsın önünüze
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun2 ekim de transfer olmuştu 16 ekimde kan testi yaptım tutmamış. Sağlık olsun hayırlısı değilmiş demekki 4 yumurta toplanmıştı 1 embriyo olmuştu oda transfer edilip tutmadı işte. Şimdi tekrardan en baştan tedavi gerekiyor maddiyat gerekiyor o sebeple ara vericez malesef. Kasımda transfer olup hayırlısıyla tutsun inşallah seninki ❤
Tmm canımmMuayeneye gidince doktora sor bence
Naptın canım adet oldunmuTeşekkür ederim canım Allah razı olsunumarım bir an önce kendini toplarsın çıkarma imkanın varsa rapor öıkar kendine ve onunla yeniden tedaviye başla en kısa zamanda hastane için olmasa bile ilaçlar için çok büyük etken rapor aklının bir ucunda bulunsun kendini yeniden ne zaman hazır hissedersen o zaman başla Rabbim kolaylık varsin dualarımda olacaksın hep
Yok gülüm yaaaa ne gezer sen oldun mu yoksaNaptın canım adet oldunmu
Yarın olmam gerekiyor ama Bakalım olacakmıyımYok gülüm yaaaa ne gezer sen oldun mu yoksa
Yok canım nerede okudum umarım öyle birşey olmaz ki lütfen olmasın zamanında gelsin yeterYarın olmam gerekiyor ama Bakalım olacakmıyımopudan Sonra 2. Adet gecıkıyomus bıraz dıye okumuştum Sende bılıyomusun oyle oldugunu
Ama eger yarın olmasam Iccem kekık cayı cıddı anlamda agrılarım var zaten. Yada o adet masajını yaparım. Bugun ev felan Süpürüp sildim yarın komşular gelecek Onları agırlayım sonra Salı gunu Cam felan sılcem ev temz zaten Toz alırım Perde yıkarımmm tranfere hazırlıkYok gülüm yaaaa ne gezer sen oldun mu yoksa
Burada okudum Kuzu kadınlar kulubunde Yazıyodu hatta bazıları 5 gun felan gecıkmıs 1 hafta 10 gun olanlar varmış. Hatta hamıle kalanlar bıle var aslonda Ama O kadar gecıkırse Herhlde ılacmı ne verıyorlar söktürücüYok canım nerede okudum umarım öyle birşey olmaz ki lütfen olmasın zamanında gelsin yeter
Zaten kuzu Bızım Adetımız erken oldu 1. Adet Opu toplandı 10 gun sonra adet oldum ben 24. Gun yanıYok canım nerede okudum umarım öyle birşey olmaz ki lütfen olmasın zamanında gelsin yeter
Bende geçen hafta bitirdim temizliği canısı şimdi beklemedeyim masaj 1 2 yaptım bıraktım yarın bende net başlarıö masaja umarım hakkımızda hayırlısı olur benimde regli olacak gibi ağrılarım oluyor ama gelen giden yok henüzAma eger yarın olmasam Iccem kekık cayı cıddı anlamda agrılarım var zaten. Yada o adet masajını yaparım. Bugun ev felan Süpürüp sildim yarın komşular gelecek Onları agırlayım sonra Salı gunu Cam felan sılcem ev temz zaten Toz alırım Perde yıkarımmm tranfere hazırlıkAdet olmadım ama adet olup da o ığneler vurulunca Belkı Agırlasırım dıye sımdıden yapayom dedım