2023 Kasım Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Biz ve doktorlar elimizden geleni yapıyoruz .Herşey Rabbimin elinde İnşallah kan değerlerin istenilen gibi olur sende transfer olur sonucunu beklersin

Haklısın canım benim Bende öyle düşünüyorum ne kadar annemle anlasamazsamda bu süreçte bana o bakicak Rabbim kimsenin ailesini başından eksik etmesin

cok iyi canım rahim kalınlıgı ay cok sevindimmm sonu da güzel olur inşallah

oyy kıymamam ben sana inşalllah emeginin karşılıgını alırsın. biz hep senin yanındayız. benim eşim de düşünemiyor ben soyluyorum yine düşünemiyor elinde degil cok zor canım brn transfer oldugumu bile kimseye söylemedim

merhaba bende kasımda transfer olacağım. Opudan sonraki adetimi oldum bugün bitti ama şuan pembe leke geliyor pazartesi de Rahime çizik operasyonum vardı be olacak bilmiyorum. Yaşayan var mı

Teşekkür ederim gülüm Allah razı olsun hepiniz hepimiz iyiki varız ve buradayız
merhaba bende kasımda transfer olacağım. Opudan sonraki adetimi oldum bugün bitti ama şuan pembe leke geliyor pazartesi de Rahime çizik operasyonum vardı be olacak bilmiyorum. Yaşayan var mı
Merhaba hoşgeldiniz hayırlı olsun süreciniz rahime çizik atmayı bende istedim ama doktor müsade etmedi sana gerek yok bunun için dedi bunu doktorun mu önerip yapması gerek yoksa her isteyen böyle birşey yaptırabilir mi bide tutup tutma oranıno %'le ne kadar etkiliyor

Bende gittim biz zamanlar ama ne verdiysem geri aldım ilaçlsr yüzünden 1 aydır dengede tutmaya çalışıyorum kendimi ne veriyorum ne alıyorum hesabı
Benım gıtme amacım aslnda tam zayıflamak degıl bebek ıcın dengelı beslenmek 1 aylık proram aldım Bakalım Ne olcak Verecekmıyım Yada Hayatım degısecekmı ahhahaha bende ılaclar aldırıyo dıye zaten bu yola gırdımm ama dusuncem tamamen bebek karnımdayken saglıklı beslenmek

Şeffaf esnek akıntı neden olur adete yakınmı aceba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…