- 2 Ekim 2022
- 126
- 140
-
- Konu Sahibi Iron Butterfly
- #2.121
Ben mensin ilk günü sadece sabah aç karına 1 bardak içerdim daha iyi söktürsün diye onun dışında evet söktürücü bir etkisi var ama böyle bir süreçte kesinlikle önerilmiyorKekik çayı regli için ben ilk defa duydum nasıl yapılıyor o belki bende yaparım hemen söküyor mu regliyi
Yaa aynı doktor mu acaba doktorunuz kimYaa benimde öylebu süreç o kadar uzun geldiki
Yok değildir canım ben sana sormuştum hatta 07 yi görünceYaa aynı doktor mu acaba doktorunuz kim
ha iyi o zaman tatlım sizin için diyprum benYesıl cay gıbı dusun bı zararı yokkı
6 kasım da olsa 1 kasım da olsa cok az kalmışş hiç sıkıntı yapma eni sonu gelecek canım kendine başka şeylere ver zaman gecirmek amacıylaNormalde 6 Kasım ama uygulamada 1 Kasım gözüküyor bende erken olmak istiyorum
ayyy o zaman yakın sizin transferBen de bu ay 5 gün erken oldum dün kontrolüm vardı doktor şehir dışında olduğu için pazartesiye kaldı büyük bir ihtimal yarın transfer günüm tam net belli olacak
Annemdeyim canım bende vakit geçirmeye geldim ağrım olunca aklıma gelir sadece sağolsunlar vakit bırakmıyorlar düşünmeye kışlık telaşesi için6 kasım da olsa 1 kasım da olsa cok az kalmışş hiç sıkıntı yapma eni sonu gelecek canım kendine başka şeylere ver zaman gecirmek amacıyla
cok iyi canım evde kaldıkca düşünmekten başka bir şey yapmıyoruz ne kadar düşünmeyelim desekte kendimizi düşünürken buluyoruz o yüzden cok cok iyi yapmıssınAnnemdeyim canım bende vakit geçirmeye geldim ağrım olunca aklıma gelir sadece sağolsunlar vakit bırakmıyorlar düşünmeye kışlık telaşesi için
Yok canım normal bu zamanlarda ağrılar en yaygın belirti diye geçiyor her yerde neden kimyasal düşünüyorsun sanırım biri tutu sadece yada en net pazartesi kanı ile belli olur durumunkızlar benim cok kasık ağrım var normal mi acaba korkuyorum kimyasal vs dir diye
evet yarın yine vereceğim salı da doktoruma gideceğim. ne bileyim hep aklıma o geliyor sevinemiyorum hiç kimseye soyleyemedim bileYok canım normal bu zamanlarda ağrılar en yaygın belirti diye geçiyor her yerde neden kimyasal düşünüyorsun sanırım biri tutu sadece yada en net pazartesi kanı ile belli olur durumun
Memlekettelerdi görmeye geldim sözde dünden beri burdayım eşim evdecok iyi canım evde kaldıkca düşünmekten başka bir şey yapmıyoruz ne kadar düşünmeyelim desekte kendimizi düşünürken buluyoruz o yüzden cok cok iyi yapmıssın
Henüz söyleme zaten doktorumla görüş bi kaç gün daha geçsin öyle söyle eşin biliyorsa yeterli zaten benceevet yarın yine vereceğim salı da doktoruma gideceğim. ne bileyim hep aklıma o geliyor sevinemiyorum hiç kimseye soyleyemedim bile
hahaha iyi ki oradasın o zaman bence hiçbir şey yapma kendiliğinden ol canım zaten her türlü olacaksınMemlekettelerdi görmeye geldim sözde dünden beri burdayım eşim evdevalla kur babam kur yapardım evde yada ilaç içmiştim bile kimseye demeden
ben de kendimi zor tutuyorum ama hep kötü düşünüyorum en kötü huyum bu işte hep bir şeyin altında olumsuz bir şey ararım kendime zehir ederimHenüz söyleme zaten doktorumla görüş bi kaç gün daha geçsin öyle söyle eşin biliyorsa yeterli zaten benceama ama ben olsam napardım tabiki 7 sülalem duymuştu şimdiye
Söyle soylim opu işlemi 4 Eylül'de oldu 17eylulde ben regli oldum 5 gün erken olmuştum bu ayda sadece 1 gün geçti . İnşallah sizde en kısa zamanda olursunuzYaaa O zaman ıns bızdede olmazzzz yaaa
Hadi gözün aydın canımBen de bu ay 5 gün erken oldum dün kontrolüm vardı doktor şehir dışında olduğu için pazartesiye kaldı büyük bir ihtimal yarın transfer günüm tam net belli olacak
Genel olarak galiba hepimizde var bu durumben de kendimi zor tutuyorum ama hep kötü düşünüyorum en kötü huyum bu işte hep bir şeyin altında olumsuz bir şey ararım kendime zehir ederim
Kontrole ne zaman gidiyorsun canimkızlar benim cok kasık ağrım var normal mi acaba korkuyorum kimyasal vs dir diye
Güzel düşün güzel şeyler yaşa aşkım ne kadar kötü düşünürsen olmayacak varsa da olur o yüzden olumlu ol bizlerde senin gibi olacağız şuan olmadığımız için söylemesi bize çok kolay geliyorben de kendimi zor tutuyorum ama hep kötü düşünüyorum en kötü huyum bu işte hep bir şeyin altında olumsuz bir şey ararım kendime zehir ederim